• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار بکآپ گیر و ریکاوری

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
من دنبال نرم افزاری می گردم که از درایو C بتونم بکآپ تهیه کنم و وقتی ویندوزم خراب شد یا وقتی لازم شد بتونم بوت کنم باهاش و دوباره نصب شه ویندوز اتوماتیک . لطفا راهنماییم کنین .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

. خوب به غير از برنامه Ghost v8 (2003)o كه در اينجا توضيح داده‌ام و شايد قديمي بنظر بياد ولي هنوز هم مي‌تواند كارهايي بكند!! و به غير از برنامه‌هاي حجيمي همانند Ghostهاي جديد يا Acronis و ... من جديدن دوتا برنامه بكاپگيري از دو كمپاني بسيار حرفه‌اي در زمينه Recovery فايل‌هاي پاك شده، يعني كمپاني @Active و r-tools technology (كه سازنده برنامه ريكاوريR-Studio هست)، دنلود نمودم كه حجمشون بين 10~14 مگابايت بود و توانايي اصلي بكاپگيري همانند Ghost v8 را دارا بودند با اين تفاوت كه قابل نصب در ويندوز 7 هم هستند.

. يعني هردو مي‌توانستند از يك يا چند پارتيشن يا كل يك ديسك، يك فايل Image تهيه نمايد، با فشردگي خوب و همچنين CD bootable درست نمايند. اما يك تفاوت يا توانايي منحصر بفرد ديگر هم در آنها بود كه به دليل قدرت و دانش هر دو كمپاني در موضوع بازيافت داده‌ها، اين امكان منحصر به فرد در برنامه‌هاي آنها بيشتر قابل اطمينان بود. اين توانايي بكاپ گيري به شكل Byte by Byte يا همان RAW بود كه هر دو برنامه آن را دارا بودند. من از اين توانايي براي بكاپگيري از Structure فلش مموري جديدي (و اولين فلش مموري عمرم!!) كه هديه گيرم آمده بود، استفاده نمودم تا در صورت خرابي به راحتي بتوانم مثل روز اول ساختمان آن را بازيافت نمايم.

. در كل اين دو برنامه كوچك پاسخگوي نياز شما خواهند بود و برنامه R-Drive Image به دليل آنكه زود به زود نسخه جديدي از آن مي‌آيد، نسبت به رقيب خود يعني Active@ Disk Image كمي به روزتر بود و گزينه‌هاي بهتري داشت. اگر چه من با هر دوبرنامه از فلش مموري 8 گيگ Imation NanoPro تايواني الاصل! خودم با فشردگي بالا و به شكل Byte به Byte كپي گرفتم ولي اندازه ايميج‌ها در برنامه‌هاي فوق به ترتيب 10 مگ و 64 مگ شد! حالا اينكه در روزي كه ساختمان فلش مموريم خراب شود، كداميك 100% آن را بازيافت خواهند نمود، نميدانم.....!؟ (بدي تست برنامه‌هاي بكاپگير همين هست كه نياز به گذر زمان و عمليات زيادي دارند تا بهترين آنها را انتخاب نماييم!)

. توجه: هر دو برنامه فوق امكاناتي همانند برنامه‌هاي حجيم Acronis و Ghost براي بكاپگيري از تغييرات لحظه‌اي ويندوز را ندارند و فقط مي‌توانند از كل پارتيشن يا ديسك يك فايل بكاپ تهيه نمايند... (كه براي من هم فقط همين مدل مهم هست!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/19
26.gif
103.gif

omid4u

Registered User
لایک‌ها
1
من برای این کار از Norton Ghost استفاده میکنم
این هم لینک Norton Ghost در حالت bootable کافیه این فایل ایزو را روی یک cd رایت کنید و با آن بوت شوید و از هر درایوی که میخواهید بکاپ بگیرید
http://rapidshare.com/files/154792074/CDBOOT_20GHOST11.iso
حجم 13 مگ

Last edited:

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشیبد من از توضیحات کامل شما کمی گیج شدم . شما چند تا برنامه معرفی کردید و حتی در مورد ghost چند نوع از انرا مطرح کردید . من بازم درخواستم رو می گم . شما یکیشو بگید و لینکشم بدید . من ویندوزم 7 هست . می خوام فقط و فقط از درایو c خود cd بوت بسازم تا هر وقت ویندوزم خراب شد و بالا نیومد باهاش بوت کنم و فقط و فقط با فرمت کردن c ویندوزم رو با تمام درایورهاش - برنامه هاش برش گردونم . لطفا یک برنامه معرفی کنید و لینکشم بدید . با تشکر از جواب کارشناسانه شما

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

. پاسخ من اين بود:
...
. در كل اين دو برنامه كوچك پاسخگوي نياز شما خواهند بود و برنامه R-Drive Image به دليل آنكه زود به زود نسخه جديدي از آن مي‌آيد، نسبت به رقيب خود يعني Active@ Disk Image كمي به روزتر بود و گزينه‌هاي بهتري داشت....

. هر دو هم كه لينك دارند. هر دو هم براي بكاپ گيري از فقط C خوبند. اما Active داراي يك برنامه CD Bootable سازي هم هست كه اگر ويندوز ديگه بالا نيامد از اون CD سيستم رو بوت كنيد و ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/20
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز . من active disk رو نصب کردم . اما آیا وقتی باهاش cd بوت می سازم کل درایو c رو و تمام درایو های روش رو برام نصب می کنه ؟ نمی دونم از کجاش برم

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر . آیا من از Acronis_True_Image_Home_2010_Unnatended_Edition.rar.html می تونم از درایو c با تمام درایورهاش - برنامه هاش - رجیسترش بکآپ بوت بسازم تا هر وقت بخوام و ویندوزم بالا نیومد باهاش نصب کنم ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

دوست عزیز . من active disk رو نصب کردم . اما آیا وقتی باهاش cd بوت می سازم کل درایو c رو و تمام درایو های روش رو برام نصب می کنه ؟ نمی دونم از کجاش برم
. وقتي شما توسط هر نوع برنامه بكاپ گيري از يك درايو يك فايل Image درست مي‌نماييد، اون برنامه بكاپگير، از تمامي فايل‌هاي روي آن درايو بكاپ ميگيرد و ديگه كاري به اين ندارد كه چي فايل بوت هست چي درايور ويندوز هست و تنظيمات ويندوز چي بوده و هست و .... اساسن وقتي از يك درايو بكاپ مي‌گيريد همه چيز دردرون فايل Image كپي مي‌شود....

. اما در مورد فايل بوت برنامه Active Disk Image، اين برنامه يك فايل 100MB دارد كه يك فايل Image CD Bootable به فرمت ISO هست كه ابتدا آن را از اينترنت دنلود مي‌نمايد و به شكل مجزا آن را روي يك CD خام نصب مي‌كند. براي اينكه بتوانيد آن را دنلود نماييد بايد نسخه برنامه شما Register شده باشد و به شكل دمو نباشد... امروزه ديگه اكثر برنامه‌هاي بكاپ گير داراي فايل بوت بزرگي هستند كه فقط به شكل جدا بايد آنها را روي CD يا فلش رايت نمود و نمي‌توانند در كنار فايل Image و در زمان بكاپگيري درست شوند... (بر خلاف ghost v8.0)
با تشکر . آیا من از Acronis_True_Image_Home_2010_Unnatended_Edition.ra r.html می تونم از درایو c با تمام درایورهاش - برنامه هاش - رجیسترش بکآپ بوت بسازم تا هر وقت بخوام و ویندوزم بالا نیومد باهاش نصب کنم ؟
. البته كه اين برنامه هم ميظتواند از كل يك پارتيشن بكاپ تهيه نمايد ولي همين برنامه هم، فايل ISO در حدود 30 مگابايتي دارد كه همان برنامه بوتش هست و بايد جداگانه برروي يك CD رايت شود....

. شما اگر بار اولتان هست كه مي‌خواهد از پارنيشن ويندوز بكاپ بگيريد بد نيست كه كتاب موجود در پست اول اين تاپيك " آموزش Ghost يا چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم." را مطالعه نماييد، چون تقريبن اصول تمامي اين نوع بكاپ گيري‌ها همانند هم هست...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/23
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد عزیز . من از راهنمایی مربوط به ghost استفاده زیادی کردم . فقط یک سوال واسه من مونده . اینکه آیا نسخه جدید ghost سازگار با ویندوز 7 هست یا نه ؟ آیا کسی امتحان کرده بوت باهاشو ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

ینکه آیا نسخه جدید ghost سازگار با ویندوز 7 هست یا نه ؟ آیا کسی امتحان کرده بوت باهاشو ؟
. البته كه سازگارند، ولي بوتشون افتضاح هست!! آخه بوتشون يك CD جداست در حجم 270 مگ به بالا!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/23
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز . می شه بگید معنای افتضاح هست چیه ؟ تو رو خدا بگیدا . منظورم نسخه 15 ghost هست .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

دوست عزیز . می شه بگید معنای افتضاح هست چیه ؟ تو رو خدا بگیدا . منظورم نسخه 15 ghost هست .
.
71.gif
منظورم اين بود كه مسخرست كه براي بازيافت لازم هست كه يك CD بوتيبل به حجم بالاي 250 مگ را در درايو بگذاريم تا بتونيم به كمك آن فايل Image را بازيافت كنيم! در حالي كه رقيب همين كمپاني يعني Acrinis فقط از يك ايميج 30 مگي استفاده كرده!؟ يا Paragon باز هم كمتر و .... در كل همه نسخه‌هاي بالاي Ghost v9 داراي همين CD بوت حجيم شدند كه به نام Symantec Rescue CD مشهور هست (يا همچين چيزي بود!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/24
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر ویژه از جوابهای سریع و کامل شما .
منظور من از بوت این نبود . ببنید من وقتی می خوام از درایو c خود بکآپ تهیه کنم بر طبق گفته شما بوت هم بهشس افزوده می شه . و وقتی ویندوزم بالا نیاد می تونم همین dvd که از c تهیه کردم رو بوت کنم و ویندوز را با تمام برنامه هاش و درایورهاش نصب کنم . آیا منظوز شما این بوت بود ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

منظور من از بوت این نبود . ببنید من وقتی می خوام از درایو c خود بکآپ تهیه کنم بر طبق گفته شما بوت هم بهشس افزوده می شه . و وقتی ویندوزم بالا نیاد می تونم همین dvd که از c تهیه کردم رو بوت کنم و ویندوز را با تمام برنامه هاش و درایورهاش نصب کنم . آیا منظوز شما این بوت بود ؟
. نه! عرض كردم كه! از نسخه 10 گوست به بعد هيچيك از نسخه هاي گوست اگر بكاپي برروي CD/DVD بگيرند اصلن بوتي به آن اضافه نمي كنند...!! يعني ديگه اين توانايي را سيمانتك حذف كرده است!! چرا؟؟ چون براي اون CD بوت مجزاش كه در حدود 250 مگ هست پول ميگيره!!! يعني كسي كه برنامه مثلن گوست 15 رو مي خره به دلخواه مي تونه اون سي دي رو هم بخره...حالا چرا دلخواه!؟ چون بدون اون CD ميشه عمل بازيافت را انجام داد ولي بازيافت كامل براي پارتيشن‌هاي غير سيستم عامل يا بازيافت بخشي از پارتيشن سيستم عامل همانند restore ويندوز... اما اگر بخواهند بازيافت كامل از پارتيشن ويندوز داشته باشند يا ويندوز ديگه بوت نشه، اونها احتياج به اون CD دارند... من اين نكات را در همان پست و پست‌هاي بعدي همان تاپيك توضيح داده بودم...

. الان برنامه اي را نمي شناسم كه در زمان بكلپ گيري برروي CD/dvd فايل بوتي را هم به ايميج اضلفه نمايد و فقط همان نسخه قديمي گوست هست كه اينكار را مي كند و من توضيحش را داده ام.....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/24
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم تشکر . وقتی هیچ برنامه ای بوتی به cd اضافه نمی کنه . پس من چه خاکی تو سرم بریزم وقتی نسخه قیدیمی گوست هم که در ویندوز 7 کار نمی کنه . لطفا راهنماییم کنین

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

. بالاخره با CD بوت مجزا هم ميشه فايل‌هاي Image روي هارد يا CD\DVD ديگه رو هم كه بازيافت نمود؟!؟! اينكه CD بوت آن جدا از ديسك‌هاي Image باشد زياد مسئله حادي نيست اما اينكه در بعضي از برنامه‌ها اندازه آن بيش از 100 مگ هست و بدتر از آن بايد فايل بوت را جداگانه خريداري يا دنلود نمود اين بد هست. همانند گوست‌هاي جديد ..... ولي Acronis و Paragon فايل بوتشان در برنامه Setupيشان هست، اگر چه اين فايل بوت فقط روي يك CD مجزا مي شيند ولي توان بازيافت فايل‌هاي روي ديسكهاي ديگر را دارد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/25
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

. راستي! چون شما فقط به دنبال بكاپ گرفتن از ويندوز 7 هستيد! مي‌توانيد از روش بكاپ گيري خود ويندوز 7 كه خيلي بهبود يافته استفاده نماييد. دو ابزار در پايين توضيح داده شده كه ابزار دوم براي نياز شما مناسبه:

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/25
26.gif
103.gif

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آیا این روش در مورد ویندوز 7 cd رو بوت می کنه ؟ من تمام هدفم اینه که وقتی ویندوزم خراب شد با یک cd که قبلا ساختمش بتونم ویندوز را با تمام برنامه هاش نصب کنم . در یک جمع بندی شما بالاخره چی رو به من می گید >؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام skh عزيز
animsmilysmile.gif

دوست عزیز آیا این روش در مورد ویندوز 7 cd رو بوت می کنه ؟ من تمام هدفم اینه که وقتی ویندوزم خراب شد با یک cd که قبلا ساختمش بتونم ویندوز را با تمام برنامه هاش نصب کنم . در یک جمع بندی شما بالاخره چی رو به من می گید >؟
. دوست عزيز! كاشكي قبل از سوال نمودن يه نگاهي به لينكه ميـكرديد!!! با عكس و خيلي ساده توضيح داده.... جواب خير هست، ولي گفته اگر ويندوز بالا نيامد از DVD خود ويندوز 7 بايد براي بوت و دسترسي به اين ديسك بكاپ براي بازيافت استفاده نماييد. كامل توضيح داده..........

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/25
26.gif
103.gif

بالا