• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار آزمون یار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگر شما در وادی تست و کنکور باشین احتمالا نام نرم افزار آزمون یار به گوشتون خورده.
این نرم افزار دارای همه ی تست های موجود از اول دنیاست. برای اطلاعات بیشتر:
http://www.gozineye2.com/products/p_3.php?osCsid=213237b763f3759e9e4b45c30b7bfd0e
این نرم افزار دو نوع داره :
1 - نسخه دانش آموز که 10000 تومان هست
2 - نسخه مدرسه و ..... که شنیدم 400000 تومان ا

جالب اینه که تا بهال هیچ کسی نخواسته یا نتونیسته اون رو کرک کنه ( از این به بعد راجب نسخه دانش آموز که اطلاع دارم صحبت میکنم)
البته نیازی به کرک نیس چون برنامه ی روی سیدی اصل کامله ولی مشکل اینه که نمیشه از سیدی کپی کرد . من با clon cd که فکر کنم خفن هست سعی کردم ولی کامل کپی نمیشه !
یعنی برنامه با تمام امکانت کپی نمیشه! این روم هم بگم که سی دی از 2 تا session تشکیل شده یکی با حجم زیاد و دیگری بسیار کم و البته تعدادی بد سکتور (یک چنین چیزی رو در سیدی شیتونک گروه آشیانه دیدم !)
و البته حدس من: خوب من وقتی فایل های سیدی رو رو هارد ریختم و فایل اجرای رو باز کردم در مسیر فایل یک پوشه ایجاد شد (خالی ) و برنامه بسته شد. احتمالا یک پوشه در session 1 هست به عنوان قفل برنامه که چون session جدید ایجاد شده به اون دسترسی نداریم. که نمودونم کسی میدونه چه جوری میشه اطلاعاش رو به دست آورد ؟

حالا اگر کسی اطلاعات یا نظری داره به من بده .
و این رو هم بگم تمام مسئولیت(بدبختی) این کار به عهده من ا نه persiantools .

مرسی

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
متاسفانه به علت عدم رعایت قوانین محبورم تاپیک را ببندم .
از استارتر محترم عذر خواهی میکنم و در خواست دارم قوانین را مجددا مرور فرمایند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا