• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه كذاشتن زيرنويس براي فيلمها (بجز فارسي)

Siavash.sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي اينكار:
ابتدا برنامه vobsub را نصب كنيد(لينك دانلود را در انتها ي مقاله گذاشتم.)
فيلم مورد نظر را از cd به كامپيوتر كپي كنيد.سپس با كليك راست بر روي فيلم؛از منوي properties به گزينه sumarry رفته و در انجا عددي كه مقابل frame rate نوشته شده را يادداشت كنيد.
مرحله بعد گرفتن فايل زيرنويس از اينترنت است.پس وارد سايت www.extratitles.to شده و در قسمت search نام دقيق فيلم را وارد كنبد و سپس از منوي پايين ان زبان مورد نظر را انتخاب كنيد و بعد دكمه search را بزنيد.
لينكهاي متعددي ظاهر ميشود.وارد منوي more Info از اولين لينك شويدو در انجا به frame rate و number of CDs دقت كنيد.اگر هر دو گزينه با مشخصات فيلم شما مطابقت داشت گزينه download را بزنيد تا شروع به دانلود فايل زيرنويس كند در غير اينصورت وارد لينكهاي بعدي شويد تا به نتيجه مورد نظر برسيد.
فايلهاي زيرنويس را به صورت zip يا rar دريافت خواهيد كرد.
حالا محتواي فايل دانلود شده را در پوشه اي كه فايل فيلم را در انجا كپي كرده ايد منتقل كنيد.
كار مهمي كه بايد انجام دهيد اينست كه:
نام فايل زيرنويس را همنام فايل فيلم كنيد.مثلا:
اگر نام فايل فيلم شما مثلا die hard1.AVI يا AVSEQ01 است بايد نام فايل زيرنويس را به ترتيب به صورت die hard1.SRT يا AVSEQ01.SRT تغيير دهيد.
حالا نوبت به پخش فيلم با برنامه دلخواه است.از ديدن فيلم با زيرنويس(با هر زباني بجز فارسي لذت ببريد و هم زبان انگليسي خود را تقويت كنيد.)
تنظيمات اين برنامه:

در هنگام پخش فيلم يك فلش سبز رنگ در system tray ظاهر ميشود كه با كليك راست روي ان ميتوانيد تغييرات خود را اعمال كنيد.براي مثال:
پس از كليك راست روي ايكون برنامه و وارد شدن به گزينه direct vobsub به منوي main رفته و نحوه نمايش زيرنويس (مثل فونت و محل نمايش نوشته ها)را تغيير دهيد.
تنظيم مهم ديگر مربوط به گزينه timing ميباشد .در قسمت Delay ميزان تاخير زير نويس به ميلي ثانيه مشخص است.مثلا اگر زيرنويس 2 ثانيه از فيلم عقبتر است عدد مقابل Delay را به
2000- تغيير دهيد.
اينهم لينك دانلود برنامه

http://www.softpedia.com/progDownloa...load-1698.html

:lol: :lol: :lol:

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
.Ich danke dir vielmals..Diese seite die du geschrieben hast existiert aber nich.

www.extratitles.to

Siavash.sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زيرنويس هر فيلمی به هر زبانی ميخوای بگو بزارم
:cool:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
http://divxsubtitles.net هم خیلی خوبه ...
در ضمن من شخصا برای مشاهده زیرنویس از DivX Subtitle Displayer استفاده می کنم ... Player خیلی خوبیه با کلی امکانات برای زیرنویس ...
آدرس دریافت : http://www.qwerks.com/download/3384/DSD.EXE
این هم سریال نامبر مربوط به نسخه 4.54 : BBDF5F0A

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
به نقل از Siavash.sweden :
زيرنويس هر فيلمی به هر زبانی ميخوای بگو بزارم
:cool:

قربونت من تمام اینترنت رو زیرو رو کردم برای دو فیلم زیر زیر نویس به زیون چینی هم پیدا نکردم، به هر زبونی پیدا کردی من میخوام:

Il Piccolo diavol
(The Little Devil)
محصول 1988

Non ci resta che piangere
(Nothing Left to Do But Cry)
محصول 1985

هر دو فیلم ایتالیایی و به کار گردانی روبرتو بنینی هستش.

مرسی!

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از kaveh_d :
قربونت من تمام اینترنت رو زیرو رو کردم برای دو فیلم زیر زیر نویس به زیون چینی هم پیدا نکردم، به هر زبونی پیدا کردی من میخوام:

Il Piccolo diavol
(The Little Devil)
محصول 1988

محصول 1985

مرسی!

اين فيلما که شما نوشتی،خود فيلمش اصلاً پيدا ميشه؟
:blink: :blink: :blink:

Siavash.sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash25 :
Baltic Storm

Subtitle :German

سه زبان پيدا کردم سويدی فنلاندی و استونی شرمنده المانی نبود
:(

به نقل از kaveh_d :

Il Piccolo diavol
(The Little Devil)
محصول 1988

محصول 1985

مرسی!

نه هيچی نبود شرمنده مشگل اساسی اینه که المان و ایتاليا فيلمو دوبله ميکنن
:eek: :eek: :(

Siavash.sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
:(

اين فيلما که شما نوشتی،خود فيلمش اصلاً پيدا ميشه؟
.
.
.

نه هيچی نبود شرمنده مشگل اساسی اینه که المان و ایتاليا فيلمو دوبله ميکنن
:eek: :eek: :(

حق با شماست فیلماش گیر نمیاد چون چند ماه دنبالش بودم. اما از شانس تو یکی دو هفته گذشته کانال ایتالیا پخششون کرد و ضبط کردم. بعد با خوش خیالی دنبال زیر نویس انگلیسی بودم که دیدم انگلیسی که هیچی به هیچ زبونی نیست.
در هر ص.رت از لطف شما ممنون:) :)

Last_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Siavash.sweden :
براي اينكار:
ابتدا برنامه vobsub را نصب كنيد(لينك دانلود را در انتها ي مقاله گذاشتم.)
فيلم مورد نظر را از cd به كامپيوتر كپي كنيد.سپس با كليك راست بر روي فيلم؛از منوي properties به گزينه sumarry رفته و در انجا عددي كه مقابل frame rate نوشته شده را يادداشت كنيد.
مرحله بعد گرفتن فايل زيرنويس از اينترنت است.پس وارد سايت www.extratitles.to شده و در قسمت search نام دقيق فيلم را وارد كنبد و سپس از منوي پايين ان زبان مورد نظر را انتخاب كنيد و بعد دكمه search را بزنيد.
لينكهاي متعددي ظاهر ميشود.وارد منوي more Info از اولين لينك شويدو در انجا به frame rate و number of CDs دقت كنيد.اگر هر دو گزينه با مشخصات فيلم شما مطابقت داشت گزينه download را بزنيد تا شروع به دانلود فايل زيرنويس كند در غير اينصورت وارد لينكهاي بعدي شويد تا به نتيجه مورد نظر برسيد.
فايلهاي زيرنويس را به صورت zip يا rar دريافت خواهيد كرد.
حالا محتواي فايل دانلود شده را در پوشه اي كه فايل فيلم را در انجا كپي كرده ايد منتقل كنيد.
كار مهمي كه بايد انجام دهيد اينست كه:
نام فايل زيرنويس را همنام فايل فيلم كنيد.مثلا:
اگر نام فايل فيلم شما مثلا die hard1.AVI يا AVSEQ01 است بايد نام فايل زيرنويس را به ترتيب به صورت die hard1.SRT يا AVSEQ01.SRT تغيير دهيد.
حالا نوبت به پخش فيلم با برنامه دلخواه است.از ديدن فيلم با زيرنويس(با هر زباني بجز فارسي لذت ببريد و هم زبان انگليسي خود را تقويت كنيد.)
تنظيمات اين برنامه:

در هنگام پخش فيلم يك فلش سبز رنگ در system tray ظاهر ميشود كه با كليك راست روي ان ميتوانيد تغييرات خود را اعمال كنيد.براي مثال:
پس از كليك راست روي ايكون برنامه و وارد شدن به گزينه direct vobsub به منوي main رفته و نحوه نمايش زيرنويس (مثل فونت و محل نمايش نوشته ها)را تغيير دهيد.
تنظيم مهم ديگر مربوط به گزينه timing ميباشد .در قسمت Delay ميزان تاخير زير نويس به ميلي ثانيه مشخص است.مثلا اگر زيرنويس 2 ثانيه از فيلم عقبتر است عدد مقابل Delay را به
2000- تغيير دهيد.
اينهم لينك دانلود برنامه

http://www.softpedia.com/progDownloa...load-1698.html

:lol: :lol: :lol:

چطوري ميشه يك زيرنويس رو به همراه فيلم بصورت VCD رايت كرد كه بعد از رايت بدون احتياج به نصب پلاگين همراه فيلم نمايش داده بشه و حتي در دستگاههاي پخش VCD هم فيلم با زيرنويس نشون داده بشه؟
خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

Last_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوري ميشه يك زيرنويس رو به همراه فيلم بصورت VCD رايت كرد كه بعد از رايت بدون احتياج به نصب پلاگين همراه فيلم نمايش داده بشه و حتي در دستگاههاي پخش VCD هم فيلم با زيرنويس نشون داده بشه؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه بچه مثبت پیدا نمیشه مراحل ساخت زیر نویس برای DVD رو از آغاز تا انجام آموزش بده؟ آقای فایرفلای شما بلدی؟

آقای سیاوش این برنامه زیر نویس رو برای رایت هم اعمال میکنه؟ اگر نمیکنه شما راهی برای اضافه کردن زیر نویس به VCD بلد هستی؟ با ادوب پریمیر باید اضافه کرد؟

Last_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش ميكنم يك نفر جواب بده

Last_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خواهش ميكنم يكي جواب اين سؤال رو بده بد جوري بهش احتياج دارم

بالا