درود
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته من هم قبلش گفتم نباید میذاشتن کار به این مبلغ بکشه !
ولی برای شکایت نیاز به مشاوره با وکیل هست که حداقل 500 هزار تومن الی ماشاا.. هزینه داره اون به کنار خود شکایت و دادسرا رفتن بدون مدرک کلی دردسر داره و هزینه ش به کنار , انقدر سیستم کشور توی این موارد ضعیف هست که شما باید کلی دوندگی کنی اخرش به پولت نرسی ! تازه اگه مدیر این سایت توی شهر شما نباشه شما باید برید شهری که ایشون حضور دارن ازشون شکایت کنید
اینطوری نیست ، توی انجمن حالا مینویسی چهار نفر هم بخونن فکر کنن واقعا اینطوریه !!!
1- برای شکایت نیاز به مشاوره با وکیل نیست شما به دادسرای شهر خودت مراجعه کن با 5 هزارتومان میتونی شکایت کنی همونجا هم قبل از شکایت بهت مشاوره رایگان میدن
2- بدون مدرک بله ولی وقتی شما جایی کار کردی و توی اینترنت توافقی کردی از همان صفحات و پیام ها پرینت بگیر ببر همین میشه مدرکت و کافیه
3- هزینه اش ؟ شکایت توی تهران برای من در سال 95 هزینه اش 15 هزارتومان با حساب کردن همه هزینه ها از جمله رفت و امد و کرایه تاکسی هست برای شهرهای دیگه که کمترخواهد بود
مدت زمانیکه در تهران برای یک شکایت لازمه 1 ساعت در روزهای خلوت و 2 ساعت در ترافیک و شلوغی شعبه و دادسرا و غیره هست.
4- سیستم کشور ضعیفه ؟ کی همچین حرفی زده ؟ پلیس فتا به راحتی این مسائل را دقیق و کامل پیگیری میکنه هیچ دوندگی هم نداره شما فقط یکبار مراجعه میکنید و شکایت را ثبت میکنید دیگه با شما کاری ندارن تا طرف رو بگیرن و حکم صادر بشه ! مگر اینکه نیاز باشه برای اطلاعات بیشتر یا تکمیل مدارک یه مراجعه ای هم بکنید کدوم دوندگی ؟
5- فرد مورد شکایت شما توی هر شهری باشه شما لازم نیست به اونجا برید فقط به دادسرای شهر
خودتون مراجعه می کنید و دادسرا خودش پرونده را به شعبه نیابت شهر محل زندگی مورد شکایت میفرسته و بعد از انجام امور مورد نیاز پرونده برمیگرده مجدد شهر شما
لطفا اطلاعات غلط توی اینترنت ثبت نکنید چهار نفر هم مشکل داشته باشند با خواندن این اطلاعات غلط از گرفتن حقشون منصرف میشوند همانطور که همیشه مراجع قانونی ذکر میکنند این حرفها که شکایت به جایی نمیرسه و دوندگی داره و هزینه داره و اینجور حرفها را صرفا افراد متهم میزنن که مردم عادی از پیگیری حقشون دلسرد بشن و اقدامی نکنند
البته جسارت به شما نیست شما احتمالا از کسی شنیدی یا مطمئن نبودی صرفا این مسائل را تعریف کردی.