• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این نوشته برای بار اول هست که تو فرومهای ایرانی مطرح میشه....

لطفا قوانین کپی رایت رو رعایت کنید و اگه خواستین تو سایت یا وبلاگ خودتون درج کنید اسم و ادرس منبع و نویسنده رو ذکر کنید

-------------------------------------------------------------------

خب فرصتی شد تا براتون نحوه اتصال BT PAN گوشی های سری UIQ 3 رو به کامپیوتر برای به اشتراک گذاری اینترنت کامپیوتر با گوشی شرح بدم....این دستور العمل رو مدتها بود داشتم ولی ترجیح دادم دارندگان این گوشی ها زیاد بشن تا این پست براشون مفید باشه :happy:

گوشی مورد تست اینجا M600 بوده ولی برای P990 , W950 هم روش مشابه هست
خب میریم سراغ توضیحات:

اول از همه گوشی UIQ 3 رو به کامپیوتر pair کنید

خب حالا اول بریم سراغ کامپیوتر
1-برید به network connections و مطمین بشید که Bluetooth Network رو فعال کردین طبق شکل زیر:

1.jpg

2-برید به my Bluetooth Places و روی view devices in range کلیک کنید طبق شکل زیر:

2.jpg

3- دستگاهتون رو از لیست انتخاب کنید:

3.jpg

4-روی Personal Ad-Hoc User Service دبل کلیک کنید ....باید سبز بشه وقتی وصل شد

4.jpg

5- حالا نوبت رفتن سراغ گوشی هست. برید به Internet connections روی زبانه Groups روی edit Internet بزنید
بعد روی add new account کلیک کنید:

5%281%29.jpg

حالا کنار Ad-Hoc Bluetooth PAN تیک بزنید:

5%282%29.jpg

سپس روی همون کلیک کنید و مقدار priority رو عدد 1 قرار بدین:

5%283%29.jpg

حالا کار تمومه.برید سراغ browser گوشی و یه ادرس وارد کنید منویی ظاهر میشه و از طریق اون میتونید دستگاه بلوتوثی که میخواین بهش کانکت بشید برای دیدن اینترنت رو انتخاب کنید که همون اسم کامپیوتر شماست :cool:

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این روش را اگر اشتباه نکنم s.t.s در وبسایتش گذاشته بود (بد نبود منبع را ذکر میکردید). متاسفانه جواب نمیدهد. لااقل برای من و خیلی های دیگر که همانجا به او گفتند نداد. اینکه روشی جواب بدهد بستگی به عوامل متعدد مانند Bluetooth stack و dongle و خیلی چیزهای دیگر دارد و هنوز راه قطعی که برای همه کار کند پیدا نشده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله همون بابا گذاشته بود تو سایتش....منتها من خیلی وقت پیش این رو برداشته بودم الان منبع اش در خاطرم نبود....

ممنون از یاداوری تون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ایول به این حرکت دنبال یه راهنما میگشتم اما :D من my Bluetooth Places رو ندارم
306.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ایول به این حرکت دنبال یه راهنما میگشتم اما :D من my Bluetooth Places رو ندارم
306.gif

اگه ازین بلوتوث سیاه ها ، که روش نوشته Bluetooth Class1 (و به هزار مارک مختلف هم پیدا می شه تو بازار!!)، داشته باشید، این bluetooth places رو رویت می کنین... به علاوه ی کلی امکانات دیگه... کلاً از آداپتورهای بلوتوث دیگه، اینا خیلی بهترن
181.gif

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
بالا