• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار بررسی و تخمین کارکرد گوگل و سئو (نیاز به کمک)

دوست دارید تو این پروژه همکاری کنید؟

• بله، حتما

Votes: 1 100.0%
  • بله، هر چقد بتونم

Votes: 0 0.0%
  • خیر

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    1

Mansour.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت وب مستران عزیز

خلاصه داستان اینه که دارم یه نرم افزار مینویسم که مثلا صفحه شما رو میگیره و میگه این بره تو گوگل میشه انتظار فلان رتبه رو ازش داشت.
اولین چیزی که به ذهنتون میرسه این خواهد بود که خب یه کاری مثل woorank هست ولی نه، فرق داره، این نرم افزار بر اساس زمان و فاکتور های دقیق تری کار میکنه مثلا ممکنه الان بگه سایت شما صفحه اول میاد ولی یه ماه بعد همون سایتو یه نتیجه دیگه بده، چون قرار نیست بر اساس یه سری فاکتور صفر و صدی جواب بده، قراره کلی فاکتور های مختلف داشته باشه و بر اساس این فاکتور ها رفتار گوگلو در اون بازه بررسی و شبیه سازی کنه! (تا حد ممکن)
در قدم اول به چیزی که نیاز دارم اینه که صرفا نظر همه شما دوستان عزیزو بدونم و بررسی کنم یعنی هر چی میدونید و فکر میکنید رو رتبه بندی گوگل تاثیر داره (حتی اکه مطمئن نیستید) رو اینجا بگید (میتونید پخ کنید ولی ترجیحا همینجا بگید) من سعی میکنم اول بر اساس مطالبی که اینجا یه پارسر خوب بنویسم که صفحه بررسی کنه و بعد میرم تو کار آموزش نرم افزار

دوستان عزیز اینکار منتطقا جوابش حدودی هست ولی قطعا دانش هاس جدید در زمینه سئو رو میتونه به ما نمایش بده، چون قرار یه بررسی دقیق و علمی انجام بشه! منم نتیجه کار و بررسی رو با کسایی که اینجا همکاری کردن مو به مو شیر میکنم :)

نظرتون چیه؟

من خودم اون فاکتور هایی که الان به ذهنم میرسه رو لیست میکنم، قدم اول اینه که یه لیست بزرگ از این فاکتور ها ایجاد بشه.

1.عمر وبسایت
2.عمر مطلب
3.استفاده درست از تگ ها (h1,h2 , ...(
4.چگالی کلمه کلیدی
5.کپی نبودن مطلب
6.پیج رنک
7.لینک دادن (مخصوصا مرتبط با کلمع کلیدی)
8.alt عکس ها
9.tagging
10.وجود جمله کلیدی با چگالی
11.رعایت نکات کلی سئو جدا از کلمه کلیدی (اینو باس باز کنیم:)
12.متا تگ ها
13.بک لینک از سایت های دیگه (البته موارد این چنینی درست قابل محاسبه نیست)
14.لینک به شبکه های اجتماعی

هر چی بتونیم این لیست طولانی تر کنیم نرافزار جواب بهتری میده!
خ ممنون (یه شکلک گل بود قبلا الان پیداش نکردم، خودتون تصور کنید :) )

بالا