• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ندادن پول نویسنده ها توسط سایت ها

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان من تو یه سایتی کار میکردم که حدود 300 تومن حسابمون شده حالا طرف رفته و دیگه جواب نمیده البته پنلمو تو سایت نبسته درسته سایتش در حد شاید 100 هزار تومان هم نباشه ولی چیکار میشه کرد چطوری میشه به پولم برسه ؟؟ راهی داره؟؟شکایت کنم؟ واقعا باید امثال اینجور ادم ها رو ادم کرد البته ما دو نفریم مال هردومونو نداده ممنون میشم کمکم کنید.
از ادمین هم تقاضا دارم بزاره مشکلمو حل کنم

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام
موضوع خوبي رو مطرح كردين و ممنون
من هم از سايتي بنام كهليك اين ترفند رو خوردم
اين سايت اعلام ورشكستگي و تعطيلي كرده ولي همچنان داره كار مي كنه! كسايي مثل من كه تو اين سايت كار كرديم و به علت عدم پرداخت حقوق كنار كشيديم حتي اسممون رو كه زير نوشته هامون ثبت مي شد رو حذف كرده
به گفته خودش 28 ميليون پول بدهي بالا آورده ...
آخرين نوشته ادمين كانال به دنبال اعتراض بنده اينه

"
سلام

دوست عزیز ظاهرا شما متوجه اطلاعیه تعطیلی و اعلام ورشکستگی نشدید.

کاش فقط شما یک نفر بودید. در حال حاضر مبلغ بدهی سررسید رسیده و یا به سررسید نرسیده مجموعا بیش از 28 میلیون تومان می باشد و سرمایه گزاران نیز قطع همکاری کرده اند.

هیچ امکانی برای پرداخت این مبالغ به کاربران وجود ندارد و اگر وجود داشت که سایت را تعطیل نمی کردیم. خود من نیز ماه به ماه از سرمایه گزاران حقوقی دریافت می کردم که الان سه ماه است هیچ حقوقی به دلیل مشکلات مالی دریافت نکرده ام.

البته هنوز چند ماه تا اتمام مهلت هاست باقیمانده است و بنده برای جذب سرمایه گزار در تلاش هستم اگر موفق شوم که روال به حالت قبل باز می گردد و در این غیر اینصورت به سرنوشت سایتهای دیگری مثل سایت ریتساس منتهی می شود که خود شما نیز در آنجا فعالیت داشته اید و بهتر از بنده می دانید سرنوشتش چه شد.

با سپاس
ادمین سایت کهلیک
"

Silver Horse

Registered User
لایک‌ها
34
احتمالا نمیخواد فعالیتی تو این سایت داشته باشه که پولتون رو تسویه نکرده
بهش زنگ میزنید چه جوابی میده بهتون ؟
اگه وقتش رو دارید از فتا اقدام کنید وگرنه اینطوری که تو سایت از فتا تقاضا کنید رسیدگی نمیشه
برید تو سایت فتا و گزارش کنید حداقل

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
والا فکر کردم رو سایت بنویسم شاید ببینند. یعنی فتا رسیدگی میکنه؟؟

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
موضوع خوبي رو مطرح كردين و ممنون
من هم از سايتي بنام كهليك اين ترفند رو خوردم
اين سايت اعلام ورشكستگي و تعطيلي كرده ولي همچنان داره كار مي كنه! كسايي مثل من كه تو اين سايت كار كرديم و به علت عدم پرداخت حقوق كنار كشيديم حتي اسممون رو كه زير نوشته هامون ثبت مي شد رو حذف كرده
به گفته خودش 28 ميليون پول بدهي بالا آورده ...
آخرين نوشته ادمين كانال به دنبال اعتراض بنده اينه

"
سلام

دوست عزیز ظاهرا شما متوجه اطلاعیه تعطیلی و اعلام ورشکستگی نشدید.

کاش فقط شما یک نفر بودید. در حال حاضر مبلغ بدهی سررسید رسیده و یا به سررسید نرسیده مجموعا بیش از 28 میلیون تومان می باشد و سرمایه گزاران نیز قطع همکاری کرده اند.

هیچ امکانی برای پرداخت این مبالغ به کاربران وجود ندارد و اگر وجود داشت که سایت را تعطیل نمی کردیم. خود من نیز ماه به ماه از سرمایه گزاران حقوقی دریافت می کردم که الان سه ماه است هیچ حقوقی به دلیل مشکلات مالی دریافت نکرده ام.

البته هنوز چند ماه تا اتمام مهلت هاست باقیمانده است و بنده برای جذب سرمایه گزار در تلاش هستم اگر موفق شوم که روال به حالت قبل باز می گردد و در این غیر اینصورت به سرنوشت سایتهای دیگری مثل سایت ریتساس منتهی می شود که خود شما نیز در آنجا فعالیت داشته اید و بهتر از بنده می دانید سرنوشتش چه شد.

با سپاس
ادمین سایت کهلیک
"
با چند نفر کار کردم واسم تجربه شده که دیگه به تور نیافتم نامردا واسم منفی هم دادن که بعضیا به من اعتماد هم نمیکنن کار بدن.فقط از این به بعد یا کار نمیکنم یا با سایتای بزرگ کار میکنم

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
کار هم کردم تسویه 2-3 روز یه بار به خدا تا الان 1 میلیون پول ازم خوردن

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نظرم اسم سايت هايي كه پول نويسنده ها رو خوردن بايد يه جاي مشخصي ثبت بشه همه مطلع باشن.
متاسفانه وجود اين افراد باعث شده درست از نادرست تشخيص داده نشه و نتونيم به هيچ كس اعتماد كنيم....

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
برای محتواگذاری تسویه روزانه کنید ! هرشخصی تسویه روزانه نکرد یا قول ماهانه داد کار نکنید باهاش !
تجربه بنده هم نشون میده اکثر سایت های تبلیغات کلیکی و اینجور کسبو کار ها مشکل دارن !

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
برای محتواگذاری تسویه روزانه کنید ! هرشخصی تسویه روزانه نکرد یا قول ماهانه داد کار نکنید باهاش !
تجربه بنده هم نشون میده اکثر سایت های تبلیغات کلیکی و اینجور کسبو کار ها مشکل دارن !
اره بهترین کار اینه حالا روزانه هم نشد هفتگی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عزیزم تقصیر خودت هم هست برای چی گذاشتی مبلغ بشه 300 هزارتومن ؟ مگه شما کارمندی یا قرارداد داری که پولت رو گذاشتی جمع بشه بعدا بگیری ؟ وقتی داری محتوا میزاری افتاد پرداختت عقب دیگه نزار ! صبر کن پولت رو بگیری ! طمع میکنی شاید میگی بزار کار کنم پولش بیشتر بشه ؟ اخرش هم هیچی بهت نمیدن ! یه داستان هم سر هم میکنه که برشکست شدم ! پیش خودت فکر نکردی این طرف اگر برشکست شده چرا به شما اطلاع نداده که دیگه کار نکنی ؟ هنوز به پنل دسترسی داری ؟ اگر من پول نداشته باشم با شما تسویه کنم همون لحظه که به این نتیجه رسیدم جلوی شما رو میگیریم که بدیهی بیشتری بهت نداشته باشم ...

متاسفانه بی تجربگی میکنید این مسائل براتون پیش میاد.

به دادسرا مراجعه کنید و با بردن پرینت مدارکی که از انجام کار برای این سایت دارید شکایت کنید تا پولتون رو بگیرید راه دیگه ای نداره

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
عزیزم تقصیر خودت هم هست برای چی گذاشتی مبلغ بشه 300 هزارتومن ؟ مگه شما کارمندی یا قرارداد داری که پولت رو گذاشتی جمع بشه بعدا بگیری ؟ وقتی داری محتوا میزاری افتاد پرداختت عقب دیگه نزار ! صبر کن پولت رو بگیری ! طمع میکنی شاید میگی بزار کار کنم پولش بیشتر بشه ؟ اخرش هم هیچی بهت نمیدن ! یه داستان هم سر هم میکنه که برشکست شدم ! پیش خودت فکر نکردی این طرف اگر برشکست شده چرا به شما اطلاع نداده که دیگه کار نکنی ؟ هنوز به پنل دسترسی داری ؟ اگر من پول نداشته باشم با شما تسویه کنم همون لحظه که به این نتیجه رسیدم جلوی شما رو میگیریم که بدیهی بیشتری بهت نداشته باشم ...

متاسفانه بی تجربگی میکنید این مسائل براتون پیش میاد.

به دادسرا مراجعه کنید و با بردن پرینت مدارکی که از انجام کار برای این سایت دارید شکایت کنید تا پولتون رو بگیرید راه دیگه ای نداره

درود
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته من هم قبلش گفتم نباید میذاشتن کار به این مبلغ بکشه !
ولی برای شکایت نیاز به مشاوره با وکیل هست که حداقل 500 هزار تومن الی ماشاا.. هزینه داره اون به کنار خود شکایت و دادسرا رفتن بدون مدرک کلی دردسر داره و هزینه ش به کنار , انقدر سیستم کشور توی این موارد ضعیف هست که شما باید کلی دوندگی کنی اخرش به پولت نرسی ! تازه اگه مدیر این سایت توی شهر شما نباشه شما باید برید شهری که ایشون حضور دارن ازشون شکایت کنید

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
ادرسش و پیدا کن بصورت گروهی کتکش بزنید تا پولتون را بگیرید:D

mohmmad fm7

Registered User
لایک‌ها
21
اقا نمیدونم این بلاها چرا سر من میاد امروزم یکی گفت پول ندارم بهت بدم واقعا چرا ملت اینطوری شدن؟؟ اقا این قبلیه رو دستشون درد نکنه بچه های پلیس فتا ادمش کردن زنگ زده بود التماس میکرد رضایت بده اقا اگه این مورد پیش اومد براتون حتما پیگیرش باشین جواب میده مال منو حل کردن.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
درود
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته من هم قبلش گفتم نباید میذاشتن کار به این مبلغ بکشه !
ولی برای شکایت نیاز به مشاوره با وکیل هست که حداقل 500 هزار تومن الی ماشاا.. هزینه داره اون به کنار خود شکایت و دادسرا رفتن بدون مدرک کلی دردسر داره و هزینه ش به کنار , انقدر سیستم کشور توی این موارد ضعیف هست که شما باید کلی دوندگی کنی اخرش به پولت نرسی ! تازه اگه مدیر این سایت توی شهر شما نباشه شما باید برید شهری که ایشون حضور دارن ازشون شکایت کنید
اینطوری نیست ، توی انجمن حالا مینویسی چهار نفر هم بخونن فکر کنن واقعا اینطوریه !!!

1- برای شکایت نیاز به مشاوره با وکیل نیست شما به دادسرای شهر خودت مراجعه کن با 5 هزارتومان میتونی شکایت کنی همونجا هم قبل از شکایت بهت مشاوره رایگان میدن
2- بدون مدرک بله ولی وقتی شما جایی کار کردی و توی اینترنت توافقی کردی از همان صفحات و پیام ها پرینت بگیر ببر همین میشه مدرکت و کافیه
3- هزینه اش ؟ شکایت توی تهران برای من در سال 95 هزینه اش 15 هزارتومان با حساب کردن همه هزینه ها از جمله رفت و امد و کرایه تاکسی هست برای شهرهای دیگه که کمترخواهد بود مدت زمانیکه در تهران برای یک شکایت لازمه 1 ساعت در روزهای خلوت و 2 ساعت در ترافیک و شلوغی شعبه و دادسرا و غیره هست.
4- سیستم کشور ضعیفه ؟ کی همچین حرفی زده ؟ پلیس فتا به راحتی این مسائل را دقیق و کامل پیگیری میکنه هیچ دوندگی هم نداره شما فقط یکبار مراجعه میکنید و شکایت را ثبت میکنید دیگه با شما کاری ندارن تا طرف رو بگیرن و حکم صادر بشه ! مگر اینکه نیاز باشه برای اطلاعات بیشتر یا تکمیل مدارک یه مراجعه ای هم بکنید کدوم دوندگی ؟
5- فرد مورد شکایت شما توی هر شهری باشه شما لازم نیست به اونجا برید فقط به دادسرای شهر خودتون مراجعه می کنید و دادسرا خودش پرونده را به شعبه نیابت شهر محل زندگی مورد شکایت میفرسته و بعد از انجام امور مورد نیاز پرونده برمیگرده مجدد شهر شما

لطفا اطلاعات غلط توی اینترنت ثبت نکنید چهار نفر هم مشکل داشته باشند با خواندن این اطلاعات غلط از گرفتن حقشون منصرف میشوند همانطور که همیشه مراجع قانونی ذکر میکنند این حرفها که شکایت به جایی نمیرسه و دوندگی داره و هزینه داره و اینجور حرفها را صرفا افراد متهم میزنن که مردم عادی از پیگیری حقشون دلسرد بشن و اقدامی نکنند

البته جسارت به شما نیست شما احتمالا از کسی شنیدی یا مطمئن نبودی صرفا این مسائل را تعریف کردی.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واقعا نمیدونم..چجوری بعضی ادما حتی به پول نویسنده ها هم رحم نمیکنن و میخورن:rolleyes:
من خودم یه مدت نویسنده زیاد داشتم..اما دیدم دیگه نمیتونم ساپورتشون کنم و مجبور شدم با عرض شرمندگی عذرشونو بخوام و پولشونو تسویه کردم:general401:
الانم با نویسندم هر هفته تسویه میکنم:) اینجوری هم اون خیالش راحته که پولش خورده نمیشه :general310: و بیشتر سعی میکنه تلاش کنه و اینا:general206:

بالا