• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار ارسال بلوتوث تبلیغاتی

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
با استفاده از این نرم افزار و یک رایانه در محل کار خود به صورت کاملا رایگان اقدام به تبلیغ محصولات خود از طریق بلوتوث نمائید .

4.png

از ویژه گیهای این نرم افزار ميتوان به موارد زیر اشاره کرد:

· امکان ارسال هر تعداد فایل و از هر نوع و با هر سایزی بر روی گوشی های مختلف
· امکان ارسال کارت ویزیت (V-Card)
· امکان استفاده در ویندوز –XP سون * – ویستا
· امکان مشاهده وضعیت ارسالها
· قابلیت ارسال خودکار فایل در فواصل زمانی تعیین شده
· محیط کاری بسیار ساده و راحت برای استفاده

قابل استفاده در :
· پاساژها
· مغازه ها
· مدارس و دانشگاه ها
· مطب پزشکان
· فروشگاها
· و هزاران جای دیگر

*با استفاده از این نرم افزار شما حتی قادر خواهید بود در ویندوز محبوب 7 نیز بدون اینکه گوشی های افراد به لیست Devices اضافه گردد ، شروع به تبلیغ نمائید . در واقع اولین نرم افزاری می باشد که در ویندوز سون بدینگونه عمل میکند (فقط در انحصار پرشین کُدر می باشد )

نام نرم افزار : نرم افزار ارسال بلوتوث تبلیغاتی به صورت گروهی

سازنده : گروه برنامه نویسی Persiancoder

شماره نسخه : 1.8

نوع انتشار : تجاری

گروه کاری نرم افزار : کاربردی - تبلیغاتی

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید نرم افزار لطفا فقط از طریق سایت www.Persiancoder.com اقدام نمائید .

در ضمن برای کارای بهتر نرم افزار کاتولوگی تهیه گردیده که میتوانید از ادمین persiancoder دریافت کنید

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
اگر میشد بلوتوث هم خاموش بود براشون تبلیغات میرفت خوب بود

ارسال بلوتوث فقط برای گوشی هایی که بلوتوثشان روشن بوده و در حالت مرئی قرار دارند ارسال فایل می نماید و همچنین امکان فعال سازی بلوتوث گوشیهای خاموش در کل جهان امکان پذیر نبوده و تنها راهکار برای فعال سازی گوشی مخاطبین ، قراردادن اسنتند یا بنری با محتوی " لطفا جهت دریافت اطلاعات .... بلوتوث خود را روشن نمایید ! " در محل قرار دادن دستگاه ارسال بلوتوث می باشد .

asregsm

Registered User
لایک‌ها
20
من فکر کنم قیمتش یکم بالا باشه .
به نظرم اگه قابلیت این هم داشت که مثلا گوشی رو شناسایی کنه و ببینیه که سیستم عامل : اندروید / جاوا / سیمبین.... باشه تا بتونه فایل مربوطه به گوشی رو ارسال کنه خیلی خوب میشد. ( بیشتر توی بانک ها استفاده میشه )

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من فکر کنم قیمتش یکم بالا باشه .
به نظرم اگه قابلیت این هم داشت که مثلا گوشی رو شناسایی کنه و ببینیه که سیستم عامل : اندروید / جاوا / سیمبین.... باشه تا بتونه فایل مربوطه به گوشی رو ارسال کنه خیلی خوب میشد. ( بیشتر توی بانک ها استفاده میشه )

نمیدونم شما بر چه اساسی قیمت رو بالا میدونید
بنده فک میکنم با توحه به اینکه توی ویندوز 7 مشکلی برای کار با این نرم افزار نیس چیزی که خیلی از برنامه ها ندارن قیمتش مناسب هست
اما در مورد پیشنهاد شناختن سیستم عامل گوشی فکر خوبیه در صورتی مشتری بخواهد این مورد هم اضافه میکنیم

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام . یکی از بخش های کار شرکت ما با بلوتوث سر و کار زیادی داره . ما همیشه نرم افزارهامون تحت لینوکسه و با کلاینت های کوچیک کار میکنه و دستگاه ارسال بلوتوث رو بهش متصل میکنیم . ولی برای بعضی از مراکز بصرفه نیست ( با توجه به خطر شکستگی و خراب شدن کلاینت ) که کلاینت هامون رو اونجا نصب کنیم . برای همین از دستگاه های کوچیک بلو ویو ( Blue Wave ) برای تبلیغات بلوتوثی در برد های پایین استفاده میکنیم . یکی از موارد بسیار مهمی که لازم داریم اینه که سیستم عامل گوشی یا تبلت رو بشناسه ( جاوا . اندرویید یا آی اُ اس و ویندوز موبایل ) و برای هر کدوم یک ورژن از نرم افزار ما رو ارسال کنه . لطفا هزینه و مابقی اطلاعات رو تو یاهو ( sainaweb ) و یا پیام خصوصی برام ارسال کنید .

ممنونم

بالا