• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزاری برای هماهنگ کردن زیرنویس ها

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام دوستان

من دنبال یه نرم افزار و البته آموزش دقیق اون یا در حالت ایده آل کسی که تسلط کامل بر نرم افزار معرفی شده هستم برای هماهنگ کردن زیرنویس

الان در بیشتر سایت ها فیلم ها با فرمت mkv بصورت 720 و 480 هست و متاسفانه زیرنویس های ترجمه شده 80% شون برای hd هست
دوستانی که میان میگن کاری نداره در kmplayer با [ و ] میتونی زیرنویس رو هماهنگ کنی - این رو خودم میدونم اما مشکل اینجاست که 10 دقیقه هماهنگ هست و باز ناهماهنگ میشه و من هم هیچ ایده ای در مورد استفاده ار fps conversation ندارم و اینکه درنهایت چجوری میشه این زیرنویس اصلاح شده رو ذخیره کرد
و یک سوال دیگه اینکه اگر من فرمت mkv رو تبدیل به avi کنم اونوقت زیرنویس hd باهاش همخونی پیدا میکنه یا نه ؟

خیر ببینید یه کمکی به من بکنید ، دیوونه شدم اینقدر سر و کله زدم با این زیرنویس ها

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
نرم افزار بسیار مرغوبیست.اتفاقا پیش پای شما(دیروز) نسخه ی جدیدش اومد :D
نسخه ی Portableـش رو دانلود کنید.البته فرقی نداره ولی برای راحتی خودتون میگم.
واسه تغییر fps قسمت Synchronization -> Change frame rate
اگه میخواید مطمئن بشید که FPS تغییر کرد یا نه،نگاه کنید ببینید زمان بندی تغییر کرد یا نه.البته قبل از تغییر FPS ببینید فیلمتون چه FPSـی داره
واسه جلو/عقب بردن ثانیه/دقیقه/ساعت (Synchronization ->Adjust all times (Show earlier/later

اینکه اگر من فرمت mkv رو تبدیل به avi کنم اونوقت زیرنویس hd باهاش همخونی پیدا میکنه یا نه ؟
هماهنگه.یعنی اگه fps و یا زمان کلی فیلم رو تغییر ندید هماهنگ باید باشه قاعدتا

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
نرم افزار بسیار مرغوبیست.اتفاقا پیش پای شما(دیروز) نسخه ی جدیدش اومد :D

نسخه ی Portableـش رو دانلود کنید.البته فرقی نداره ولی برای راحتی خودتون میگم.
واسه تغییر fps قسمت Synchronization -> Change frame rate
اگه میخواید مطمئن بشید که FPS تغییر کرد یا نه،نگاه کنید ببینید زمان بندی تغییر کرد یا نه.البته قبل از تغییر FPS ببینید فیلمتون چه FPSـی داره
واسه جلو/عقب بردن ثانیه/دقیقه/ساعت (Synchronization ->Adjust all times (Show earlier/later

هماهنگه.یعنی اگه fps و یا زمان کلی فیلم رو تغییر ندید هماهنگ باید باشه قاعدتا

میرم باهاش کار میکنم ، امیدوارم که مشکلم رو حل کنه
اگر مشکلی بود در تاپیک مزاحمتون میشم

• Like
Reactions: HoP

arm4n

Registered User
لایک‌ها
20
Subtitle workshop

• Like
Reactions: HoP