• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه گرفتن بک آپ در CPanel

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان،

احساس میکنم (میدونم) که جای مناسبی سوال نمیپرسم ، اما گشتم و جای مناسبی پیدا نکردم پس لطفا راهنماییم کنید.

در CPanel در قسمت backup ، گزینه های متفاوتی هست.

اما خوب بهترین راه اینه که انتقال بدیم به مثلا rapidshare فایل بک آپ رو.
اما عقل حکم میکنه که فایل فشرده ، دارای رمز باشه .

حالا چطور برای فایل فشرده که تولید میشه رمز بذاریم ؟

و این که گزینه Secure Copy چی هست ؟ و چطور میشه ازش استفاده کرد .

ممنون

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
شما می تونین این نسخه پشتیبان خودتون رو دریافت کنین و در رایانه شخصی خودتون داشته باشین.

چه نیازی به رمزگذاری اون هست؟ مگه می خواین به اشتراک بگذارینش؟

rasamhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
شما می تونین این نسخه پشتیبان خودتون رو دریافت کنین و در رایانه شخصی خودتون داشته باشین.

چه نیازی به رمزگذاری اون هست؟ مگه می خواین به اشتراک بگذارینش؟
اول اين که بخوام روي رايانه خودم هم دانلود کنم، اين فايل روي شبکه امکان ديدنش توسط ديگران هست و اگر رمز شده باشه فقط خودم ميتونم استفاده کنم.
و دوم اين که اگر حجم فايل بالا رفت، اون وقت ديگه دانلود کردنش صرفه نداره، اگر روي يک سايت file sharing باشه خيلي بهتر خواهد بود.
ممنون.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اول اين که بخوام روي رايانه خودم هم دانلود کنم، اين فايل روي شبکه امکان ديدنش توسط ديگران هست و اگر رمز شده باشه فقط خودم ميتونم استفاده کنم.
و دوم اين که اگر حجم فايل بالا رفت، اون وقت ديگه دانلود کردنش صرفه نداره، اگر روي يک سايت file sharing باشه خيلي بهتر خواهد بود.
ممنون.

اگه سایتت واقعا ارزشمنده و حتما هم میخوای بکاپ بگیری باید یه هاست دیگه هم بگیری و بکاپتو منتقل کنی به اون هاست که البته قابلیت رمز گذاری هم داره....
ضمن اینکه خیلی از سایتهای بزرگ هم اینکارو میکنند.........

بالا