• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار اجراي فايل هاي ناقص

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

از دوستان خواهش مي كنم لطفا در اين مورد به من كمك كنيد.
آيا نرم افزاري براي نمايش فايل هاي ناقص وجود دارد يا خير؟

توضيح كامل در اين باره :به نرم افزاري نياز دارم كه فايل هاي ناقص دانلود شده يا احيانا اسيب ديده را قابل اجرا كنه

دليل اين كه به اين نرم افزار نياز دارم
1. در فايل هاي اشتراكي مثل تورنت گاهي فايل تا مثلا 90 درصد كامل مي شوند ولي بعد ناقص مي ماند يك بار در مورد نرم افزاري شنيدم كه اگر فايت تا مقدار زيادي كامل شده باشد اجازه اجرا شدن را پيدا مي كند(مخصوصا براي فايل هاي صوتي و تصويري كه هيچ چيزي را تا دانلود كامل نمايش نمي دهند)
2. اگر احيانا چنين چيزي هست ايا براي فايل هاي تورنت هم قابل استفاده است يا خير ( اين سوال به علت اين است كه فايل هاي تورنت به روش متفاوتي از ساير فايل ها دانلود مي شوند چون فايلي دارم كه در درصد 98.7 .avi
ثابت مانده و مدتهاست كامل نمي شود)
3. مي دانم كه براي بعضي از برنامه ها مثل win rar چنين برنامه هايي هست ولي يشتر به قابل اجرا شدن فايل هاي متني و تصويري (تورنت .avi ) نياز دارم

با تشكر از شما

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

ظاهرا هيچ نرم افزاري براي اين مورد نيست ولي كسي از دوستان احيانا سايتي كه درخواست هاي نرم افزاري را جواب بدهند را مي شناسند
خيلي ممنونم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعضی ار فایل ها مثل WMV و WMA حتی اگه ناق هم باشند قابل پخشن ولی بقیه فایلها رو بعید می دونم. EXE که مطمئناً ناقصش قابل اجرا نیست

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فایل های rar چند قسمتی رو اگه مثلا یه قسمتش رو داشته باشیم چطوری میتونیم فیلم توشو ببینیم؟

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینا رو می تونی با خود winrar توشونو ببینی ولی extract کردنی نیستند چون به خاطر ناقص بودنشون ارور می ده

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mahmood-gt2 :
اینا رو می تونی با خود winrar توشونو ببینی ولی extract کردنی نیستند چون به خاطر ناقص بودنشون ارور می ده
فایلهای rar یا zip و کلا فایلهای فشرده رو میشه با نرم افزار خودشون ripair کرد و بعد اکسترکت کرد lul,gh il معمولا هم اونقدری رو که وجود داره اکسترکت میکنه

بالا