• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه صحیح کپی برداری؟

bsaeidb

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2012
نوشته‌ها
129
لایک‌ها
13
سلام دوستان
شرمنده که من بازم در این باره پست میزنم
دلیلش اینه که به نتیجه خاصی نرسیدمدوستان من بعضی موقع حوصله این رو ندارم که بشینم و کل مطالب رو خودم تایپ کنم واسه همین از چند سایت کپی برداری میکنم ولی نوشته رو اول تو نت پد میزارم بعد پست میکنم تو قسمت ایجاد مطلب ایا گوگل اینو میتونه تشخیص بده؟
مطالبی رو هم که عکس دارن تو هاست خودم اپلود میکنم ایا این کار موجب میشه که مطالب اختصاصی به نظر بیاد؟
مطالبی رو هم که کپی میکنم اولش مینویسیم مثلا :پرشین تولز و روش پیوند سایت پرشین تولز رو میزارم ایا این هم کمک میکنه بهم تا گوگل به سایت گیر نده؟
من شنیدم که میگن گوگل اگه ببینه زیاد کپی برداری میشه سایت رو بن میکنه واسه همین نگران شدم گفتم از شما راهنمایی بگیرم
اگه میشه یه توضیح بدین درباره اینا و بگید که این روشی که من میرم صحیح هست یا نه
ممنون از شما
 

saeid450

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2012
نوشته‌ها
662
لایک‌ها
65
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
 

mohamady1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2012
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
14
فقط تو نت پد بگذاری و بعد پست کنی کافی نمی باشد چون تغییری نداده ای بهتر است که وقتی در نت پد گذاشتی کمی تغییرات بدهی مثلا با چند تا اینتر و یا با ایجاد چند تا فاصله در بین لغات آنرا تغییر دهید محتوای متن تغییری نمی کند ولیکن دستورات کامپیوتری آن تغییر می کند به این صورت متن کامپیوتری شما با متن قبلی تفاوت پیدا می کند و گوگل هم روبات است و فقط دستورات کامپیوتری را چک می کند مثل اینکه شما نمی توانی اسم یک فایل را بر روی فایل دیگر در یک پنجره کپی کنی چون اسم فایل شبیه قبلی می باشد ویندوز متوجه می شود و به شما اجازه درج نام تکرای نمی دهد ولیکن وقتی به آن نام یک حرکت کیبرد اضافه کنید حالا عدد باشد یا نقطه یا فاصله برایش فرقی نمی کند آنرا با نام فایل جدید قبول می کند روبات های گوگل هم متن های مشابه را تشخیص می دهد ولیکن اگر در بین متن فاصله اضافه کنید و یا اینتر اضافه کنید متن جدید با متن قبلی متفاوت می شود
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
2,019
لایک‌ها
1,475
محل سکونت
php.ini
تاپیک تکراری است! قبلاً به طور مفصل در تاپیک زیر بحث شده:
http://forum.persiantools.com/t264810.html

دوستان من بعضی موقع حوصله این رو ندارم که بشینم و کل مطالب رو خودم تایپ کنم واسه همین از چند سایت کپی برداری میکنم
با عرض معذرت باید بگم که کار صحیحی نمی کنید! کپی کردن به علت حوصله نوشتن نداشتن، دلیلی قانع کننده برای گوگل و یا هیچ مرجع قانونی نیست!

ولی نوشته رو اول تو نت پد میزارم بعد پست میکنم تو قسمت ایجاد مطلب ایا گوگل اینو میتونه تشخیص بده؟
100درصد قابل تشخیص است. گوگل ادعا می کنه حتی متن های ترجمه شده رو هم تشخیص می ده، تو نوت پد گذاشتن میتونم بگم هیچ تاثیری نداره.

مطالبی رو هم که عکس دارن تو هاست خودم اپلود میکنم ایا این کار موجب میشه که مطالب اختصاصی به نظر بیاد؟
خیر! مطلب به عنوان کپی تشخیص داده میشه. حتی گوگل عکس های کپی شده (مثلاً یه عکس رو بردارید و کپی رایت خودتون رو روش بزنید) رو هم تشخیص میده! اما اینکه فایلها توی هاست خودتون باشه، یکم بهتره!

مطالبی رو هم که کپی میکنم اولش مینویسیم مثلا :پرشین تولز و روش پیوند سایت پرشین تولز رو میزارم ایا این هم کمک میکنه بهم تا گوگل به سایت گیر نده؟
این کار خوبه. در اینصورت اگه گوگل تشخیص بده که مطلب شما کپی است، اما شما کپی رایت رو رعایت کردید و به منبع مطلب لینک دادید، سایت شما رو به عنوان کپی میشناسه ولی شما رو جریمه نمی کنه. اما باید شما قوانین سایت منبع رو مطالعه کنید. بعضی از منابع حتی کپی مطالب با ذکر منبع رو هم اجازه نمیدن. اگه اینجور منابع پستهای شما رو به گوگل گزارش بدن، گوگل اون پستهایی که شکایت ازش شده، از نتایج حذف می کنه و اگه تعدادش خیلی زیاد باشه امکان بلوک کردن کل سایت هم وجود داره.

من شنیدم که میگن گوگل اگه ببینه زیاد کپی برداری میشه سایت رو بن میکنه واسه همین نگران شدم گفتم از شما راهنمایی بگیرم
طبق قوانینی که گوگل مطرح کرده، بله امکان بن شدن هست. اما شاید شما 10سال کپی کنی و بهت گیر نده، از اون طرف ممکنه بعد از چند ماه ریپورتت رو بدن و گوگل بهتون گیر بده.
مثل این میمونه که شما 100بار از چراغ قرمز بدون جریمه شدن رد شده باشید ولی دوستتون دفعه دوم جریمه بشه!

اگه میشه بگید که این روشی که من میرم صحیح هست یا نه
خیر صحیح نیست. ممکنه در کوتاه مدت خوب باشه ولی در درازمدت توصیه نمیشه.

======

مدت زمان تهیه پاسخ: 14 دقیقه!
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
2,019
لایک‌ها
1,475
محل سکونت
php.ini
روبات های گوگل هم متن های مشابه را تشخیص می دهد ولیکن اگر در بین متن فاصله اضافه کنید و یا اینتر اضافه کنید متن جدید با متن قبلی متفاوت می شود
گوگل 10سال قبل شاید با ایجاد فاصله و اینتر گول میخورد ولی موتورهای جستجوی امروزه خیر، متوجه میشن.

الان گوگل داره ادعا می کنه متن های ویرایش شده رو هم تشخیص میده و ممکنه به عنوان کپی تشخیص بده. (قضیه هوش مصنوعی و...) البته به نظر من هنوز این حرف در حد ادعا است و توانایی انجام این کار رو در عمل نداره. اما به هر حال داره روش کار میشه و در آینده ای نچندان دور احتمالاً تحقق پیدا می کنه.
 
بالا