• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه هارد ریست کردن ایمت جمین

mafia_s97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نحوه هارد ریست کردن ایمت جمین( به صورت دستی)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نحوه هارد ریست کردن ایمت جمین( به صورت دستی)

دوست عزیز تو همون دفترچه رو قسمت H رو بگردی در باره hard reset توضیح داده :blush:

بعدشم من منظور از دستی رو نمیفهمم یعنی چی:blink:

یه روش کل بیشتر نداره هارد ریست و نیاز به بالا آمدن گوشی هم نیست

موفق باشید:)

fotros128

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه بزرگترا
دوست من دکمه کمرا رو ا دکمه زیریش comm mana.... رو با هم نگه میداری اونوقت با قلم دکمه ریست بغل پورت usb رو فشار میدیو بعد از ریست شدن انگشتات رو از روی دکمه های کمرا و کام منیجر بر نمیداری یه پیغام میاد توی یه صفحه سیاه دکمه شماره گیر رو میزنی البته به محض اومدن صفحه سیاه پیام دار انگشتات رو از رو اون دو تا دکمه بردار به محض زدن دکمه شماره گیر.............. الفاتحه

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها منم با هارد ریست کردن مشکل دارم!

اول از همه clear storage در setting همین کار رو بطور کامل انجام میده؟

توی دفترچه گفته که قبل از هارد ریست گوشی رو خاموش کنیم که با این کار دیگه این عمل کار نمی کنه من تنها موقعی موفق شدم این کار پیغام ریست رو ببینم که گوشی روشن بود و من این کار را انجام دادم! و بعدش پیغام گفته که دکمه send رو برای ادامه ریست بزنید که جمین این دکمه رو نداره دوستمون هم در بالا فرمودن دکمه شماره گیر رو بزنید که اگر همون دکمه سبز calling هست کار نکرد و گوشی ریستارت شد و همونی که بود مونده! تی دفترچه هم همین راه رو گفته و دکمه send اگه میشه راهنمائی کنید!

با سپاس!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خودم پیدا کردم و اینجا قرار میدم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن!
اول گوشی رو خاموش کنید سپس
camera + comm manager + power, hold those 3 and soft reset. A black screen should come up saying: "press send to restore defaults". Press the green phone button to complete hard reset or any other button to cancel.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
hard reset K-jam Jamin
بايد دکمه ي دوربين و comm manager رو باهم نگه داريد، همينطور که نگهشون داشتين دکمه ي soft reset رو بزنيد، انقدر نگهشون داريد تا يه صفحه اي ظاهر شه که روش نوشته Press Send to ...
اون موقع اون دوتا دکمه رو ول کنيد، و دکمه سبزه رو بزنيد

303.gif

247.gif
247.gif
247.gif
247.gif
10دفعه بايد تكرار بشه
180.gif
245.gif
246.gif
244.gif

بالا