• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه نصب برنامه و موارد مورد نیاز برای یک گوشی اندرویدی

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
درود

دوستان من امروز یک Xperia TX خریدم بعد ورژن اندرویدش هم 4 هست. الآن هم میخواستم براش کیبورد فارسی بریزم دیدم زده فقط برنامه هایی که تنها از Android Market خریداری شده باشند قابل نصب هستند.

خب من اولا میخواستم بدونم چطوری باید یک کاری کنم این ارور رو دیگه نده و برنامه نصب بشه و ثانیا روت کردن و رام رو میدونم چیه اما با طریقه نصب و... آشنا نیستم، بیرون هم پرسیدم 60 70 تومن میگیرن تا انجام بدن...

لطفا دوستانی که وارد هستند راهنمایی کنند. :blush:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش فعلا روت و غیره رو بی خیال شو میزنی بریک میکنی تا درست و حسابی یاد بگیری دست نزن
در مورد نصب هم :
مهم ترین نکته ای که باید قبل از نصب رعایت بکنید این هست که شما حتما باید تیک Unknown Sources رو بزنید تا تمامی برنامه ها رو به راحتی نصب بکنید .
چگونه تیک Unknown Sources رو بزنیم
درandroid جینجربرد یا همون 2.1 2.2 2.3 به قسمت Settings میروید بعد به قسمت Application Settings و تیک گزینه ی اول میزنید

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
داداش فعلا روت و غیره رو بی خیال شو میزنی بریک میکنی تا درست و حسابی یاد بگیری دست نزن
در مورد نصب هم :
مهم ترین نکته ای که باید قبل از نصب رعایت بکنید این هست که شما حتما باید تیک Unknown Sources رو بزنید تا تمامی برنامه ها رو به راحتی نصب بکنید .
چگونه تیک Unknown Sources رو بزنیم
درandroid جینجربرد یا همون 2.1 2.2 2.3 به قسمت Settings میروید بعد به قسمت Application Settings و تیک گزینه ی اول میزنید
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی

اما ورژن این 4 هست...حالا باز میرم Setting ببینم همچین چیزی داره یا نه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی

اما ورژن این 4 هست...حالا باز میرم Setting ببینم همچین چیزی داره یا نه
داره عزیز اگه اونجا نباشه دنبال گزینه
Unknown Sources بگرد پیدا میکنی

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
همه جا رو گشتم نبود !
نمیدونم شاید تو نسخه 4 این چیزا فرق کرده باشه...
داداش برو به مسیر زیر خودم الان آندروییدی ندارم :

1. Menu->Settings

2. Unknown Sources is under "Security"

[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]توی بخش سیگوریتی دنبالش باش [/FONT]

بالا