• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوخ نصب adsl modem چطوریه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام

نحوه نصب adsl modem چطوریه؟

اقا من یه مودم دی اس ال گرفتم برای یکی از دوستان. به دلایلی ارزونترین نوعش رو خریدم. 25 تومن پولش بود.

سفید رنگه ، یه چراغ قرمز داره ، و یو اس بی هست

روش هم نوشته adsl modem

فروشنده به من گفت که شما باید این رو ست کنی واسه دی اس ال. پروایدر اینترنتی هم گفت که manual رو بخونی نوشته.

خواستم ببینم اینجا کسی این کار رو کرده یا خیر ؟!؟!؟! لطفا من رو راهنمایی کنید

Last edited:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش دوست من حالا که تهیه کردید. ولی usb ها معمولا زیاد خوب جواب نمیدون .بخاطر 10 تومن بهتر بود کمبو میگرفتید که از طریق لن و هم یو اس بی هست.

در هر صورت برای نصبش یه سی دی داره . نرم افزارش رو نصب میکنید .احتمالا خود به خود بعد از نصب ریست میشه. بعد که بالا میاید کنار گوشه تصویر معمولا علامتی وجود داره (کنار ساعت) معمولا یه مثلث که رنگش قرمز هست. یک کانکشن هم بصورت اتوماتیک روی صفحه شما درست میشه. روی اون مثلث یا علامت رایت کلیک میکنید کانفیگش رو باز میکنید . توی اونجا به دنبال vpi و vci میگردید. جای 2 تا عدد خالیه. با پشتیبانی تماس بگیرید این 2 عدد رو بپرسید و درون اون محل قرار بدید. اگر همه چیز درست باشه رنگ اون علامت مثلث مانند عوض میشه. و شما با کانکشنی که روی صفحه ساخته شده یا خودتون بصورت دستی میتونید بسازید به اینترنت کانکت میشید.

این در حالت عادی هست و در حالتی که مطمئنید خط رانژه شده. که نمیدونم شما چه مرحله ای هستید که بگم اون رو هم چک کنید یا نه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولا ممنون

راستش من خودم مودم TP link دارم که کمبو هست و دارم استفاده میکنم.

این رو برای یه بنده خدایی گرفتم که خب 20 تومن هم براش 20 تومن بود. خطم ای دی اس ال داره فقط میخواستم این مودم رو تست کنم چون پروایدر دی اس ال گفت که یا باید مودم از ما بخری که 60 70 تومنه ، یا اگه مودم خودت دار باید خودت ستش کنی.

من هم مودم رو اوردم خونه ببینم میتونم تنظیمش کنم یا نه.

در ضمن برنامه رو اجرا کردم یه کانکشن isdn (نمیدونم درست گفتم یا نه) ساخت که شماره تلفنش 00000000 هست. بار هم باهاش ور میرم ببینم چطوریه.

بالا