سلامدوستان من می خوام یک سایت دانلود بازی بسازم. ار کجا باید شروع کنم توی ساخت سایت. من مبتدی هستم. کسی می تونه کمک کنه؟
خیلی از بازی های معروف اخطار فیلترینگ میاد باید حذف کنی.دوستان من می خوام یک سایت دانلود بازی بسازم. ار کجا باید شروع کنم توی ساخت سایت. من مبتدی هستم. کسی می تونه کمک کنه؟
سلام دوست عزیز. ممنون. یک دامنه از ایرنیک خریدم به آدرس allroms.ir .دوست عزیز چطوری می تونم الان این سایت رو روی یک هاست رایگان قرار بدم؟ از چه قسمتی باید پست جدید ارسال کنم؟سلام
شما ابتدا باید یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید که پیشنهاد بنده وردپرس هست چون ساده هست برای شما.
بعد شما یک دامنه یا همون اسم سایت رو انتخاب می کنید و می خرید.
در نهایت یک هاست تهیه می کنید برای سایت و یک هاست دانلود برای فایل های دانلودتون.
وردپرس رو نصب می کنید یک قالب اماه خرید می کنید یا از قالب های رایگان استفاده می کنید
در نهایت شروع به ایجاد مطلب می کنید برای همه این موارد اموزش کامل و فارسی وجود داره فقط یه نقشه راه دادم خدمتت جز به جز سرچ کن و انجام بده مشکلی هم بود اعلام کن اینجا.
سلام. چون خیلی به بازیهای کامپیوتری علاقه دارم می خوام سایت بزنم.حالا سعی میکنم بازیهایی مثل جی تی ای رو نذارم. بیشتر بازی های کنسولهای قدیمی رو می خوام بذارم.خیلی از بازی های معروف اخطار فیلترینگ میاد باید حذف کنی.
یکمی در این مورد بیشتر بررسی کن..
هاست رایگان رو بیخیال شو یه هاست ارزون بخر سایت بازی چیزی نیست که بتونی روی هاست رایگان بالا بیاری از اول هم کارو مطمعن پیش ببر به نت افراز یه سر بزنسلام دوست عزیز. ممنون. یک دامنه از ایرنیک خریدم به آدرس allroms.ir .دوست عزیز چطوری می تونم الان این سایت رو روی یک هاست رایگان قرار بدم؟ از چه قسمتی باید پست جدید ارسال کنم؟
دوست عزیز سرویس 3 ماهه از نت افزار خریدم.هاست رایگان رو بیخیال شو یه هاست ارزون بخر سایت بازی چیزی نیست که بتونی روی هاست رایگان بالا بیاری از اول هم کارو مطمعن پیش ببر به نت افراز یه سر بزن
خوب دوتا نیم سرور برات ایمیل شده برو تو پنل دامنت و نیم سرور ها رو روی همون تنظیم کن. بعد صبر کن تا زمانی که وقتی اسم دامنت رو تو مرورگر وارد میکنی صفحه خوش امد گویی نت افرازو ببینی ممکنه بین 24 تا 48 ساعت طول بکشه.دوست عزیز سرویس 3 ماهه از نت افزار خریدم.
نیم سرورها رو کدوم قسمت باید تنظیم کنم؟خوب دوتا نیم سرور برات ایمیل شده برو تو پنل دامنت و نیم سرور ها رو روی همون تنظیم کن. بعد صبر کن تا زمانی که وقتی اسم دامنت رو تو مرورگر وارد میکنی صفحه خوش امد گویی نت افرازو ببینی ممکنه بین 24 تا 48 ساعت طول بکشه.
نیم سرورها رو کدوم قسمت باید تنظیم کنم؟