• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه پذیرش ارشد در دانشگاه تربیت مدرس ؟؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام به همه دوستان،

غرض از اینکه این تاپیک رو زدم یکی از بچه های هم رشته ایم رو میشناختم که مثل خودم پارسال کارشناسی مهندسی نرم افزار از دانشگاه آزاد گرفته بود و میخواست با ناامیدی برای کنکور ارشد (آزاد) امسال هم شرکت کنه اما چندروز پیش آمار از خودش رسید که دانشگاه تربیت مدرس از طریق یک آزمون ورودی مجزا 400 نفره شش نفر قبول شدن که این دوست ما هم جز قبولی ها بوده و هزینه هر ترم ثبت نام هم 4.5 میلیون هست که برای دو ترم یکجا 9 میلیون گرفتن، میخواستم ببینم آیا همچین شرایطی صحت داره؟ این آزمون برگزار شده؟ یک دانشگاه دولتی اصلا هزینه ای میگیره از دانشجوها اونم در این حد؟ و همینطور پیش خودم فکر میکردم تربیت مدرس هم پذیرشش از طریق کنکور ملی هست.

ممنون میشم یه راهنمایی کنید...

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شما هم خوب آدمو ناامید میکنید والا، بابا نظری، چیزی؟ سوال سختی نپرسیدم که! یعنی هیچ کس از اخبار این دانشگاه به این بزرگی اطلاعی نداره؟ حداقل چیزی نباشه کلی دانشجو هم ازش هست تو این انجمن

من خودم شهرستانم نمیتونم برم آمارشو از نزدیک در بیارم

منتظرم همچنان...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
دوست عزیز
الان اکثر دانشگاهها به صورت پولی دانشجوی ارشد و دکتری می گیرند هزینه اش هم بسته به دانشگاه و رشته فرق می کند طریقه پذیرش تا الان معمولا به صورت آزمون داخلی ودر بعضی موارد مصاحبه بوده است
این واحد ها معمولا تحت نام پردیس بین الملل دانشجو می گیرند اگر یک سرچ بکنید اطلاعات بیشتری به دست می آرید
از دیروز هم تبلیغ ثبت نام آزمون ورودی پردیس بین الملل دانشگاه گیلان توی سایت تابناک اومده
موفق باشید

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
تا اونجایی که من میدونم دانشگاه تربیت مدرس شعبه بین المللی یا پردیس نداره و اگه قرار باشه بدون آزمون دانشجو بپذیره اینکارو حتما از بین دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی سراسر کشور انجام میده ( مثلا دانشجویانی که در جشنواره ها و مسابقات و المپیادهای دانشجویی رتبه های 1 تا 3 بودند یا در مقطع کارشناسی دارای معدل بالای 17 در دانشگاه های هم رتبه با دانشگاه های تربیت مدرس بودند )

همچنین سهمیه پذیرش بدون کنکور برای دانشگاه تربیت مدرس فقط برای دانشجویانی هست که در دانشگاه های هم تراز این دانشگاه در دوره کارشناسی تحصیل کردند ( نه برای دانشجویان دانشگاه آزاد، چون دانشجویان دانشگاه آزاد خودشون سهمیه ی پذیرش بدون کنکور در مقطع ارشد دارند )

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوست عزیز
الان اکثر دانشگاهها به صورت پولی دانشجوی ارشد و دکتری می گیرند هزینه اش هم بسته به دانشگاه و رشته فرق می کند طریقه پذیرش تا الان معمولا به صورت آزمون داخلی ودر بعضی موارد مصاحبه بوده است
این واحد ها معمولا تحت نام پردیس بین الملل دانشجو می گیرند اگر یک سرچ بکنید اطلاعات بیشتری به دست می آرید
از دیروز هم تبلیغ ثبت نام آزمون ورودی پردیس بین الملل دانشگاه گیلان توی سایت تابناک اومده
موفق باشید

ممنون شرایطش رو چک کردم پردیس هم داره ولی با پذیرش بسیار مشکل که از عهده همه کسی بر نمیاد حدسم درست بود نگاه کردم هزینه هر دو ترم 9 میلیون هست

تا اونجایی که من میدونم دانشگاه تربیت مدرس شعبه بین المللی یا پردیس نداره و اگه قرار باشه بدون آزمون دانشجو بپذیره اینکارو حتما از بین دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی سراسر کشور انجام میده ( مثلا دانشجویانی که در جشنواره ها و مسابقات و المپیادهای دانشجویی رتبه های 1 تا 3 بودند یا در مقطع کارشناسی دارای معدل بالای 17 در دانشگاه های هم رتبه با دانشگاه های تربیت مدرس بودند )

همچنین سهمیه پذیرش بدون کنکور برای دانشگاه تربیت مدرس فقط برای دانشجویانی هست که در دانشگاه های هم تراز این دانشگاه در دوره کارشناسی تحصیل کردند ( نه برای دانشجویان دانشگاه آزاد، چون دانشجویان دانشگاه آزاد خودشون سهمیه ی پذیرش بدون کنکور در مقطع ارشد دارند )

مرسی با نظر شما بیشتر موافقم نوشته شده که دارای پردیس دانشگاهی هست ولی انگار در عمل بدون کنکور و از طریق مصاحبه از برگزیدگان علمی انجام میشه و از اونجایی که این دوست ما از خنگ ترین بچه های هم دوره ای ما بود که شب امتحانی و با تقلب درسا رو پاس میکرد شک ندارم که بصورت پولمانی و استفاده از عناصر غیبی قبول شده

متاسفم برای این بی عدالتی و تبعیض که حتی دامن دانشگاه ها رو هم گرفته...

amin850909

Registered User
لایک‌ها
10
پردیس دانشگاهی پولیه خیلیم بالاس شهریه ثابتش 1/900 ترمی

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
پردیسه مفتم نمی ارزه ارزش استخدامیم نداره فقط یه چیزه سیکیم خیاری میدن دستت دلت خوش باشه مدرک داری

donya afshar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سوالی ازتون داشتم اگر قبولی و پذیرش این پردیس سخته پس چه طوری دوست شما در صورتی که دانشجوی متوسطی بوده از بین 400 نفر جز 6 نفر پذیرفته شده بوده ؟ اخه من خودم دوست دارم برای نیم سال دوم پردیس تربیت مدرس شرکت کنم اما اگه قبولی غیر ممکن باشه یعنی باید چی کار کرد

donya afshar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان،

سلام سوالی ازتون داشتم اگر قبولی و پذیرش این پردیس سخته پس چه طوری دوست شما در صورتی که دانشجوی متوسطی بوده از بین 400 نفر جز 6 نفر پذیرفته شده بوده ؟ اخه من خودم دوست دارم برای نیم سال دوم پردیس تربیت مدرس شرکت کنم اما اگه قبولی غیر ممکن باشه ؟؟؟یعنی باید چی کار کرد

بالا