• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه عملکرد validator ها

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم،

من روي يک صفحه aspx از چند کنترل validator استفاده کردم که قبل از ارسال صفحه همون سمت کلاينت فيلدهايي که کاربر وارد کرده را چک کنند و اگر مشکلي باشه ايراد ميگيره. ولي حالا ميبينم که اگر از کنترلهاي ديگري روي صفحه استفاده کنم که اونها هم براي تکميل کارشون نياز به postback کردن صفحه دارن قبل از ارسال صفحه باز هم فيلدها را چک ميکنند و ايراد ميگيرند در حالي اين نه تنها لازم نيست بلکه از عملکرد درست هم جلوگيري ميکنه.

حالا ميخوام ببينم ميشه کنترل ها يا validator را طوري تنظيم کرد که موقع ارسال صفحه اگر لازم هست validatorها عمل کنند و اگر لازم نيست عمل نکنند؟

مرسي.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از winter :
سلام علیکم،

من روي يک صفحه aspx از چند کنترل validator استفاده کردم که قبل از ارسال صفحه همون سمت کلاينت فيلدهايي که کاربر وارد کرده را چک کنند و اگر مشکلي باشه ايراد ميگيره. ولي حالا ميبينم که اگر از کنترلهاي ديگري روي صفحه استفاده کنم که اونها هم براي تکميل کارشون نياز به postback کردن صفحه دارن قبل از ارسال صفحه باز هم فيلدها را چک ميکنند و ايراد ميگيرند در حالي اين نه تنها لازم نيست بلکه از عملکرد درست هم جلوگيري ميکنه.

حالا ميخوام ببينم ميشه کنترل ها يا validator را طوري تنظيم کرد که موقع ارسال صفحه اگر لازم هست validatorها عمل کنند و اگر لازم نيست عمل نکنند؟

مرسي.

ببین ویلیدتور ها به صورت کلاینت ساید که جاوااسکریپت هستند که تا وقتی صفحه ولید نباشه از پست بک شدن صفحه جلوگیری میکنن این ظیفه ایاه که از یه ولیدتور انتظار میره و جز این نباید ازش بخوهیم مگه اینکه ولیدتور ها رو به صورت سرور ساید فقط اجرا کنیم ، به این صورت که یه شرت میگذاریم و از متد Validate استفاده میکنم همینطور برای اینکه بفهمیم صفحه ولید هست یا نه از پروپرتی IsValid استفاده میکنم .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .

این مشکل شما در 1.1 و 1 هست . درسته در ASP.net 2 این مشکل شما حل شده و میتونید Validator ها رو گروه بندی کنید و بدین وسیله دیگه این مشکل پیش نمی آید .

من هم همین مشکل را در ASP.net 1.1 دارم که ناچارا برای رفع این مشکل EnableClientSide را False می کنم تا Validator در سرور رخ دهند و از همون متد Page.Isvalid استفاده می کنم .

winter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی، دست جفتتون درد نکنه. تکلیفم با خودم مشخص شد !

بالا