*عذر خواهی از ارسال پست در تالار خاطرات به دلیل بسته بودن تالار سبک زندگی و نیافتن تالار مرتبط
با سلام .
با توجه به اینکه هیچ مطلب و منبعی در رابطه با این سوال در اینترنت قابل یافتن نیست موضوع را با کاربران persian tools مطرح میکنم :
لطفا نحوه معرفی و گزارش دادن فرد سرباز غابب و یا فراری را شرح دهید.
بنده با شرایطی مواجه هستم که فردی متولد سال 60 تا کنون جهت اعزام اقدام نکرده است و در حال حاضر مشمول غائب می باشد .
نتیجه تماس با نیرو انتظامی (110) :
درخواست شده است با دژبان کل تماس گرفته شود .
نتیجه تماس با دژبان کل (66583034 - تهران) :
اعلام شده است در حال حاضر "دوره سربازگیر" نبوده و سرباز فراری یا غائب فعلا دستگیر نمیشوند.
پیشنهاد شده است موضوع در دادسرا مطرح شود.
نتیجه تماس با سازمان **** وظیفه (09680 - داخلی 8 ) :
پس از درخواست اطلاعات فرد غائب ، وضعیت آن فرد اعلام شده و تایید شد که این فرد غائب می باشد .
ولی بدون هیچ پیگیری بیشتر اعلام شد که دوره سربازگیر نبوده و ابن فرد دستگیر نمی شود .
پیشنهاد شد که گزارش به کلانتری محل ارائه شود .
* به نظر میرسد در دادسرا و کلانتری گزارش فقط از سمت بستگان درجه اول سرباز و یا مشمول پذیرفته شده و پس از آن جهت دستگیری فرد اقدام میشود.
از دوستان تقاضا دارم راه و روش های موثر مورد نظر خود ، به خصوص شماره های تماس مرجع ذیصلاح را اعلام نمایند .
طبیعتا دلایل گزارش این فرد نیز شخصی می باشد.
با سلام .
با توجه به اینکه هیچ مطلب و منبعی در رابطه با این سوال در اینترنت قابل یافتن نیست موضوع را با کاربران persian tools مطرح میکنم :
لطفا نحوه معرفی و گزارش دادن فرد سرباز غابب و یا فراری را شرح دهید.
بنده با شرایطی مواجه هستم که فردی متولد سال 60 تا کنون جهت اعزام اقدام نکرده است و در حال حاضر مشمول غائب می باشد .
نتیجه تماس با نیرو انتظامی (110) :
درخواست شده است با دژبان کل تماس گرفته شود .
نتیجه تماس با دژبان کل (66583034 - تهران) :
اعلام شده است در حال حاضر "دوره سربازگیر" نبوده و سرباز فراری یا غائب فعلا دستگیر نمیشوند.
پیشنهاد شده است موضوع در دادسرا مطرح شود.
نتیجه تماس با سازمان **** وظیفه (09680 - داخلی 8 ) :
پس از درخواست اطلاعات فرد غائب ، وضعیت آن فرد اعلام شده و تایید شد که این فرد غائب می باشد .
ولی بدون هیچ پیگیری بیشتر اعلام شد که دوره سربازگیر نبوده و ابن فرد دستگیر نمی شود .
پیشنهاد شد که گزارش به کلانتری محل ارائه شود .
* به نظر میرسد در دادسرا و کلانتری گزارش فقط از سمت بستگان درجه اول سرباز و یا مشمول پذیرفته شده و پس از آن جهت دستگیری فرد اقدام میشود.
از دوستان تقاضا دارم راه و روش های موثر مورد نظر خود ، به خصوص شماره های تماس مرجع ذیصلاح را اعلام نمایند .
طبیعتا دلایل گزارش این فرد نیز شخصی می باشد.