• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه خرید شارژ برای راه اندازی سایت های فروش شارژ سیم کارت های اعتباری

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

سوالی برای من پیش اومده که این سایت هایی که شارژ تلفن همراه می فروشند، خودشون از کجا شارژ تهیه می کنند؟! آیا بصورت Bulk تهیه می کنند (مثلا به مقدار زیاد می خرند (مثلا 500000 تومان)و خودشون اونو به مبالغ کوچکتر(2000 تومان و 5000 تومان)) می فروشند؟!

آیا اپرانور ها وب سرویسی برای انجام اینکار دارند؟

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
درود
خدمات
mci.ir
irancell.ir
موفق باشی

hamidreza-p

Registered User
لایک‌ها
158
سلام.
چه طور می تونیم ارزونتر از نرخ اصلی بخریم که با فروشش خودمون هم سود کنیم؟

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
درود
خدمات
mci.ir
irancell.ir
موفق باشی

والا من که متوجه نشدم.

ببینید، بعد از اینکه یکی از این اسکریپت های فروش اعتبار را تهیه کردیم و برای اون هاست و دامنه ای هم جور کردیم برای فروش شارژ باید چکار کنیم؟

starmaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای من پ خ بزارید تا در این خصص راهنماییتون کنم دوست خوبم.

kian 68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون میشم من رو در خصوص راه اندازی سایت و خرید شارژ راهنمایی کنید باتشکر

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
شارژهایی که بصورت پین فروخته می شود بصورت پین جداگانه و هر یک با شماره سریال خودش از اپراتور خریداری میشه، برای هر مبلغ مثلا 1000 تومانی تا 50000 تومانی هر یک جدا .
و اما شارزهای مستقیم یا اتو شارژ ها : 2 حالت داره ! 1 - اینکه مثل شرکت رایانمهر شارژ مستقیم طی قرارداد با اپراتور مستقیما از خود اپراتور و به واسطه ی فروشگاههای شارژ خریداری میشه و البته به مبلغ دلخواه یعنی از 1000 تا مثلا 50000 تومان که کاربر می تونه به عنوان مثال شارژ 2945 تومانی هم خرید کنه ! 2 - در حالت دوم هم هر شخص یا شرکتی می تونه با سخت افزار و برنامه و API مربوط به این کار شارژ را خریداری و البته نه به مبلغ دلخواه و از طریق سیستم خودش به صورت مستقیم یا اتو شارژ عرضه کنه ( که البته این روش چون خارج از سیستم خود اپراتورهاست زیاد توصیه نمیشه ، به دلایل زیاد)
البته شرکت رایانمهر هم از اونجایی که کیفیت خدمات رو در نظر داره در حال حاضر شارز مستقیم ایرانسل رو که مستقیما از طرف ایرانسل خریداری میشه رو راه اندازی نموده و در آینده نیز شاهد شارژ مستقیم همراه اول خواهیم بود . ولیکن به دلایل گفته شده شارژ مستقیم همراه اول خارج از سیستم خود اپراتور عرضه نمیشه .
موفق و موید باشید

DARICHEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که به دنبال یک سایت مرجع برای خرید یا فروش شارژ سیمکارت چه همراه اول و چه ایرانسل هستند
توصیه میکنم نگاهی به این سایت WWW.mobinnik.ir هم داشته باشند و با عضویت در پرتال توزیع شارژ سایت از خدمات و محصولات شرکت اطلاعات کسب نمایند

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
Click here to view the original image of 980x360px.

با شروع فصل پاییز، طرح تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر نیز آغاز شد. این تخفیف از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت. در طرح تخفیف پاییزه ، فروشگاه شارژ رایانمهر با تخفیف ۲۵ درصدی ارائه شده و علاوه بر آن جدیدترین سرویس شرکت رایانمهر یعنی :

<< سرویس شارژ وایمکس >> نیز بصورت رایگان اهدا می شود.

[FONT=&amp]درصورتی که فروشگاه شارژ خود را از تاریخ ۲ تا ۲۰ مهر خریداری نمایید هزینه ی راه اندازی فروشگاه شارژ به جای ۳۳۰ هزار تومان ۲۴۷ هزار تومان خواهد بود، همچنین سرویس شارژ وایمکس ایرانسل به ارزش ۳۰هزار تومان نیز بصورت رایگان به فروشگاه شارژ خریداری شده افزوده می شود[/FONT][FONT=&amp].[/FONT] [FONT=&amp]تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر مجموعا به ارزش ۱۱۳ هزار تومان از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT]​

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام به همه دوستان

سوالی برای من پیش اومده که این سایت هایی که شارژ تلفن همراه می فروشند، خودشون از کجا شارژ تهیه می کنند؟! آیا بصورت Bulk تهیه می کنند (مثلا به مقدار زیاد می خرند (مثلا 500000 تومان)و خودشون اونو به مبالغ کوچکتر(2000 تومان و 5000 تومان)) می فروشند؟!

آیا اپرانور ها وب سرویسی برای انجام اینکار دارند؟

سلام
ما نمایندگی رایگان ارایه میدیم .
به سایت زیر برید :
کارت شارژ , اتوشارژ,شارژ مستقیم,ایرانسل,همراه اول,رایتل,تالیا
و از منوی بالایی بر روی ایجاد فروشگاه کلیک کنید

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335

با شروع فصل پاییز، طرح تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر نیز آغاز شد. این تخفیف از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت. در طرح تخفیف پاییزه ، فروشگاه شارژ رایانمهر با تخفیف ۲۵ درصدی ارائه شده و علاوه بر آن جدیدترین سرویس شرکت رایانمهر یعنی :

[FONT=&amp]درصورتی که فروشگاه شارژ خود را از تاریخ ۲ تا ۲۰ مهر خریداری نمایید هزینه ی راه اندازی فروشگاه شارژ به جای ۳۳۰ هزار تومان ۲۴۷ هزار تومان خواهد بود، همچنین سرویس شارژ وایمکس ایرانسل به ارزش ۳۰هزار تومان نیز بصورت رایگان به فروشگاه شارژ خریداری شده افزوده می شود[/FONT][FONT=&amp].[/FONT] [FONT=&amp]تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر مجموعا به ارزش ۱۱۳ هزار تومان از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT]​

فقط 5 روز دیگر مهلت استفاده از تخفیف پاییزه را دارید ...

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
با عرض سلام

شما می تونید از طریق رایانمهر نمایندگی فروش شارژ بگیرید بدون هیچگونه دردسری ....

eActivation

Registered User
لایک‌ها
8
کاملا حرف reza974 درسته، اگر براتون امکان داره پین شارژ عمده خریداری کنید که بیشتر به صرفتون هست و مطمئن تره

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020

[FONT=&amp]درصورتی که فروشگاه شارژ خود را از تاریخ ۲ تا ۲۰ مهر خریداری نمایید هزینه ی راه اندازی فروشگاه شارژ به جای ۳۳۰ هزار تومان ۲۴۷ هزار تومان خواهد بود، همچنین سرویس شارژ وایمکس ایرانسل به ارزش ۳۰هزار تومان نیز بصورت رایگان به فروشگاه شارژ خریداری شده افزوده می شود.[/FONT] [FONT=&amp]تخفیف پاییزه شرکت رایانمهر مجموعا به ارزش ۱۱۳ هزار تومان از تاریخ دوم مهر آغاز شده و تا ۲۰ مهر ادامه خواهد داشت[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT]​

من واقعا لذت میبرم از شرکت رایانمهر که الان به مدت 5 ساله داره به فرصت محدود شده ( ! ) نمایندگی واگذار میکنه ! دوستان رایانمهر تایید میشه . ینده ازشون نمایندگی گرفته بودم . میتونم بگم که بازدهیش عااااالی هستش و من بعد از گذشت یک سال تونستم به لطف رایانمهر یک سرمایه میلیونی رو به میلیاردی جمع کنم . نه فقط من بلکه خیلی از دوستان دیگه هم این لطف شامل حالشون شده . حتما نمایندگی بگیرین تا قطعا به درآمد برسین فقط حواستون همونطور که بالا گفته شد فرصت بسیار محدود هستش ! عجله کنید لطفا ! بشتابید !

بالا