• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه راه اندازی یک محیط مشاوره تلفنی توسط IN مخابرات

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان چطور میشه یه سرویس مشاوره تلفنی توسط IN مخابرات راه اندازی کرد؟

منظورم نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین نحوه قرارداد بستن با مخابرات در تهران هستش.
ظاهرا 80 درصد درامد سرویس مال ما میشه بقیه مال مخابرات + مبلغ پالس

مثلا اگر بنا باشه یک سیستم برای بچه ها درست کنیم که وقتی باهاش تماس میگیرن سیستم از کاربر بپره میخای برات قصه بگم یا شعر بخونم و کاربر با شماره انتخاب کنه و سیستم براش پخش کنه . اینو با کامپیوتر میشه انجام داد یا سخت افزار میخاد. برای فرضا پنج تا خط تلفن؟؟؟

نظر شما ...

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام،
اول میرین مخابرات یا دفاتر خدمات ارتباطی...
فرم تهیه میکنید...درخواست میدین (شماره تلفن باید به نام کسی باشه که درخواست IN رو میده)
سخت افزار و نرم افزار نمیخواد! برای مشاوره تلفنی 80% شما میگیری...20% مخابرات!
با کامپیوتر معمولی میتونی انجام بدی...

کمک خواستی بگو...
درخدمتم...:happy:

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
اول میرین مخابرات یا دفاتر خدمات ارتباطی...
فرم تهیه میکنید...درخواست میدین (شماره تلفن باید به نام کسی باشه که درخواست IN رو میده)
سخت افزار و نرم افزار نمیخواد! برای مشاوره تلفنی 80% شما میگیری...20% مخابرات!
با کامپیوتر معمولی میتونی انجام بدی...

کمک خواستی بگو...
درخدمتم...:happy:

بله دوست عزیز کمک میخوام

پس اول از همه باید چند خط تلفن تهیه کنم و البته فرقی هم نمیکنه که کجای تهران باشه درسته؟

در ثانی برم مخابرات ( اتوبان کردستان )و به ازاء هر خط 10 هزار بدم بابت فعال شدن جهت IN و یک شماره 10 رقمی بگیرم ( این قسمت رو نمیدونم باید بابت شماره 10 رقمی هم باید پولی بدم یا نه ؟)

در آخر سیستم خودم رو آماده کنم و شروع به کار؟

حالا لطف کن بگو شما تو قسمت میتونی به من کمک کنی البته مرحله اول و دوم که مشکلی ظاهرا نداره فقط میمونه مرحله آخر .

اگر برات مقدوره در مورد این آخرین مرحله بیشتر توضیح بده ؟
اگه نیازه شماره تلفن بدم یا شما شماره بدی آیدی من در یاهو chemicalquestion هستش.
ممنون متشکرم.

بالا