• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه جایزه های Tote در فون بت به چه نحوه ای است

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
من در سایت فونبت عضو شدم دوست دارم در مسابقات tote شرکت کنم ولی از جایزه ها یش سریع در نمی یارم لطفا اگر کسی اطلاعی دارد من را راهنمایی کند ؟:hair:

13. Fon-toto
13.1 Fontoto is the special pool (tote) game where you need to select 1(home win), X (draw) or 2 (away win) for each of 15 events of the Match List. One full variant consists from 1 selection for each game which are offered in current Match List. You can choose 1 to 3 selections for each event, each variant for multiple selections consider as separate and calculated out separately. All payouts are calculated without taking into consideration winning odds of each event.
13.2 Prize fund for each Match List is equal 90% of the amount of all accepted tickets. Variant considers winning if it has at least 9 correctly predicted outcomes. One variant participates in prizes for its category, as well as in all the categories with less number of correctly predicted outcomes (for example, if variant contains 12 correctly predicted outcomes, it gets the share of prize pool in category of 11, 10 and 9 outcomes as well). Prize fund distribution is as follows:
• 15 correct outcomes - 10% of prize fund
• 14 correct outcomes - 10% of prize fund
• 13 correct outcomes - 10% of prize fund
• 12 correct outcomes - 10% of prize fund
• 11 correct outcomes - 10% of prize fund
• 10 correct outcomes - 18% of prize fund
• 9 correct outcomes - 32% of prize fund

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
نحوه فرم زدنش که مثل همه سایتها هست(مثل سایتهای ایرانی خودمون-بیطرف یا بی وین و...)
فقط جایزه هاش فرق میکنه یعنی:
10% از مبلغ کل فرمها به کسانی که 15 تا رو درست پیش بینی کنند
10% به 14 پیش بینی درست
10% به 13
10%به 12
10% به11
18% به 10
32% به 9
فقط یه نکته ای هست اونم اینکه تو فرمهاش همه جور مسابقه هست0یعنی قبلا اینجوری بود الان رو نمیدونم)
اساتید اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید لطفا
یا حق

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
این یعنی اینکه هر چی تعداد برنده ها کمتر باشه جایزه بیشتر نصیب مون می شود ؟
پس قضیه این JACKPOT چی یکجا توی فونبت خوندم که در تاریخ فعلا یک نفر که امتیاز 15 گرفته بوسیله JACKPOT موفق شده 1 میلیون یورو برنده بشود

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
بله هرچی تعداد برنده ها کمتر جایزه بیشتر
در مورد جک پات هم اگر اشتباه نکنم در هر مسابقه(فرم)اگر کسی نتونه 15 تا بازی رو پیش بینی کنه جایزه به فرم بعدی اضافه میشه و همینطور ادامه پیدا میکنه تا یکی 15 تا رو درست پیش بینی کنه اونوقت تمام جایزه ای که جمع شده رو یکجا میبره.

بالا