• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه بکاپ گرفتن کامل از یک سایت وردپرسی و انتقال آن به یک آدرس دیگر

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
ممنون میشم اگر یکی راهنماییم کنه ک چطور میشه یک سایت وردپرسی بکاپ کامل گرفت و اونرو به یک آدرس دیگر انتقال داد.
به بیان دیگه می خوام این کار رو کنم:
فرض کنید من یه سایت دارم که با وردپرس ایجاد شده و قالب x هم روش نصب شده و الان در آدرس a.com قرار داره
حالا اگر من بخوام همین سایت رو انتقال بدم به یه سرور دیگه (که حتی می تونه لوکال هاست هم باشه)مثلا b.com برای اینکه دقیقا همون قبلی در بیاد باید چکار کنم؟
آیا راهی هستش که مثلا روی b.com وردپرس رو نصب کنم به صورت خام ، و بعد مثلا پوشه تم های وردپرس a.com رو کپی کنم روی این و .... ، و بتونم دقیقا همون a.com رو روی b.com داشته باشم؟

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
سلام منظورتون از قالب هست ؟ میگید که قالب شبیه هم در بیاید ؟

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
نه ، کل سایت منظورمه

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
ید فول بکاپ بگیر
ممنون از پاسختون

ببینید من فول بک آپ گرفتم از هاست ، ولی مشکل اینه که فول بک آپ مال هاست شرکت A هست و در هاست شرکت B ک می خواهم دقیقا همان اولی رو داشته باشم ، نمیشه ایمپورتش کرد

ضمنا روی هاست A من چندین سایت (دایمن)داشتم (چون پلنی که داشتم پلنی بود ک چندین دامنه را ساپورت می کرد)

dreamsss2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون

ببینید من فول بک آپ گرفتم از هاست ، ولی مشکل اینه که فول بک آپ مال هاست شرکت A هست و در هاست شرکت B ک می خواهم دقیقا همان اولی رو داشته باشم ، نمیشه ایمپورتش کرد

ضمنا روی هاست A من چندین سایت (دایمن)داشتم (چون پلنی که داشتم پلنی بود ک چندین دامنه را ساپورت می کرد)
دوست گرامی بک آپ رو به پشتیبانی هاست جدید بدید خودشون براتون انجام میده
معمولا امکان دسترسی به این بخش رو برای کاربران محدود می کنند که هم خودشون هم کاربران دچار مشکل نشن ...

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
ممنون از پاسختون

خب شما که نمیتونید باید به هاستینگ B بدید براتون انجام بدن

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از پاسختون
من دسترسی دارم رو هاست جدید برای برگردوندن فول بکآپ ، ولی همونطور ک گفتم رو هاست A چند تا سایت میزبانی میشده و وقتی فول بکاپ گرفتم ، طبیعتا همه اونها هم هستند روش ، آیا راهکاری داره؟

amani69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون

سلام، دوست عزیز فول بک آپ بگیر بعد انتقال بده به سرور جدید، بعد به پشتیبانی هاستینگ جدیدی تیکت بزن بگو که دامنه اصلی هاستم رو به b.com تغییر بده.

n4v1d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته میتونید یه کار دیگه هم بکنید ، فایلهای وردپرستون رو زیپ کنید و دانلود کنید
بعد توی هاست جدیدتوت آپلودش کنید
دیتابیس رو هم ایمپورت کنید و تنظیماتش رو در config.php وارد کنید
پس از اون سایت بالا میاد

برای تغییر تموم ادرسهای درون پست ها هم از این کد در دیتابیس استفاده کن
کد:
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'siteghadlim.com/', 'www.sitejadid.com/');

تو این ادرس به شکل صحصح توضیح داده شده :
http://hamyarwp.com/move-wordpress-from-localhost-to-host/

بالا