• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه تغییر پهنا قالب

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
چطور میتونم پهنا قالب it blog و همچنین پهنا بخش مطالب رو بیشتر کنم؟ دقیقا چی رو باید تغییر بدم
خودم توی کدها width رو تغییر دادم ولی قالب به هم ریخت لطفا کمک کنید من خیلی از کدها سر در نمیارم

اینم لینک نمونه واسه قالب
http://demo.wp-persian.com/?preview_theme=IT Blogs

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
با عرض سلام خدمت شما
دوست عزیز شما میتونید از فایل CSS.styleموجود در فایل های قالب کمک بگیرید البته اگر با CSSکار کرده باشین دیگه در عرض 1 دقیقه میتونید این کار بکنید اگر میخواهید قالب رو بدین تا براتون تغییرات را اعمال کنم
تشکر از این که موضوعات و مشکلات خود را در انجمن پرشین تولز قرار میدهید یا علی گروه دو پروژه www.2project.ir

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
مثل اینکه لینکی هم که داده بودین کار نمیکنه

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون که پاسخ دادین لینک رو تست کردم کار میکنه با کدهای css اشنایی اولیه دارم توی فایل های قالب هر چه مربوط به پهنا بود رو با دریم ویور تغییر دادم بخش content تغییر میکنه ولی بخش بالای سایت که کادر ابی رنگه جاش تغییر میکنه با کامندهای padding left:auto , paddinf right :auto هم امتحان کردم که بیاد وسط بازم نشد
فعلا سایت رو بصورت انلاین بالا نیاوردم توی زمپ دارم روش کار میکنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام تو فایل css به قسمت
تو فایل index
<div class="header"></div>

تو فایل css.style
.header
نقطه راست هست توجه کنید

برید حتما ً تو این قسمت میتونید تغییرش بدید
تو headerسایت از دیو های تو در تو استفاده شده هست ولی در صورت کلی هدر اصلی رو میتونید با همون دیو کلاس که بالا براتون نوشتم تغییرش بدین ولی توجه داشته باشید که از دیو های تو در تو استفاده شده هست به خاطر این تاکید میکنم که شاید با تغییر دادن اندازه در دیو اصلی تفاوتی نتونید مشاهده کنید چون باید تمامی دیو های موجود در دیو اصلی رو تطبیق بدین با header

Last edited:

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز از گر نمیتونید رفع اشکال کنید قالب رو در اختیار قرار بدید تا براتون انجام بدم :)

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون میشم اگه واسم انجام بدین فقط باید وردپرس رو روی هاستم نصب کنم سعی میکنم امشب انجامش بدم

بالا