سوال ناواضحه.هر فایل و فرمتی که قابل جابجا کردن باشه قابلیت انتقال از هارد به مموری را دارد.سلام
دوستان راهی برای انتقال Bluray به فش مموری و پخشش روی TV های فلش خور یا دستگاه های پخش وجود داره؟
سوال ناواضحه.هر فایل و فرمتی که قابل جابجا کردن باشه قابلیت انتقال از هارد به مموری را دارد.
1-فیلمهای بلوری حجم بالایی دارند و مموری شما باید ظرفیت آن حجم را داشته باشد.
2-شما باید ببینید آیا TV های فلش خور یا هر دستگاهی که دارید فرمت فیلمهای بلوری را پشتیبانی میکنند؟اگر بله تا چه مقدار بیت ریت را پشتیبانی میکنند؟
سلام..ممنون از پاسخ شما
والا من یه سامسونگ ES6950 خریدم فلش میخوره و مستقیما میشه کلیپ های 3D رو از روی فلش پخش کنه (فرمت MKV و MP4 حجم بالا رو راحت پخش میکنه مثلا یه کلیپ دو دقیقه ای با حجم 700 مگ رو راحت پخش میکنه)
واقعیت امر من اصلا از بلوری سر در نمیارم!! شنیده بودم دوستان ایمیج بلوری رو از روی کامپیوتر اجرا میکنن و با کابل HDMI وصل مکینن و می بینن اما میخواستم ببینم این بلوری مثل DVD، قابلیت تبدیل به یه فایل تکی رو داره (حالا با هر فرمتی) که بشه ریختش روی فلش و با TV پخشش کرد؟ برای اینکار برنامه ای وجود داره اصلا؟
خوب شما هم میتونید اینکارو کنید،نرم افزارهای رایگان و یا تجاری زیادی برای پخش فیلمهای بلو ری وجود داره.واقعیت امر من اصلا از بلوری سر در نمیارم!! شنیده بودم دوستان ایمیج بلوری رو از روی کامپیوتر اجرا میکنن و با کابل HDMI وصل مکینن و می بینن
بله!سرچ کنیدBlu ray Ripper یا Blu ray converter ، نرم افزارهای زیادی برای اینکار هستش.اما میخواستم ببینم این بلوری مثل DVD، قابلیت تبدیل به یه فایل تکی رو داره (حالا با هر فرمتی) که بشه ریختش روی فلش و با TV پخشش کرد؟ برای اینکار برنامه ای وجود داره اصلا؟
فایل های با فرمت MKV سه بعدی تو اینترنت زیاد هست و دوستان فروشنده هم اینجا دارند، روی فلش بریزید و با تلویزیون پخش کنید (برای سامسونگ من امتحان کردم)