• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار با پشتیبانی از زبان پارسی

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
با عرض سلام و خسته نباشید....
دوستان دنبال نرم افزاری برای تبدیل گقتار به نوشتار با پشتیبانی از زبان پارسی هستم...
هر کس از دوستان تا به حال نرم افزاری رو دیده یا باهاش کار کرده که به درستی کار کنه یه توضیحاتی بده ممنون میشم....
یه چند تا نرم افزار برای فروش دیدم اما نمیدونم کیفیتشون چطوره.....!!!!!
با سپاس فراوان

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
فقط همین فروشیش رو من در نمایشگاه الکامپ چند سال پیش دیدم
ظاهرا که کار می کرد ولی من خودم باهاش کار نکردم

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
سپاس از شما دوست عزیز.....
فکر کنم همین نرم افزار رو از صدا و سیما هم نشون داد اگه اون باشه که خیلی پیشرفته و جالب بود و ارزش داره کسی اسم اون رو میدونه؟؟؟؟!!!!
البته تو همین انجمن درباره ی این نرم افزار بحثی رو دیدم که دوستی میگفت قیمتش 2.5 میلیون تومن هست که در نمایشگاه به قیمت 900 هزار تومن به فروش میرسید....
آیا این نرم افزار سایتی یا تلفنی یا شرکتی ؟؟؟؟!!!!!
در ضمن در حال حاضر هم در نمایشگاه الکامپ با تخفیف به فروش میرسه؟؟؟.......حالا ما باید تا نمایشگاه سری بعد صبر کنیم؟؟؟؟!!!!!!:D
با سپاس

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
بله، نمایشگاه روز اول نرم افزار رو حدود 4 میلیون می فروختند، روز آخر به 400 هزار تومان رسید :D
منم پیشنهاد می کنم صبر کنید روز آخر نمایشگاه بخرید به نفعتونه

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
با سپاس از شما.....
اینجوری باشه که تو نمایشگاه از حالت عادی اون بیشتر میشه البته اگه اون 2.5 میلیون حقیقت داشته باشه....!!!!
نکته ی دیگه این که نمایشگاه الکامپ سری بعد کی هست؟؟؟؟ فک کنم آخرای سال باشه اگه اینجوری باشه برای بنده خوب نیست چون این نرم افزار رو حداکثر تا 2 ماه یا 2 ماه و نیم دیگه باید به دستم برسه.....!!!!!نمیشه زمان الکامپ آورد اینورتر...:D
یا اینکه این نرم افزار در سایر نمایشگاههای کامپیوتر و نرم افزاری هم عرضه میشه البته با تخفیف.....
بعدش این که از این نرم افزار هیچ سایت و شماره ای و شرکتی موجود نیست؟؟؟!!!!
سپاس فراوان....

بالا