برای باز شدن لینک ها داخل یه فریم چکار باید کرد؟ کسی میتونه کمک کنه؟ فوریه ممنون میشم
dividersun کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 آگوست 2004 نوشتهها 18 لایکها 0 14 می 2007 #1 برای باز شدن لینک ها داخل یه فریم چکار باید کرد؟ کسی میتونه کمک کنه؟ فوریه ممنون میشم
علی آبادانی Registered User تاریخ عضویت 30 اکتبر 2006 نوشتهها 898 لایکها 11 محل سکونت Abadan 14 می 2007 #2 باید Action رو به frame مورد نظر بدی
Graveworm Registered User تاریخ عضویت 23 می 2005 نوشتهها 1,071 لایکها 12 محل سکونت Tehran 17 می 2007 #3 به نقل از dividersun : برای باز شدن لینک ها داخل یه فریم چکار باید کرد؟ کسی میتونه کمک کنه؟ فوریه ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... شما به iframe یک اسم دادی .. این اسم رو به target در <a> بده.
به نقل از dividersun : برای باز شدن لینک ها داخل یه فریم چکار باید کرد؟ کسی میتونه کمک کنه؟ فوریه ممنون میشم کلیک کنید تا بازشود... شما به iframe یک اسم دادی .. این اسم رو به target در <a> بده.
dividersun کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 آگوست 2004 نوشتهها 18 لایکها 0 19 می 2007 #4 به نقل از Graveworm : شما به iframe یک اسم دادی .. این اسم رو به target در <a> بده. کلیک کنید تا بازشود... ممنون اما کافی نیست کامل بگید . یا یه یه صفحه که توضیح کامل داره لینک بدبد . منتظر لطفتون هستم
به نقل از Graveworm : شما به iframe یک اسم دادی .. این اسم رو به target در <a> بده. کلیک کنید تا بازشود... ممنون اما کافی نیست کامل بگید . یا یه یه صفحه که توضیح کامل داره لینک بدبد . منتظر لطفتون هستم
ma_christian Registered User تاریخ عضویت 25 ژانویه 2007 نوشتهها 368 لایکها 2 محل سکونت Tehran 19 می 2007 #5 به نقل از dividersun : ممنون اما کافی نیست کامل بگید . یا یه یه صفحه که توضیح کامل داره لینک بدبد . منتظر لطفتون هستم کلیک کنید تا بازشود... PHP: <a href="LINK ADDRESS" target="IFRAME NAME"> LINK TITLE </a> خوب بجای IFRAME NAME اسم IFRAME رو می گذارید.
به نقل از dividersun : ممنون اما کافی نیست کامل بگید . یا یه یه صفحه که توضیح کامل داره لینک بدبد . منتظر لطفتون هستم کلیک کنید تا بازشود... PHP: <a href="LINK ADDRESS" target="IFRAME NAME"> LINK TITLE </a> خوب بجای IFRAME NAME اسم IFRAME رو می گذارید.