• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار تبدیل متن فارسی به عکس؟

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام

من می خواهم متن فارسی را به عکس تبدیل کنم(متن چون طولانی است تایپ آنرا در wordpad انجام می دهم)

آیا برنامه مناسبی برای این کار سراغ دارید.

با تشکر

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم باید اونو به فرمت PDF تبدیل کنی...که دقیقا اونو به عکس تبدیل میکنه...
البته برای دیدن فایلهاش باید برنامه بازکننده فایلهای PDF رو داشته باشی که adobe acrobat reader
نام داره .. و خوشبختانه همه جا در دسترسه..

برای ساختن صفحاتت که با word نوشتی به PDF .. یک نگاهی به این سایت بنداز...
http://forum.persiantools.com/t6025.html&highlight=pdf
post شماره 14 اون رو من نوشتم.. شاید بتونه مشکلتو حل کنه..

حمید
http://www.iransalamat.com/
http://community.iransalamat.com/

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
تا جایی که من تجربه داشتم pdf یه عیبی داره و اونم اینکه کامپیوتر مقصد باید فونتهای فارسی استفاده شده در pdf رو داشته باشه. یا شاید هم من روش اشتباهی به کار می برم؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از ehsan :
تا جایی که من تجربه داشتم pdf یه عیبی داره و اونم اینکه کامپیوتر مقصد باید فونتهای فارسی استفاده شده در pdf رو داشته باشه. یا شاید هم من روش اشتباهی به کار می برم؟
اتفاقا به نظر من اينجور نيست! :blink:
يعني من هر وقت ميخواستم متني رو جايي پرينت كنم كه فونت فارسي نداشته اون رو PDF ميكردم! :eek:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم پيشنهاد مي دم شما با استفاده از Adobe Acrobat Professional همه فونتها رو روي خود فايل ذخيره كني كه ديگه مطمئن بشي همه جا متنو بدون هيچ مشكلي پيش بياد ببيني . :rolleyes:

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
تا جايي كه من فهميدم، مثلا از يك فايل Word دو نوع فايل PDF ميشه تهيه كرد:
1- فايل PDF که متن قابل جستجو هست و امکان کپي متن از اون وجود داره. براي نمايش اين نوع فايل بايد فونتهاي مربوطه روي سيستم وجود داشته باشه.
2- فايل PDF که متن بصورت عکس در اون ذخيره شده. در اين نوع فايل PDF قابل جستجو نيست و امکان کپي کردن متن وجود نداره.

در مورد نرم افزار تبديل متن فارسي به عکس: با نصب Office 2003، در قسمت پرينتر برنامه Microsoft Office Document Image Writer نصب ميشه. با پرينت فايل مربوطه و انتخاب Microsoft Office Document Image Writer بعنوان پرينتر، ميشه هر چيز پرينت شدني رو بعنوان عکس ذخيره کرد.
البته بايد از برنامه Microsoft Office Document Imaging که با نصب Office 2003 نصب ميشه، هم استفاده بشه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از دوستان.
من یه بار دیگه تست میکنم و اگه نشد میگم. حقیقتش من خیلی دنبال راهی بودم که بشه فونتها رو توی خود pdf ذخیره کنه ولی چیزی پیدا نکردم.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ما يه زماني يه همچين كاري خواستيم انجام بديم .
صفحات رو توي ورد كپي ميكرديم توي فتوشاپ پيست ميكرديم.
بعد با گيف با دو رنگ سيو ميكرديم.
راحت :lol:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
با paint هم ميشه اين كار رو كرد! اول printscreen بعد paint بعد paste . بعدش هم بايد كادرش رو درست كنين و اضافاتش رو ببرين بندازين دور ، به همين سادگي :D

karagah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1- اول adobe acrobat رو بايد نصب كني. يه printer جديد به اسم acrobat distiller به ويندوزت اضافه ميشه.
2- بعد متن رو با هر برنامه اي . مثلا همون wordpaD. پرينت كن تو يه فايل pdf .
3- فايل pdf رو با adobe acrobat‌ بازكن و از منوي فايل گزينه EXPORT‌ رو انتخاب كن. بعد فرمت فايل تصويري رو
انتخاب كن مثلا jpg . كيفت و ابعاد تصوير رو هم همينجا بايد تنظيم كني. بعد هم ok كن تا هر صفحه از فايل pdf به يك فايل تصويري تبديل بشه.

** اينكارها رو با adobe reader نميشه انجام داد حتما بايد adobe acrobat نصب كني.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا در کنار بزرگانی چون pdf ما خيلی پر رو هستيم که ارز اندام کنيم اما...خوب هستيم ديگه.....
اگه منظور شما دقيقاً عکس هست ميتونين با برنامه en2fa اينکار رو کنين....
يعنی به صورت jpeg ذخيره کنين.
چه متن به صورت فينگيليش بنوييسن و يا چه اصلاً همون متن خودتون رو به صورت فارسی در برنامه paste کنين!
اما خوب نتيجه خروجی اگه متن خيلی زياد باشه با خداست!
يک امتحان اگه کنی ضرر نداره!

بالا