• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه شارژکردن کارتریج HP

masoud5672

Registered User
لایک‌ها
1
نحوه شارژکردن کارتریج HP
با سلام
با عرض پوزش از همه با توجه به این که تاپیک قبلی قدیمی شده و کسی به اون سر نمی زنه مجبور شدم یک تایپیک جدید بزنم و مشکلم رو عنوان کنم
لطفا کسانی که در مورد شارژ کارتریج اطلاع دارند راهنمایی کنند
من hp 5150 دارم که یکبار کارتریجش رو دادم بیرون شارژ کردند بعد که فهمیدم دستگاه خاصی نداره جوهر گرفتم که خودم اونو شارژ کنم البته جوهرش نصفه بود و کار می کرد اما وقتی جوهر ریختم کارتریج از کار افتاد و هر بلایی سرش آوردم دیگه کار نکرد لطفا بگید من چه طوری باید کارتریج رو شارژ کنم البته مرحله به مرحله
قبلا از راهنماییتون متشکرم

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
کارتزیجت چه مدلی
در ثانی بعضی از دستگاها کارتریج شارژی نمی گیرن مثل 2200 این مدل نمی دونم مدل کارتریج بگو

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من 5550 دارم.اچ پی
ببین برچسبش روی حفره هایی که جوهر رو وارد میکنی رو احتمالا برداشتی و مکش جوهر اتفاق نمی افته.
بعد از تزریق جوهر حتما باید برچسب رو محکم کنی.

masoud5672

Registered User
لایک‌ها
1
از جواب هاتون ممنونم
همون طور که اشاره کردم مدل پرینتر HP 5150 هست و فکر می کنم که دوستمون آقای parsbinبه نکته خوبی اشاره کردند البته من بعد از پر کردن کارتریج سعی کردم برچسبش رو درست بچسبونم شاید این کار رو درست انجام نداده باشم
اما نکته دیگه که می خواستم بدونم اینه که آیا بعد از پر کردن کارتریج باید عمل هواگیری انجام بشه ؟ و اگه جواب مثبته چگونه ؟ و همین طور بهتره از چه نوع سرنگی استفاده بشه؟ در ضمن میشه بدونه برداشتن برچسب عمل شارژ رو انجام داد ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من یه بار اومدم با این کیتهای شارژ کارو انجام بدم.....چشتون روزه بد نبینه.....%$^%^کاری شد که نگو....
8000 تومنم رفت رو هوا....البته قبلا فک کنم تو اون تاپیک بچه ها گفته بودن...

shadak

Registered User
لایک‌ها
0
خود پرینتر عمل مکش هوا رو انجام می ده 1 & 2 صفحه تست بگیرید

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من CP 1700 دارم شنیدم نمیشه کارتریج هاشو شارج کرد و اگر این کارو بکنم برای پرینتر مشگل پیش میاد چون کارتریج ها یه چیپ روشون هست که نمودونم دیگه به خاطر همین انگاری نمیشه کاریش کرد درسته ؟؟؟؟ :(

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
فکر نمیکنم.چون اگر نشه شارژ کرد که دیگه باید ورشکست بشی.یعنی هر ماه دو تا کاتریج پیاده شید؟
در رابطه با هواگیری فروشنده به من توصیه کرد که حتما این کار رو انجام بدهم.یک قطعه پلاستیکی کوچک حتما تو جعبه با پرینتر هست که زیر کاتریج وصل میشه و زیر اون یک حفره ای مخصوص سرنگ وجود داره که سوراخ سرنگ وارد شده و مکش رو انجام میدی و هر وقت یک قطره جوهر وارد سرنگ شد هواگیری به نحو کامل انجام شده و کاتریج رو برچسب میزنید و وصلش میکنید و یا علی...!

HAMIDI72

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزيز

من اگه بخوام كارتريج اپسون رو شارژ كنم حداقل به چه امكاناتي نياز دارم؟ لطفا يه توضيحي هم بدين كه چجوري شارژ ميشه . در ضمن يه جوهر خوب و ارزون قيمت هم معرفي كنين.
با تشكر

tity890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک اچ پی اف 380 دارم کارتریجش هم اچ پی 21 و 22 هست نمی دونم چطوری شارژ کنم اگه از دوستان کسی هست که آموزش شارژ کارترج سیاه و رنگی سه رنگ رو داره از من بینوا دریغ نکنه

البته آموزش کامل

بالا