• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه انتقال وجه از حساب پرفکت مانی به حساب ایرانی

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
کسی می تونه راهنمایی کنه چطور می تونم وجه رو از حساب پرفکت مانی به حساب یک بانک ایرانی انتقال بدم؟
نرخ Exchange همه سایت ها بالاست. اگه بشه مستقیم انتقال داد فکر کنم بصرفه تر باشه.

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان
کسی می تونه راهنمایی کنه چطور می تونم وجه رو از حساب پرفکت مانی به حساب یک بانک ایرانی انتقال بدم؟
نرخ Exchange همه سایت ها بالاست. اگه بشه مستقیم انتقال داد فکر کنم بصرفه تر باشه.

مگه پرفکت مانی بانک هستش که میخای انتقال بدی پولت رو پسر خوب, پرفکت مانی یه بانک مجازی هستش که هر لحظه ممکنه به عاقبت لایبرتی خدا بیامرز گرفتار بشه .از فروشنده های معتبر که کار اکسچنج رو انجام میدن کمک بگیر راهش همینه

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
مگه پرفکت مانی بانک هستش که میخای انتقال بدی پولت رو پسر خوب, پرفکت مانی یه بانک مجازی هستش که هر لحظه ممکنه به عاقبت لایبرتی خدا بیامرز گرفتار بشه .از فروشنده های معتبر که کار اکسچنج رو انجام میدن کمک بگیر راهش همینه
خب اگه پرفکت مانی بانک نیست پس دیگه چی میمونه برای ما ایرانیا؟! معتبر ترین بانک جایگزین پرفکت مانی الان چیه؟

Nickelback

Registered User
لایک‌ها
30
خب اگه پرفکت مانی بانک نیست پس دیگه چی میمونه برای ما ایرانیا؟! معتبر ترین بانک جایگزین پرفکت مانی الان چیه؟

برا ما ایرانیا فعلا وب مانی ریسکت کمتری داره نسبت به بقیه

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
برا ما ایرانیا فعلا وب مانی ریسکت کمتری داره نسبت به بقیه
با این حال من از هر جایی که فکرشو بکنی پرسیدم همه اعتبار بالای پرفکت مانی رو تایید کردن و در حد همون وب مانی دونستن
به علاوه تفاوت زیادی بین وب مانی و پرفکت مانی وجود نداره
اگه پرفکت مانی معتبر نباشه وب مانی هم صد در صد معتبر نیست!

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
Up!!

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
نظرتون درمورد اوکی پی و اگو پی چیه؟
می تونید راهنمایی کنید اعتبار کدوم نسبت به پرفکت مانی برای نگهداری پول بالاتره؟

بالا