• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه ی محاسبه عوارض حذف پارکینگ رو میخوام

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کسی اینجا میتونه عوارض حذف و کسر پارکینگ رو برام محاسبه کنه؟؟ متاسفانه با مشورتی که با دوستان و شماها تو این چند روز داشتم و اینکه پولم حتی برا خرید یه زمین 40 متری هم نمیرسه و از این ور هم قیمت مسکن دوباره شروع به افزایش مجدد کرده دیگه امیدی به توان خرید حتی یک اپارتمان 40 متری هم ندارم---حالا بماند که کارگر هستم و هر 4 ماه حقوق یک ماه رو میدند بهمون -اونم حقوق پایه قانون کار---!!
بنابراین با صحبتی که با پدرم داشتم قرار شد پارکینگ رو تبدیل به مسکونی کنیم-البته پول نداریم فقط در حدی میخواهیم بسازیم که بشه اسمشو گفت یه واحد مسکونی با کمترین هزینه ی ممکن--در حد 10 تومنینا..
سنمم دیگه بالاست -35 سالمه از زندگی و از همسن و سالام خیلی عقب افتادم---پدرمم سرطان داره دکتر گفته نهایت یکسال با شیمی درمانی زنده میمونه-باید سریعتر یک اقدامی کنم ازدواج هم نکردم--شغلمم به شدت سخته و زیان آور همیشه هم شیفت شب هستم و شغلمو ترجیح میدم نگم.بگذریم.

کسی اینجا میتونه عوارض حذف و کسر پارکینگ رو برام محاسبه کنه؟؟ اگه فرمولی داره و متراژ و اینا رو هم خواستین بگین متر کنم بهتون بگم که برام محاسبه کنید ..مرسی

بالا