• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نداشتن فایل گلوبال و مشکل تولید Button به صورت پویا

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من تازه دات نت 2 نصب کردم. ولی میبینم که ...
فایل Global.aspx رو نداره.در ضمن تو پوشه بین قبلا فال dll همنام پروژه درست میشد.ولی الآن خیــر

2. قبلا جائی در مورد چگونگی تولید کنترل به صورت پویا خوندم.یعنی تو صفحه مثلا به تعداد نظرات Button درست شه. تا اینجا مشکلی نیست. ولی چطور میتونم برا اون Button ها کد تعریف کنم. در واقعا Button هیچ کاری انجام نمیده اینطور...
منتظرم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
dll توی دات نت 2 تولید نمیشه مگه پروژه رو پابلیش کنی
میتونی دایرکتوری های Bin و ... با رایت کلیک کردن روی پروژه توی سلوشن اکسپلورر ایجاد کنی همینطور میتونی web.config و global رو هم با رایت کلیک کردن و انتخاب نوی فایل از لیست اضافه کنی .

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
من فایل گلوبال رو اضافه کنم.بعد چطور ازش استفاده کنم! آخه میخوام برا تعداد افراد آنلاین تو سایت کمکم کنه..
به اینصورت که حتی اگه اکسپلورر بسته شد، متوجه شه و یکی از اعضای آنلاین کم کنه...
مثل این سایتا که مینویسن 10 نفر آنلاین...
مگه اینطور نیست که حتی اگه اکسپلورر بسته شه و log Out نشه بازم کنتور کم میکنه.
محل قرار گرفتن کد توو session end هست؟!i!i!i!i!i!i

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من فایل گلوبال رو اضافه کنم.بعد چطور ازش استفاده کنم! آخه میخوام برا تعداد افراد آنلاین تو سایت کمکم کنه..
به اینصورت که حتی اگه اکسپلورر بسته شد، متوجه شه و یکی از اعضای آنلاین کم کنه...
مثل این سایتا که مینویسن 10 نفر آنلاین...
مگه اینطور نیست که حتی اگه اکسپلورر بسته شه و log Out نشه بازم کنتور کم میکنه.
محل قرار گرفتن کد توو session end هست؟!i!i!i!i!i!i
خوب session end وقتی اتفاق میافته که زمان timeout سپری بشه .
شما باید 20 دقیقه بعد از بستن ie صبر کنید و تعداد کاربران حاضر رو از کدی که نوشتید، چک کنید

بالا