• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار جهت remove كردن tag هاي mp3

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت دوستان عزيز
آيا كسي از دوستان نرم افزاري جهت remove كردن tag هاي فايل هاي mp3 مي شناسد ؟؟؟؟
البته فايل هاي mp3 در يك فولدر را به شرطي كه jetaudio 6 نصب شده باشد مي توان remove tag كرد اما زمانيكه چند فولدر را انتخاب ميكني ديگر گزينه edit tag غير فعال ميشود .
اگر از بر و بچه ها كسي چنين نرم افزاري ميشناسد لطف كرده و معرفي نمايد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كسي از دوستان چنين برنامه اي را سراغ نداشت ؟؟؟؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
آقا بهروز، من همیشه برای ادیت کردن تگ های mp3 از Propertise خود فایلها استفاده می کنم، ولی مشکل اینجاست که بعضی از برنامه های پخش فایلهای صوتی، تگهای اصلاح شده از این طریق رو نمی شناسن و به جای اونها، همون تگهای قدیمی رو نشون میدن.

ضمناً قبلاً با winamp هم میشد همین کار رو انجام داد، ولی بیشتر در مورد title قطعات mp3 کاربرد داشت و تگهای دیگه مثل نام آلبوم و خواننده و سال انتشار رو نمیشد با اون اصلاح کرد.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
با winamp هنوز هم میشه منتهابرای چند فولدر من برنامه ای سذاغ ندارم متاسفانه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
آقا بهروز، من همیشه برای ادیت کردن تگ های mp3 از Propertise خود فایلها استفاده می کنم، ولی مشکل اینجاست که بعضی از برنامه های پخش فایلهای صوتی، تگهای اصلاح شده از این طریق رو نمی شناسن و به جای اونها، همون تگهای قدیمی رو نشون میدن.

ضمناً قبلاً با winamp هم میشد همین کار رو انجام داد، ولی بیشتر در مورد title قطعات mp3 کاربرد داشت و تگهای دیگه مثل نام آلبوم و خواننده و سال انتشار رو نمیشد با اون اصلاح کرد.
ياشار جان

منظورم اين نيست .

مي خواستم نرم افزاري باشه كه با اون بتوان به عنوان مثال tag فايل هاي mp3 را كه در 100 تا فولدر هستند را به يكباره پاك كرد .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
توي اون پوشه اي که فولدر هاي مورد نظر قرار دارن، براي MP3.* سرچ کنيد تا فايل هايي که مي خواين tagشون رو پاک کنيد پيدا کنه
هدف اينه که همه ي فايل هاي ام پي تري که در فولدر هاي مختلف هستند، در يک صفحه (که صفحه ي سرچ باشه) نشون داده بشن

بعد همه ي فايل هايي رو که پيدا کرده select کنيد و از طريق راست کليک - پروپرتيس، tag هاي همه ي فايل ها رو همزمان پاک کنيد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
توي اون پوشه اي که فولدر هاي مورد نظر قرار دارن، براي MP3.* سرچ کنيد تا فايل هايي که مي خواين tagشون رو پاک کنيد پيدا کنه
هدف اينه که همه ي فايل هاي ام پي تري که در فولدر هاي مختلف هستند، در يک صفحه (که صفحه ي سرچ باشه) نشون داده بشن

بعد همه ي فايل هايي رو که پيدا کرده select کنيد و از طريق راست کليک - پروپرتيس، tag هاي همه ي فايل ها رو همزمان پاک کنيد.
دوست من

اينكار يك اشكالي دارد . هر چند ترفند خوبي است ولي من خودم قبلا تست كرده بودم و به اين اشكال برخورد كردم .

نرم افزار jetaudio براي پاك كردن tag ها از يك الگوريتم استفاده مي كند و وقتي در ليست فايل هايي كه انتخاب كردي به اولين فايلي كه خودش فاقد tag است مي رسد ؛ پروسه را متوقف مي سازد و پيامي مشابه اين شكل را مي دهد و با ترفند پيشنهادي شما احتمال برخورد با اين مشكل بسيار بسيار بالا است .

به همين خاطر اين تاپيك را نوشتم كه اگر دوستان برنامه اي مخصوص اينكار مي شناسند معرفي كنند .

به هر تقديد ممنون از توجه شما

بالا