سلام skh عزيز
. خوب به غير از برنامه Ghost v8 (2003)
o كه
در اينجا توضيح دادهام و شايد قديمي بنظر بياد ولي هنوز هم ميتواند كارهايي بكند!! و به غير از برنامههاي حجيمي همانند Ghostهاي جديد يا Acronis و ... من جديدن دوتا برنامه بكاپگيري از دو كمپاني بسيار حرفهاي در زمينه Recovery فايلهاي پاك شده، يعني كمپاني
@Active و
r-tools technology (
كه سازنده برنامه ريكاوريR-Studio هست)، دنلود نمودم كه حجمشون بين 10~14 مگابايت بود و توانايي اصلي بكاپگيري همانند Ghost v8 را دارا بودند با اين تفاوت كه قابل نصب در ويندوز 7 هم هستند.
. يعني هردو ميتوانستند از يك يا چند پارتيشن يا كل يك ديسك، يك فايل Image تهيه نمايد، با فشردگي خوب و همچنين CD bootable درست نمايند. اما يك تفاوت يا توانايي منحصر بفرد ديگر هم در آنها بود كه به دليل قدرت و دانش هر دو كمپاني در موضوع بازيافت دادهها، اين امكان منحصر به فرد در برنامههاي آنها بيشتر قابل اطمينان بود. اين توانايي بكاپ گيري به شكل Byte by Byte يا همان RAW بود كه هر دو برنامه آن را دارا بودند. من از اين توانايي براي بكاپگيري از Structure فلش مموري جديدي (و اولين فلش مموري عمرم!!) كه هديه گيرم آمده بود، استفاده نمودم تا در صورت خرابي به راحتي بتوانم مثل روز اول ساختمان آن را بازيافت نمايم.
. در كل اين دو برنامه كوچك پاسخگوي نياز شما خواهند بود و برنامه
R-Drive Image به دليل آنكه زود به زود نسخه جديدي از آن ميآيد، نسبت به رقيب خود يعني
Active@ Disk Image كمي به روزتر بود و گزينههاي بهتري داشت. اگر چه من با هر دوبرنامه از فلش مموري 8 گيگ
Imation NanoPro تايواني الاصل! خودم با فشردگي بالا و به شكل Byte به Byte كپي گرفتم ولي اندازه ايميجها در برنامههاي فوق به ترتيب 10 مگ و 64 مگ شد! حالا اينكه در روزي كه ساختمان فلش مموريم خراب شود، كداميك 100% آن را بازيافت خواهند نمود، نميدانم.....!؟ (بدي تست برنامههاي بكاپگير همين هست كه نياز به گذر زمان و عمليات زيادي دارند تا بهترين آنها را انتخاب نماييم!)
.
توجه: هر دو برنامه فوق امكاناتي همانند برنامههاي حجيم Acronis و Ghost براي بكاپگيري از تغييرات لحظهاي ويندوز را ندارند و فقط ميتوانند از كل پارتيشن يا ديسك يك فايل بكاپ تهيه نمايند... (كه براي من هم فقط همين مدل مهم هست!)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/12/19