• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه کار با توضیحات متا

seorooz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2014
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
16
محل سکونت
seorooz
دیسکریپشن چیست ؟ نحوه کار با دیسکریپشن description چیست ؟

توضیحات متا یا متا دیسکریپشن یک اسنیپت 160 کاراکتری و یک تگ HTML است که خلاصه ای از محتوای یک صفحه را به کاربران ارائه می نماید. این توضیحات اغلب در زیر لینک صفحات در صفحه نتایج جستجوها برای کاربر نمایش داده می شود و معمولا زمانی این توضیحات نمایش داده می شوند عبارت جستجوی کاربر حالت توضیحی داشته باشد. بهینه سازی توضیحات متا یکی از جنبه های بسیار با اهمیت سئو داخلی یا On Page می باشد. اگر شما به دنبال راهنمایی برای بهینه سازی توضیحات متای صفحات وب سایت خود می باشید تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.


هدف از ایجاد توضیحات متا چیست؟


توضیحات متا در واقع یک نوع تگ HTML می باشند که در ظاهر چیزی شبیه به خط کد زیر می باشند:

<meta name="description" content="توضیحی در این بخش نوشته می شود."/>
هدف از ایجاد توضیحات متا برای صفحات وب سایت را می توان به سادگی در یک جمله بیان نمود : "جلب توجه کاربران در صفحه SERP و مجاب نمودن آنها برای کلیک کردن بر روی لینک صفحه شما از میان تمامی لینک ها". در واقع توضیحات متا اگر به خوبی و با دقت کافی ایجاد شوند، می توانند نرخ کلیک صفحه شما از داخل صفحه نتایج جستجوها را افزایش دهند.
گوگل بارها و بارها به صراحت اعلام نموده است که توضیحات متا هیچ تاثیری بر رتبه بندی های وب سایت ها ندارند، ولی این تنها بدان معنی است که توضیحات متا تاثیر مستقیم ندارند و به عبارتی یک فاکتور رتبه بندی نمی باشند اما توضیحات متا به صورت غیر مستقیم در رتبه بندی ها موثر می باشند زیرا می توانند بر CRT یا نرخ کلیک صفحات وب سایت های تاثیر گذار باشند و CRT یک فاکتور رتبه بندی است. هر چقدر که تعداد افرادی که از میان نتایج مختلف ارائه شده در صفحه نتایج جستجوها بر روی لینک وب سایت شما کلیک می کنند بیشتر باشد، گوگل مطلب شما را با کیفیت تر و با ارزش تر در نظر می گیرد و این امر موجب می شود که گوگل رتبه وب سایت شما را در نتایج جستجوها ارتقاع دهد.


یک توضیح متای خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟


اگر شما در تولید توضیحات متای صفحات خود این موارد را رعایت نمایید، بدون شک توضیحات متای شما بی نقص و بهینه خواهند شد:
توضیحات متا باید بیش از 135 کاراکتر و کمتر از 160 کاراکتر را شامل شود: توضیحات متای شما به هیچ وجه نباید بیش از این تعداد کاراکتر را شامل شود (با احتساب فاصله یا اسپیس به عنوان یک کاراکتر مجزا) و هر چقدر که تعداد کاراکترها به 135 نزدیکتر باشد، بهتر است. اگر تعداد کاراکترهای توضیحات متای شما بیش از تعداد مجاز باشد گوگل مجبور است که در هنگام نمایش توضیحات متای شما در زیر لینک وب سایت شما درون صفحه نتایج جستجوها، تنها بخشی از آن را به کاربران نمایش دهد و ما بقی آن را به دلخواه حذف نماید و این امر موجب می شود که توضیحات متای شما بی معنی به نظر برسند.
توضیحات متای شما باید واضح و دارای لحن اکتیو باشد: توضیحات متا در واقع جملات کوتاهی است که کاربر را دعوت به مراجعه به صفحه شما می نماید. اگر توضیحات متای شما گنگ باشد و مطالب آن کاملا واضح نباشد و یا دارای لحن پسیو باشد نمی تواند توجه کاربران را جلب نماید.
توضیحات متای شما باید شامل یک دکمه CTA باشد: اگر شما درون توضیحات خود یک دکمه CTA بگنجانید، کاربران بسیاری از روی کنجکاوی بر روی آن کلیک خواهند نمود. برای مثال شما یک وب سایت فروش ساعت های لوکس دارید، می توانید توضیحات متای خود را به شکل "ساعت های کریستال رولکس با طرح های فانتزی، 4موتوره و ضد آب. اطلاعات بیشتر" طراحی کنید و عبارت "اطلاعات بیشتر" را به عنوان CTA خود انتخاب کنید که کاربران با کلیک بر روی آن به صفحه شما هدایت گردند. در واقع مفهوم داشتن لحن اکتیو در ایجاد توضیحات متا این مساله را نیز پوشش می دهد اما ما این نکته را به صورت یک نکته جدا برای شما آوردیم تا تاکید بیشتری بر روی کرده باشیم.
شما می توانید درون توضیحات متای خود داده های ساختار یافته قرار دهید: اگر شما یک وب سایت فروشگاهی دارید و محصولات شما دارای ویژگی های تکنیکال حائز اهمیتی هستند می توانید آنها را درون توضیحات متای خود ذکر نمایید. برای مثال می توانید به سال تولید (در صورت جدید بودن محصول)، نام کمپانی، گارانتی ویژه و ... اشاره نمایید. در این صورت کاربرانی به دنبال خرید یک محصول هستند و می خواهند محصول کمپانی مشخصی را خریداری نمایند و یا به گارانتی و دیگر ویژگی های خاص آن اهمیت می دهند به وب سایت شما جذب می شوند. قرار دادن مواردی مانند قیمت نیز درون توضیحات متا می تواند برای مشتریان جذاب باشد. البته می توانید برای قرار دادن این اطلاعات در پایین لینک خود درون صفحه نتایج جستجوها از ریچ اسنیپت ها استفاده نمایید.
توضیحات متا باید کاملا منحصر به فرد باشد و به هیچ وجه نباید تکراری باشد: اگر توضیحات متای شما تکراری باشد و شما توضیحات متای صفحه دیگری را کپی کرده باشید، حتی اگر محتوای شما با آن صفحه کاملا متفاوت باشد باز هم کاربر هر دو صفحه را یکسان فرض می کند و احتمال آنکه بر روی لینک صفحه شما کلیک نکند بسیار زیاد است. اگر می خواهید توضیحات متای تکراری درون صفحات خود قرار دهید بهتر است که اصلا در بخش توضیحات متا هیچ چیز ننویسید و بگذارید گوگل به انتخاب خود بخشی از متن شما را به عنوان توضیحات متا انتخاب نماید.
کلید واژه های اصلی عبارت جستجوی کاربران باید درون توضیحات متا گنجانده شود: اگر توضیحات متای شما شامل کلید واژه هایی باشد که کاربران آن را جستجو نموده اند، گوگل آن کلید واژه ها را درون توضیحات متای شما های لایت می کند و کاربران هنگام مشاهده توضیحات متای شما متوجه کلیدواژه های مد نظر خود درون آن می گردند و آن را با موضوع مد نظر خود مرتبط تر در نظر می گیرند.
توضیحات متای شما باید با محتوای شما سازگاری داشته باشد: توضیحات متای شما باید همان مفومی را تفسیر کند که درون صفحه شما به آن پرداخته شده است و شما نباید به هیچ وجه توضیحات متای خود را به گونه ای طراحی کنید که با استفاده از آن کاربران را فریب دهید و مطالبی را درون توضیحات متا ذکر کنید که محتوای صفحه شما آنها را شامل نمی شود. این کار هم موجب می شود که کاربران دیگر به شما اعتماد نکنند و همچنین نرخ دفع کاربران در وب سایت شما افزایش می یابد و گوگل متوجه تخلف شما می گردد.
منبع : https://seorooz.net/forum
 
بالا