• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه درامد از تبلیغات در اپلیکیشن اندروید

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
سلام بر دوستان گرامی
من چند تا اپلیکیشن میخام بسازم بین المللی میخاستم ببینم چطوری میتونم از تبلیغاتش پول در بیارم
از اونجا که من میدونم چون ایران تحریمه مستقیم نمیشه
من هم محصولات دارم که بخان یوزرام بخرن مثلا 15 دلار هم اینکه تبلیغات میخام درامد داشته باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بهترین راه حل اینست که به یک کشور همسایه مثل دبی و گرجستان و ترکیه برید و یک حسابی بانکی که بتونید واریز و برداشت اینترنتی داشته باشید ایجاد کنید . این طوری چند سایت خارجی هستند که می تونید باهاشون همکاری کنید . هرچند از طریق وب مانی و پرفکت مانی هم می تونید درامدتون رو برداشت کنید .

یا اگر اقوام و اشنا در خارج کشور دارید حساب پی پل یا ویزا و مستر وریفای شده درست کنید با ادرس و شماره معتبر که بتونید با گوگل ادسنس همکاری کنید و کسب درامد کنید .
توی اپلییکشن هم بعد از ثبتش در گوگل پلی ، می تونید کدهای اد سنس خود گوگل رو بذارید که بهترین راه درامد هست ولی باید شماره حسابی بهش معرفی کنید که در وجهش چک صادر بشه یا واریز بشه .
در گوگل حتما رعایت کنید که ای پی ایران وارد نشید یا شماره و ادرس ایران نباشه که بعدا مسدود نشه درامدتون .

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
بهترین راه حل اینست که به یک کشور همسایه مثل دبی و گرجستان و ترکیه برید و یک حسابی بانکی که بتونید واریز و برداشت اینترنتی داشته باشید ایجاد کنید . این طوری چند سایت خارجی هستند که می تونید باهاشون همکاری کنید . هرچند از طریق وب مانی و پرفکت مانی هم می تونید درامدتون رو برداشت کنید .

یا اگر اقوام و اشنا در خارج کشور دارید حساب پی پل یا ویزا و مستر وریفای شده درست کنید با ادرس و شماره معتبر که بتونید با گوگل ادسنس همکاری کنید و کسب درامد کنید .
توی اپلییکشن هم بعد از ثبتش در گوگل پلی ، می تونید کدهای اد سنس خود گوگل رو بذارید که بهترین راه درامد هست ولی باید شماره حسابی بهش معرفی کنید که در وجهش چک صادر بشه یا واریز بشه .
در گوگل حتما رعایت کنید که ای پی ایران وارد نشید یا شماره و ادرس ایران نباشه که بعدا مسدود نشه درامدتون .
ممنون بابت توضیحتون سایتیو سراغ دارین با پرفکت مانی یا وب مانی بشه انجام داد؟
ممنون دوست عزیز

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ممنون بابت توضیحتون سایتیو سراغ دارین با پرفکت مانی یا وب مانی بشه انجام داد؟
ممنون دوست عزیز
والا چند سایت هست تو همین فروم یا فورمای دیگه معرفی کردن ولی اینکه معتبر باشن یا نه من چون کار نکردم نمی تونم تایید کنم . به نظر یه سرچ در خود فروم بکنید یا در گوگل می تونید چند سایت پیدا کنید . ادرس سایت رو با کلمه اسکم به انگلیسی سرچ کنید ببینید نوشتن اسکم هستن یا نه که پولتون رو نخورن .

در مورد اپلیکیشن در نهایت بتونید با خود ادسنس کار کنید عالی هست .

بالا