key_vay360
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 41
- لایکها
- 7
می خواهم نحوه درست فعالیت در سایت های کلیکی را به شما آموزش دهم من اینجا سایت های شرکت آسمان را ملاک قرار میدهم چون اکثر سایت های کلیکی معتبر از اسکریپ شبیه این سایت ها استفاده میکند خوب برای شروع فعالیت اگر امکان گرفتن زیر مجموعه مستقیم را دارید که بهترین راه برای سوددهی سریع همین گرفتن زیرمجموعه مستقیم میباشد (که در همین وبلاگ با مراجعه به آرشیو به قسمت جذب زیرمجموعه رفته میتواند روشها کسب زیرمجموعه را یاد بگیرید) اما اگر در گرفتن زیرمجموعه مستقیم مشکل دارید میتوانید زیرمجموعه را اجاره کنید که برای اجاره هر یک زیرمجموعه باید 250 تومان به سایت بدهید که برای پرداخت آن اگر تازه کار هستید و موجودی حساب سایت شما صفر می باشد میتوانید با از طریق حساب بانکی خود بصورت اینترنتی پول را به حساب اجاره خود در سایت واریز کنید و نفرات مورد نیاز خود را اجاره کنید که این نفرات به صورت بسته های 1 - 5 - 10 -15- تا 50 نفری در سایت موجود می باشند برای شروع من بسته 10 تایی را پیشنهاد میکنم . شما هر 9 روز در سایت میتوانید نفر اجاره کنیدولی برای بازیافت یا تمدید آن محدودیت زمانی وجود ندارد ولی برای اجاره بسته بعدی باید 9 روز صبر کنید ( پیشنهاد من این هست که در سایت ها هر 9 روز بسته به مقدار درآمدتان از سایت فقط به اجاره نفرات بپردازید و در 2 روز آخر نفرات فعال را که بیشتر از 280 تومان برای شما درآمد داشتند را تمدید کنید ولی اصلا بازیافت نکنید چون فقط ضرر میکنید) برای تمدید نفرات ابتدا نفرات را انتخاب کرده با زدن تیک مربع سفید روبروی هر زیرمجموعه سپس از منوی نواری شکلی که در انتهای لیست نفرات اجاره ای هست می توانید برای تمدید اقدام کنید ولی اگر نمی خواهید در سایت ها سرمایه گزاری کنید و میخواهید از صفر شروع کنید کار یکمی سخت میشود چون شما باید در سایتی مانند سایت آسمان که درآمد روزانه شما 45 تومان تا 55 تومان بابت 6 کلیک روزانه می باشد 1 ماه فعالیت کنید تا هزینه اجاره 5 نفر را در بیاورید سپس موجودی خود را از حساب درآمد به حساب اجاره انقال دهید که برای این کار می توانید از گزینه افزایش موجودی حساب اجاره استفاده کنید. ( البته با فعال شدن انتقال وجه بین سایت های شرکت آسمان شما میتوانید درآمد یک ماه خود را که از کلیک بدست آوردید از همه 11 سایت به یک سایت مانند سایت تئو باکس انتقال دهید و در آنجا جمع کنید و 50 نفر را در سایت تئو باکس اجاره کنید بجای 5 نفر در هر سایت 50 نفر را در یک سایت اجاره کنید ) حال مدیریت درآمدتان دست خودتان هست می توانید آن را برداشت کنید می توانید از درآمدتان برای تبلیغ استفاده کنید می تونید بر تعداد نفرات اجاره ای خود بیافزایید یا میتوانید برای اجاره نفرات در سایت های دیگر اسمان از انتقال وجه استفاده کنید و همچنین می توانید برای گذاشتن تبلیغ لینک ثبتنام خود در دیگر سایت های کلیکی برای جذب نفرات مستقیم تبلیغ بگزارید بر روی سایت شرکت آسمان مدیریت درآمد دست خودتان هست من فقط خواستم روشی خودم را در سایت های کلیکی به شما بگویم تا شما دوستان عزیز بتوانید به راحتی و بدون سردرگمی در سایت ها کلیکی به فعالیت بپردازید. اگر جایی اشتباه بود یا کمو کسری چیزی داشت و یا اگر مطلبم کامل نبود و برای شما نا مفهوم بود به آی دی من در یاهو pm دهید آی دی یاهو : mehdi.nikzad68
آدرس وبلاگ : [url]http://getmoneyeasy.persianblog.ir/[/URL]
آدرس وبلاگ : [url]http://getmoneyeasy.persianblog.ir/[/URL]