• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه گرفتن دسته چک

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
درود

دوستان اگه من بخوام یه حساب جاری باز کنم و روش دسته چک بگیرم باید چی کار کنم

با حسابم چون تازه افتتاح شده کار نکردم دیگه :p
معرف هست برای صادرات

چقدر باید موجودی داشته باشیم تا دسته چک بدن

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
حمل بر جسارت نباشه ولي تجربه چندين ساله من در كار با چك ميگه كه اصلاً چك نگيريد بهتره. اين تكه كاغذ هنوز نه جايگاه بانكي درست و حسابي داره و نه جايگاه قانوني درست و حسابي. كلاً براتون دردسره. به نظر من دو تا چيز تو زندگي اگه نباشن، راحت ترين. يكي شريك و اون يكي چك.
ولي معمولاً اگه سابقه بانكي بدي نداشته باشيد و يه كم چهره جا افتاده اي داشته باشيد، گرفتن دسته چك تقريباً كار راحتيه. ظاهراً كارمنداي بانك بايد بازاريابي هم بكنن و مشتري براي بانك بيارن، وگرنه اخراج ميشن. براي همين زياد سخت گيري نمي كنن و موقع افتتاح حساب خودشون رو بعنوان معرف شما مي نويسن.
اميدوارم اگه دسته چك گرفتيد و حرف اين بنده حقير رو گوش نكرديد، بي رويه ازش استفاده نكنيد و قبلش قانون چك رو كامل مطالعه كنيد تا موقع نوشتن چك و كار توي بازار به مشكل نخوريد.
موفق باشيد

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چهره موجه سخته از نظر بانک داشتنش . اگه اینطور نبود تو نیازمندی همشهری 200-400 تومن واسه تهیه دسته چک نمی گرفتند ازتون

تازه بعضی از اینا هم خیلی با حال تشریف دارند . یکیشون که قبلا صحبت مکیردم میگفت اجاره نامه خودم واست درست میکنه . قبلا بانکهای خصوصی بدون پایان خدمت هم میشد دسته چک گرفتش

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
گرفتن دسته چك و افتتاح حساب جاري بستگي به صاحب حساب و ميزان اعتبار او داره .
يعني شما كافيه يك معرف مناسب داشته باشيد ، تا نزد بانكي كه معرفتون توش حساب جاري داره شما هم دسته چك گيريد بدون مشكل .
خود بنده با موجودي 50 هزار تومان هم دسته چك 25 برگي براي شروع كار كردم به سادگي فقط بايد معرفتون نزد اون بانك معتبر باشه .

912

Registered User
لایک‌ها
472
کسی تو بانک نیست بتونه دسته چک جور کنه؟

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
چهره موجه سخته از نظر بانک داشتنش . اگه اینطور نبود تو نیازمندی همشهری 200-400 تومن واسه تهیه دسته چک نمی گرفتند ازتون

تازه بعضی از اینا هم خیلی با حال تشریف دارند . یکیشون که قبلا صحبت مکیردم میگفت اجاره نامه خودم واست درست میکنه . قبلا بانکهای خصوصی بدون پایان خدمت هم میشد دسته چک گرفتش
بنده وقتی اولین دسته چکم رو از بانک ملی گرفتم پایان خدمت نداشتم. اصولا نیازی به پایان خدمت نیست، بعضی وقت ها بانکها برای اذیت کردن از جوون ها پایان خدمت می خوان.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
عزیز
تا الان چنتا دسته چک تموم کردم آخرین دسته چکم هم ۵۰ برگ بود
ولی دو هفته قبل آتیشش زدم انداختمش دور
جز بدبختی هیچی نداره نرو دنبالش

912

Registered User
لایک‌ها
472
یه اشنا پیدا نمیشه بتونه جور کنه واسه ما

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
شما اگه خیلی لنگشی برو 300 400 بده به اینهایی که توی همشهری هستن واست می گیرن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
فرایند صدور چک چیست و به چه صورت انجام خواهد گرفت؟ فرایند صدور چک 4 مرحله دارد :
1- دریافت درخواست متقاضی که این کار می تواند هم به صورت مکانیزه انجام شود و هم به صورت مراجعه حضوری متقاضی به شعبه
2- اعتبار سنجی مشتری که در این بخش با توجه به سابقه اعتباری مشتری از جمله وجود یا عدم وجود چک برگشتی ، میزان بدهی مشتری به شبکه بانکی و .. تعیین می شود که آیا برای این شخص چک صادر شود یا خیر. حتی در این بخش می توان تعیین نمود که با توجه به وضعیت اعتباری شخص مثلا چک 25 برگی صادر شود یا 10 برگی .
3- چاپ برگه‌های چک به صورت خام ، در این بخش با استاندارد اعلام شده در شیوه نامه چک ها چاپ می شوند.
4- مرحله پایانی شخصی سازی چک و ارسال چک به آدرس پستی مشتری است. منظور از شخصی سازی درج اطلاعات متغیر نظیر نام و نام خانوادگی، شماره حساب ، شماره شبا ، بارکد دو بعدی، کد بانک و شعبه و لوگوی بانک و .. است.
با بررسی صورت گرفته و مکاتباتی که با بانکها شده است در فاز اول شخصی سازی در بانک‌ها انجام خواهد شد و از امکاناتی که در حال حاضر شبکه بانکی از آن بهره مند است استفاده خواهیم نمود. کلیه این مراحل و زمان‌بندی اجرای آن در شیوه نامه مشخص شده است.
بانک مرکزی در راستای اطلاع رسانی سریع به دریافت کنندگان چک این امکان را فراهم آورده است که مشتری با ارسال شناسه ی چک از طرق پیامک‌‌، پورتال و یا تماس تلفنی اطلاعات چک را به این صورت دریافت نماید: « این چک متعلق به سرکارخانم / جناب آقای ..... است و تا این لحظه نامبرده چک برگشتی دارد / ندارد».این کار ضمن جلوگیری از جعل چک ، ‌موجب اعتماد بیشتر برای دریافت کننده آن است.البته در حال حاضر بررسی‌های کارشناسی در خصوص سامانه های جانبی نظیر استعلام ادامه دارد.ماژول هایی مانند استعلام چک ، درخواست صدور چک ، فرایند ارسال به بانک مرکزی ، اعتبار سنجی درخواستها ، مبلغ چک و آیا اصلاً‌ چک صادر شود یا خیر ، تمامی این فرایندها در مجموعه ای قرار می گیرد که بانک مرکزی امیدوار است با اجرای تک تک اجزای این پروژه‌ - که شامل سه بخش استاندارد سازی ، تمرکز فرآیند صدور چک و چکاوک است – این ابزار پرداخت را **** مند تر و کارامد تر از وضعیت کنونی نماید
http://www.cbi.ir/showitem/10769.aspx

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
با با دوستان خیلی سخت میگیرند چک گرفتن خیلی آسونه مثل افتتاح حساب میمونه
من خودم رفت یه بانک ملت اصلا هم اشنا نبودند
اول مدارک رو میگیره برای استعلام بعد سه روز میری اونجا گواهی اشتغال و یه فرم میده که باید بدی یکی که حساب جاری داره امضا کنه و تکمیل مدارک بعد 2 روز هم میری دسته چک 10 برگی رو میگیری اصلا هم آشنا نمیخواد
بعد دسته چکت که تموم شد بهت 25 برگی میدهند به همین راحتی

بعضی از بانکها هم که سخت میگیرند به خاطر اخلاق بد کارمنداشونه

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما اون شعبه یا بانک قبلا حساب داشتی؟ گردش مالیت بالا بوده؟ مدارکی که می فرمایید چیا بوده؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
شما اون شعبه یا بانک قبلا حساب داشتی؟ گردش مالیت بالا بوده؟ مدارکی که می فرمایید چیا بوده؟
اصلا تو عمرم اونجا نرفته بودم
حساب کوتاه مدت داشتم ولی یه شعبه دیگه گردشش خوب بود ولی اصلا این چیزا رو نمیپرسن
مدارک گواهی اشتغال کپی کارت ملی شناسنامه تکمیل معرفی نامه

912

Registered User
لایک‌ها
472
اصلا تو عمرم اونجا نرفته بودم
حساب کوتاه مدت داشتم ولی یه شعبه دیگه گردشش خوب بود ولی اصلا این چیزا رو نمیپرسن
مدارک گواهی اشتغال کپی کارت ملی شناسنامه تکمیل معرفی نامه
گواهی اشتغال چی دادی شما؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
گواهی اشتغال چی دادی شما؟
اگه جایی کار میکنی که از همون جا بگیر اگرم جواز کسب داری که اونو ببر
اگرم آشنا داری بگو برات یه چیزی بنویسه
اگرم نه هر چی یه متن خودت مینویسی چاپ میکنی مهر میزنی میری میدی بهشون
اصلا نگاش هم نکرد برگه رو گرفت مگمه کرد اندخت اونور

میگم بعضی بانکا کارمنداشون خشکن وگرنه به اونا چه ربطی داره خود سایت بانک ملت نوشته افتتاح حساب جاری کارت ملی شناسنامه اگر اذیت میکنند برو یه شعبه دیگه

912

Registered User
لایک‌ها
472
اینی که میگی خودت متن بنویس مثلا چی بنویسیم یه توضیحی بده

912

Registered User
لایک‌ها
472
یه سوال دارم البته جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه بگه

اگه امضامون رو برای حساب های کوتاه مدت تو بانک بخوایم عوض کنیم میشه؟ چطوریه؟ یه توضیحی بدید

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ده ساله دنبال دسته چکم و چندباری به کارمندهای بانک میگفتم و جواب میدادند حتما معرف میخواد و نمیشه. منم بی خیال و نامید شدم.
چند روز پیش به خودم گفتم این همه بدبختی و مشکل سرت ریخته. حداقل دسته چکو یک کاریش بکن که سال دیگه اگر بی خانمان شدی برای اجاره حداقل مشکل چک نداشته باشی. با خودم قرار گذاشتم ده تا بانک مختلف برم و فقط به رییس هر بانک بگم دسته چک میخوام و معرف ندارم و اگر نشد باز بی خیالش بشم. همون بانک اول رفتم - اونم ملی - و گفت مشکلی نداره و مدارک شغلی بیار. امروز اجاره نامه و یک مدرک شخمی - و نه جواز کسب - دادم به بانک و حساب برام باز کردند. قرار شد چند روز دیگه دسته چک رو برم بگیرم. حداقل این یکی بدبختیم تمام شد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ده ساله دنبال دسته چکم و چندباری به کارمندهای بانک میگفتم و جواب میدادند حتما معرف میخواد و نمیشه. منم بی خیال و نامید شدم.
چند روز پیش به خودم گفتم این همه بدبختی و مشکل سرت ریخته. حداقل دسته چکو یک کاریش بکن که سال دیگه اگر بی خانمان شدی برای اجاره حداقل مشکل چک نداشته باشی. با خودم قرار گذاشتم ده تا بانک مختلف برم و فقط به رییس هر بانک بگم دسته چک میخوام و معرف ندارم و اگر نشد باز بی خیالش بشم. همون بانک اول رفتم - اونم ملی - و گفت مشکلی نداره و مدارک شغلی بیار. امروز اجاره نامه و یک مدرک شخمی - و نه جواز کسب - دادم به بانک و حساب برام باز کردند. قرار شد چند روز دیگه دسته چک رو برم بگیرم. حداقل این یکی بدبختیم تمام شد.
اکثر موضوعات کسب و کار همینه
بیخود بزرگش کردیم

بالا