• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه ساخت سایت دانلود بازی

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
دوستان من می خوام یک سایت دانلود بازی بسازم. ار کجا باید شروع کنم توی ساخت سایت. من مبتدی هستم. کسی می تونه کمک کنه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان من می خوام یک سایت دانلود بازی بسازم. ار کجا باید شروع کنم توی ساخت سایت. من مبتدی هستم. کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
شما ابتدا باید یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید که پیشنهاد بنده وردپرس هست چون ساده هست برای شما.
بعد شما یک دامنه یا همون اسم سایت رو انتخاب می کنید و می خرید.
در نهایت یک هاست تهیه می کنید برای سایت و یک هاست دانلود برای فایل های دانلودتون.
وردپرس رو نصب می کنید یک قالب اماه خرید می کنید یا از قالب های رایگان استفاده می کنید
در نهایت شروع به ایجاد مطلب می کنید برای همه این موارد اموزش کامل و فارسی وجود داره فقط یه نقشه راه دادم خدمتت جز به جز سرچ کن و انجام بده مشکلی هم بود اعلام کن اینجا.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خیلی از بازی های معروف اخطار فیلترینگ میاد باید حذف کنی.
یکمی در این مورد بیشتر بررسی کن..

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
سلام
شما ابتدا باید یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید که پیشنهاد بنده وردپرس هست چون ساده هست برای شما.
بعد شما یک دامنه یا همون اسم سایت رو انتخاب می کنید و می خرید.
در نهایت یک هاست تهیه می کنید برای سایت و یک هاست دانلود برای فایل های دانلودتون.
وردپرس رو نصب می کنید یک قالب اماه خرید می کنید یا از قالب های رایگان استفاده می کنید
در نهایت شروع به ایجاد مطلب می کنید برای همه این موارد اموزش کامل و فارسی وجود داره فقط یه نقشه راه دادم خدمتت جز به جز سرچ کن و انجام بده مشکلی هم بود اعلام کن اینجا.
سلام دوست عزیز. ممنون. یک دامنه از ایرنیک خریدم به آدرس allroms.ir .دوست عزیز چطوری می تونم الان این سایت رو روی یک هاست رایگان قرار بدم؟ از چه قسمتی باید پست جدید ارسال کنم؟

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
خیلی از بازی های معروف اخطار فیلترینگ میاد باید حذف کنی.
یکمی در این مورد بیشتر بررسی کن..
سلام. چون خیلی به بازیهای کامپیوتری علاقه دارم می خوام سایت بزنم.حالا سعی میکنم بازیهایی مثل جی تی ای رو نذارم. بیشتر بازی های کنسولهای قدیمی رو می خوام بذارم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام دوست عزیز. ممنون. یک دامنه از ایرنیک خریدم به آدرس allroms.ir .دوست عزیز چطوری می تونم الان این سایت رو روی یک هاست رایگان قرار بدم؟ از چه قسمتی باید پست جدید ارسال کنم؟
هاست رایگان رو بیخیال شو یه هاست ارزون بخر سایت بازی چیزی نیست که بتونی روی هاست رایگان بالا بیاری از اول هم کارو مطمعن پیش ببر به نت افراز یه سر بزن

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
هاست رایگان رو بیخیال شو یه هاست ارزون بخر سایت بازی چیزی نیست که بتونی روی هاست رایگان بالا بیاری از اول هم کارو مطمعن پیش ببر به نت افراز یه سر بزن
دوست عزیز سرویس 3 ماهه از نت افزار خریدم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوست عزیز سرویس 3 ماهه از نت افزار خریدم.
خوب دوتا نیم سرور برات ایمیل شده برو تو پنل دامنت و نیم سرور ها رو روی همون تنظیم کن. بعد صبر کن تا زمانی که وقتی اسم دامنت رو تو مرورگر وارد میکنی صفحه خوش امد گویی نت افرازو ببینی ممکنه بین 24 تا 48 ساعت طول بکشه.

navidkid

Registered User
لایک‌ها
498
خوب دوتا نیم سرور برات ایمیل شده برو تو پنل دامنت و نیم سرور ها رو روی همون تنظیم کن. بعد صبر کن تا زمانی که وقتی اسم دامنت رو تو مرورگر وارد میکنی صفحه خوش امد گویی نت افرازو ببینی ممکنه بین 24 تا 48 ساعت طول بکشه.
نیم سرورها رو کدوم قسمت باید تنظیم کنم؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

moj007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز، علاقه مهمه ولی بهتر بود قبل از شروع کار، یه مقدار اطلاعاتتون رو بیشتر میکردید تا بعدا به مشکل برنخورید، با این سطح اطلاعات زدن یه وبلاگ هزینه ی کمتری داره
حالا اگر میخواهید سایت راه بندازید حتما در مورد راه اندازی سایت وردپرسی تحقیق کنید و در مورد نحوه ی پست گذاشتن و سئو و مسائلی از این قبیل، اطلاعات کافی رو به دست بیارید.
اگر سایت دانلودی میخواهید راه بندازید در مورد هزینه های هاست دانلود هم یه تحقیقی بکنید چون هزینه های نسبتا سنگینی داره تا سایت راه بیفته و بتونید اسپانسری بگیرید.
قضیه ی فیلترینگ هم فقط بازی gta نیست و الان خیلی بیشتر گیر میدن، اگر فقط برای سرگرمی سایت میخواهید بزنید و بعدا فیلتر بشه مشکلی ندارید که نمیخواد سایت رو تو ساماندهی ثبت کنید ولی اگر تصمیم جدی دارید بعد از راه افتادن سایت حتما سایت رو تو ساماندهی ثبت کنید که سایت بازی فکر میکنم الان نیاز به مجوز از بنیاد ملی بازی های رایانه ای داره

بالا