• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نداشتن ابزارک و فایل functions

design3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام به تمام دوستان خسته نباشید

من یک قالب جدید روی سایتم گذاشتم اما فایل functions.php تو این قالب وجود نداره که بتونم کدهایی که نیاز کدشون تو فایل functions.php گذاشته بشه رو بزارم و قسمت ابزارک هم توی این قالب نیستش.

من یک فایل functions.php از یک قالب دیگه گرفتم آپلود کردم توی پوشه ابزارک اضافه شد

2تا سوال دارم
اینکار اصلا درست هست یا نه؟

سوال دومم اینه اگر قرار دادن فایل functions.php یک قالب دیگه توی این قالب درسته قسمت ابزارک رو چطور سمت چپ و راستش رو درست کنم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بهتره نحوه افزودن ابزارک به پوسته های وردپرس رو جستجو کنید
این کاری که کردید اشتباه هست

design3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بهتره نحوه افزودن ابزارک به پوسته های وردپرس رو جستجو کنید
این کاری که کردید اشتباه هست

خوب دوست عزیز من به این قالب نیاز دارم و میخوام از این قالب استفاده کنم یعنی هیچ راهی وجود نداره؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خوب دوست عزیز من به این قالب نیاز دارم و میخوام از این قالب استفاده کنم یعنی هیچ راهی وجود نداره؟

من که عرض کردم اگر شما نحوه افزودن ابزارک رو یاد بگیرید روی هر قالبی می تونید ابزارک بزارید

design3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من که عرض کردم اگر شما نحوه افزودن ابزارک رو یاد بگیرید روی هر قالبی می تونید ابزارک بزارید
دوست عزیز من هر آموزشی که دیدم میگه این کدهارو تو فایل functions.php وارد کنید زمانی که من این فایل رو تو پوشه قالب ندارم چیکار کنم خودم ایجاد کنم؟

نیازی نیست کدی بزارم توش؟

ممنون میشم شما یک آموزشی که از اول فایل functions.php رو میسازه و ابزارک رو قرار میده رو بزارید یا لینکی بدید که من بتونم اینکارو انجام بدم

بالا