• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزاری برای ویرایش قالبهای MT

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ميشه يك نرم افزار براي دانلود معرفي كنيد كه باهاش بشه كدهاي قالب ام تي رو دستكاري و ويرايش كرد؟
مثل فرانت پيج؟

راستي يك كد براي قسمت لينكدوني ميخوام كه باهاش بتونم تعداد كليك روي لينك رو نشون بدم و يك توضيح هم هنگامي كه ماوس روي لينك قرار ميگيره ظاهر بشه.
نمايش تعداد كليكها و ....
خيلي مخلصيم :lol:

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربونت اگر پیدا کردی به ما هم معرفی کن

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی در مورد تغداد کلیک ها امیر خان یک مطلبی نوشته که در بخش مقالات هست !!
اگر یکخورده توی فروم میگشتی سریع پیداش می کردی

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
برای ویرایش کدهای ام تی میتونی از فرانت پیچ, دریم ویوور, ویژوال استودیو دات نت, و ...
برای موضوع قبلتون هم یه نگاه به بخش مقالات سایت بزنید.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
يه پلاگين يا همچين چيزي، براي دريم ويوور هست كه با كمك اون شما خيلي راحت مي‌توني كد‌ها و تگ‌هاي ام‌تي رو بنويسي. يه برنامه اپن سورسه. ولي چه كنيم كه اكثر ما با دريم ويوور قهر است.

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايني كه ميگيد (دريم....) كجا هست كه بشه دانلودش كرد؟
ممنون ميشم جوابمو بديد.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
حجمش زیاده (فکر کنم) نمیتونی دانلودش کنی
باید بری cd ش رو بخری از بیرون
جزو محصولات شرکت Macromedia هست (همونی که فلش و فایر ورکس رو زده)

mAmluX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
يه پلاگين يا همچين چيزي، براي دريم ويوور هست كه با كمك اون شما خيلي راحت مي‌توني كد‌ها و تگ‌هاي ام‌تي رو بنويسي. يه برنامه اپن سورسه. ولي چه كنيم كه اكثر ما با دريم ويوور قهر است.

واقعان يه همچين چيزي هست ؟
خوب كوجاااااااااااس ؟

منم ميخوام

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از azemati :
این پلاگین کجاست کجاس؟

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من قبلا توی سایتش رفته بودم اما زیاد توجهی به اون نکرده بودم... تازه حالا فهمیدم...:D

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مرسی عزیز خان از معرفی لینک
امیر جان از شما هم متشکریم

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دمتون گرم كلي حال داديد.
البته من هنوز دانلود نكردم اما اميدوارم مشكلي نداشته باشم.
به هرحال تشككككر

راستي من چطوري ميتونم پائين متونم وبلاگ و وبسايت خودم رو مثل بچه ها معرفي كنم و يكسري شعار هم با متني كه ميفرستم پائين متنم ظاهر بشه؟ اديت كردنش چه جوريه؟
من كجايه يوزرم بايد برم تا بتونم آدرس وبم رو بگذارم زير متوني كه ميفرستم؟
مثلا لينك دانلود يا لينك سايتم يا انتشار يك خبر دو خطي در پائين متنم و اصلا چه جوري ميتونم عكس سمت چپ متنم بگذارم (مثل باقي بچه ها كه با متنشون يك عكس هم ظاهر ميشه كه اينجوري ميشه شناختشون كه كي هستند و خيلي شخصيت آدم رو هم نشون ميده. :happy: )

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از boreir :
سلام.
دمتون گرم كلي حال داديد.
البته من هنوز دانلود نكردم اما اميدوارم مشكلي نداشته باشم.
به هرحال تشككككر

راستي من چطوري ميتونم پائين متونم وبلاگ و وبسايت خودم رو مثل بچه ها معرفي كنم و يكسري شعار هم با متني كه ميفرستم پائين متنم ظاهر بشه؟ اديت كردنش چه جوريه؟
من كجايه يوزرم بايد برم تا بتونم آدرس وبم رو بگذارم زير متوني كه ميفرستم؟
مثلا لينك دانلود يا لينك سايتم يا انتشار يك خبر دو خطي در پائين متنم و اصلا چه جوري ميتونم عكس سمت چپ متنم بگذارم (مثل باقي بچه ها كه با متنشون يك عكس هم ظاهر ميشه كه اينجوري ميشه شناختشون كه كي هستند و خيلي شخصيت آدم رو هم نشون ميده. :happy: )
دوست عزیز به کنترل پنل یوزت برو (در بالای فورم نوشته کنترل) سپس در بخش Edit Signature هرچه دل تنگ میخواد بنویس فقط یه چیزی توجه داشته باش که امضایی که مینویسی زیاد بزرگ نباشه, به اعتقادات کسی توهین نشه و از گذاشتن لینک و یا عکس به سایتهای مبتذل خودداری کنید (البته اینها که گفتم جزی از قوانین امضاها هستش)

موفق باشید.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Mashaheer :
دوست عزیز به کنترل پنل یوزت برو (در بالای فورم نوشته کنترل) سپس در بخش Edit Signature هرچه دل تنگ میخواد بنویس فقط یه چیزی توجه داشته باش که امضایی که مینویسی زیاد بزرگ نباشه, به اعتقادات کسی توهین نشه و از گذاشتن لینک و یا عکس به سایتهای مبتذل خودداری کنید (البته اینها که گفتم جزی از قوانین امضاها هستش)

موفق باشید.
آره !

تائيد ميشه !

boreir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :

موفق باشید.

مرسي.
:happy:

بالا