• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزاری برای گرفتن مشخصات آهنگ های MP3 اسم خواننده ،اسم آلبوم، سال ساخت

Reza_omidsalari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همگی .

دوستان عزیز من ورژن جدید Winamp Pro5.54 را می خوام
همرا با کرک این برنامه

دوستان من نسخه ی
Winamp Full (recommended)5.54
و
Winamp Bundle (limited time)5.54

را نیاز ندارم. اگر به این لینک برید متوجه می شید من چی می گم

http://www.winamp.com/player

فقط نسخه ی Winamp Pro5.54

دوستان اگر کمکی ازدست شما بر می یاد دریغ نکنید

من این برنامه رو می خوام برای اینکه وقتی به اینترنت وصل باشیم و روی یک آهنگ که در playlist قرار داره کلیک راست کنیم و view file infoرا بزنیم و در پنجره ی باز شده روی
Auto-Tag کلیک کنیم به سرور winamp وصل شده و مشخصات کامل آهنگ را به ما می دهد مثل اسم آهنگ نام خواننده سال ساخت آهنگ ، سبک موسیقیه آهنگ (راک،پاپ، متال،....)و.....
شما حتی اگر روی آهنگی که اسم هم نداشته باشد این عمل را انجام دهید سرور های وین امپ این آهنگ را شناسایی می کنند و مشخصاتش را به شما می دهند
و من قبلا وقتی این کار را می کردم genre(سبک موسیقی) را هم به من می داد اما الان دیگر سبک موسیقی را مشخص نمی کند و فقط اسم خواننده و اسم آلبوم و سال و .. را مشخص می کند.
و من فکر می کنم شاید در گذشته ورژن winamp pro استفاده می کردم
ولی الان از ورژن pro استفاده نمی کنم که سبک موسیقی را به من نمی دهد
نظر شما چیه؟؟

واینکه آیت
شما برنامه ی دیگر یا سایتی که بتوان اسم آهنگ را به آن داد و سبک موسیقیه آن آهنگ را به ما بدهد سراغ ندارین؟؟؟

hamid_rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچین نرم افزاری وجود دارد ؟

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
بله دوست عزیز نمونش همین winamp اگر شما به اینترنت وصل باشید می تونید از طریق اون مشخصات کامل یک آهنگ رو فقط با یک کلیک بدست بیارید

نرم افزاری نیست که این کار رو اتوماتیک و بدون احتیاج به کلیک کردن و ... انجام بده ؟ مثلا تو وین آمپ هر پی پلی میشه خودش بیاد تگ بزنه و همونجوری سیوش کنه .

بالا