• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار براي اديت فيلم

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
يه چيزي ميخوام كه هم كامل باشه هم آسون! :happy:

johnny_mooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Adobe Premiere 7.0 Professional
saran

اين لينك رو ببينيد
http://www.bizrate.com/buy/products__att163--1020-,cat_id--301.html

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مسلما پريمير خيلي قويه ولي اصلا ساده نيست . منظورت از اديت كپي و پيست و مرج و سانسور و ..... است ؟ بهار ؟
اگر اينطوره خيلي چيزا هست . من خودم decoder blaster XP اس تفاده ميكنم . خوبم هست . اگر منظورت افكت گذاشتن و فيلتر كردن و .....است بهتره پريمير ياد بگيري . سي دي آموزشش هم هست . راحت 2 3 روزه ميشه ياد گرفت .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از johnny_mooon :
پريماير خيلي پيچيده است براي من لااقل! بابت لينك ممنون ;)

به نقل از Kako :
مسلما پريمير خيلي قويه ولي اصلا ساده نيست . منظورت از اديت كپي و پيست و مرج و سانسور و ..... است ؟ بهار ؟
اگر اينطوره خيلي چيزا هست . من خودم decoder blaster XP اس تفاده ميكنم . خوبم هست . اگر منظورت افكت گذاشتن و فيلتر كردن و .....است بهتره پريمير ياد بگيري . سي دي آموزشش هم هست . راحت 2 3 روزه ميشه ياد گرفت .
اديت كپي پيست سانسور شطرنجي كردن! كلا همه چيز حالا اون decoder blaster رو ميگردم دنبالش. مرسي!

به نقل از Hooman :
Ulead Media Studio Pro 7.0
صد برابر بهتر، قوی تر و ساده تر از Premiere Pro.

>> http://www.ulead.com/msp/runme.htm
عجرك عند الله هومن جون! :D ;)

به نقل از ehsan :
من این تاپیک رو بردم قسمت کامپیوتریها
چشم! ببخشيد!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
اگر کامپیوتر Apple داشتید تمام این امکانات به ساده ترین نحو ممکن و مجانی داشتین... برای کارای حرفه ای تر هم از Final Cut می تونستید استفاده کنید.
دلیل اینکه Adobe اخیرا اعلام کرد دیگه قصد نداره Adobe Premiere رو برای Mac بسازه این بود که اکثر اون امکانات رو مجانی و واقعا ساده کاربرای مکینتاش دارن و اگرم امکانات بیشتر بخوان بیشتر به سمت Final Cut میرن.

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
عزيزان چرا از VirtualDub استفاده نمي كنيد؟؟ هم كدباز است open source و هم پر از امكانات...و هم بسيار بسيار كوچك!! فقط 670 كيلوبايت!! البته بهار جان بايد بگي چه جور اديت مي خواي بكني؟؟ با اين نرم افزار كار هاي پيچيده premier يا بقيه رو نمي شه كرد...اما براي كار هاي ساده بسيار قويه. در ضمن...premier اسمش گندست!! خيلي راحته كار باهاش.
يه نكته ديگه اين كه با اين برنامه ميتونيد يه فايل رو به انواع مختلف ويديو تبديل كنيد.
ضمنا...اگه ويديويي هم داريد كه نمي تونيد بازش كنيد مثلا نميدونيد چه codec نياز داره مي تونيد با اين بازش كنيد!! اگه هم نشد, دست كم بهتون مي گه كه چه كدكي لازم داره و مي تونيد با سرچ كردن اسم كدك راحت پيداش كنيد!!
اين يه لينك هست براي اين برنامه http://unc.dl.sourceforge.net/sourceforge/virtualdub/VirtualDub-1.5.10.zip

ali_atay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راهی برای حذف آرم شبکه هست؟؟؟از ویدئو...

بالا