• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه تهیه ترجمه آخرین نسخه ویبولتین

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان برای تهیه ترجمه ویبولتین چکارباید کرد از کجا میشه تهیه کرد؟

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
vbskin.ir
vbiran.ir
webalfa.net

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اغلب فارسی ساز ها مثل هم هستند ، شما ورژنی که براش فارسی ساز میخواید رو بگید تا براتون ضمیمه کنم.

red%20rose.gif

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
مرسی از دوستانی که راهنمایی کردند.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
اغلب فارسی ساز ها مثل هم هستند ، شما ورژنی که براش فارسی ساز میخواید رو بگید تا براتون ضمیمه کنم.

red%20rose.gif

ممنون میشم دوست عزیز

آخرین ورژن دو توزیع زیر رو می خواستم:
publishing suit
و
Classic
رو میخواستم.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
برای خرید لایسنس ویبولتین ایران اکسپلورر در سایت Iranexplorer - vbulletin فارسی farsi publishing suite ویبولتین طراحی سایت فروشگاه ساز اینترنتی ثبت دامین هاست لینوکس style اسکین قالب vbulletin سایت ساز اینترنتی طرا ویبولتین می فروشه . آیا این فروشنده معتبر است و دارای لایسنس به نام خودمان و پنل در سایت ویبولتین میشیم؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ممنون میشم دوست عزیز

آخرین ورژن دو توزیع زیر رو می خواستم:
publishing suit
و
Classic
رو میخواستم.

این دو نسخه ای که فرمودید تو فارسی ساز فرقی باهم ندارند.. نسخه classic فقط فروم هست و نسخه Publishing suit نسخه کامل ویبولتین هست که شامل cms و blog و ... میشه.

سه تا فایل رو جدا براتون ضمیمه کردم که از هر قسمتی که خواستید استفاده کنید رو بتونید فارسی کنید.

یعنی فایل اول واسه همون classic که فرمودید و و فایل دوم و سوم مخصوص Publishing suiti هست.

red rose.gif

برای خرید لایسنس ویبولتین ایران اکسپلورر در سایت Iranexplorer - vbulletin فارسی farsi publishing suite ویبولتین طراحی سایت فروشگاه ساز اینترنتی ثبت دامین هاست لینوکس style اسکین قالب vbulletin سایت ساز اینترنتی طرا ویبولتین می فروشه . آیا این فروشنده معتبر است و دارای لایسنس به نام خودمان و پنل در سایت ویبولتین میشیم؟

شرمنده نمیتونم جایی رو بهتون معرفی کنم ، خدایی نکرده اگر مشکلی پیش بیاد .... :worried:

ولی خب توصیه میکنم پولتون رو هدر ندید لایسنس بخرید ! از نظر من که حروم کردن پول هست .. جای شما بودم از نسخه نال استفاده میکردم و این هزینه حدود 190$ رو صرف تبلیغات برای سایتم میکردم.

فایل های ضمیمه

• vbulletin-language.zip
    275.7 KB · نمایش ها: 31
  • vbulletin-language-Blog.zip
    23.6 KB · نمایش ها: 9
  • vbulletin-language-CMS.zip
    10.7 KB · نمایش ها: 9

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
این دو نسخه ای که فرمودید تو فارسی ساز فرقی باهم ندارند.. نسخه classic فقط فروم هست و نسخه Publishing suit نسخه کامل ویبولتین هست که شامل cms و blog و ... میشه.

سه تا فایل رو جدا براتون ضمیمه کردم که از هر قسمتی که خواستید استفاده کنید رو بتونید فارسی کنید.

یعنی فایل اول واسه همون classic که فرمودید و و فایل دوم و سوم مخصوص Publishing suiti هست.

red rose.gif

شرمنده نمیتونم جایی رو بهتون معرفی کنم ، خدایی نکرده اگر مشکلی پیش بیاد .... :worried:

ولی خب توصیه میکنم پولتون رو هدر ندید لایسنس بخرید ! از نظر من که حروم کردن پول هست .. جای شما بودم از نسخه نال استفاده میکردم و این هزینه حدود 190$ رو صرف تبلیغات برای سایتم میکردم.

دوست عزیز از زحمتی که کشیدی خیلی ممنونم. موفق و پیروز باشی.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
برای تهیه لایسنس معتبر هم می تونید از اینجا اقدام کنید:

کد:
www.iranexplorer.net/static,vbfarsi_vbulletin,1.htm

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
برای تهیه لایسنس معتبر هم می تونید از اینجا اقدام کنید:

کد:
www.iranexplorer.net/static,vbfarsi_vbulletin,1.htm

آیا پنل اختصاصی در سایت شرکت ویبولتین میدین. یعنی من مستقیم با خود شرکت ویبولتین طرف باشم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بله خرید با مشخصات ایمیل/نام شما انجام میشه. مثل بقیه مشتریان رسمی.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

red rose.gif

من یه فیلم از وی بی اسکین برای نحوه نصب وی بولتین دانلود کردم که وقتی میخواست فارسی کنه چند تا (حدود 3 تا) فایل XML رو به پنل مدیریت وی بی داد تا فارسی بشه
اما وقتی من این فایل http://forum.persiantools.com/attachments/f59/attachment-73242d1314788120-vbulletin-language.zip رو که شما زاشته بودید دانلود کردم فقط یه فایل Xml توی فایل زیپ شده بود
دلیلش چیه؟

من این نسخه وی بی رودانلود کردم
http://forum.persiantools.com/t200351.html#post3873623

و این نسخه فارسی ساز
http://forum.persiantools.com/attachments/f59/attachment-73242d1314788120-vbulletin-language.zip

آیا اینا با هم سازگاری دارن؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من یه فیلم از وی بی اسکین برای نحوه نصب وی بولتین دانلود کردم که وقتی میخواست فارسی کنه چند تا (حدود 3 تا) فایل XML رو به پنل مدیریت وی بی داد تا فارسی بشه
اما وقتی من این فایل http://forum.persiantools.com/attachments/f59/attachment-73242d1314788120-vbulletin-language.zip رو که شما زاشته بودید دانلود کردم فقط یه فایل Xml توی فایل زیپ شده بود
دلیلش چیه؟

من این نسخه وی بی رودانلود کردم
http://forum.persiantools.com/t200351.html#post3873623

و این نسخه فارسی ساز
http://forum.persiantools.com/attachments/f59/attachment-73242d1314788120-vbulletin-language.zip

آیا اینا با هم سازگاری دارن؟

اگه موقع فارسی کردن 3 تا فایل داده احتمالا نسخه publishing suit رو نصب کرده ..

شما هم میتونید هر 3تا فایلی که تو پست شماره 7 همین تاپیک گذاشتم رو دانلود کنید که 3تا فایل xml هست و در پنل مدیریت ایمپورت کنید..

بله فارسی ساز با تمام نسخه های ورژن 4 سازگار هست.

بالا