• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار دریافت دامنه رایگان !

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام خدمت شما دوستان عزیز ...

احتمالا با سایت پارس دیتا آشنایی دارید و میدونید که این سایت یک قسمت داره که در طور شبانه روز حدودا هر ۳ ساعت یکبار کد تخفیف ۱۰۰ درصدی خرید دامنه ir رو میده .

آدرس توضیحات بیشتر :
http://www.parsdata.com/free-domain/

اگر به این سایت سر زده باشید و خواسته باشید که یک دامنه ثبت کنید حتما دیدید که با چه سرعتی اعتبار کد تخفیف که فقط یکبار قابل استفاده است تمام میشود .

پس شما باید در سریع ترین زمان از تغییر یافتن کد تخفیف اطلاع پیدا کنید تا بتونید دامنه رایگان خودتون رو ثبت کنید !

ما برای انجام این کار نرم افزاری رو طراحی کردیم که با بررسی سایت در بازه های زمانی معین که توسط خود شما تعیین میشه قرار گرفتن کد جدید در سایت رو چک کنه و بلافاصله بعد از آمدن کد جدید روی سایت شما را از آن مطلع کنه ...

با این نرم افزار میتونید تنظیم کنید بعد از حتی ۳ ثانیه از امدن کد جدید شمارو مطلع کنه !

ویژگی های کلیدی نرم افزار :
۱ - بررسی سایت در بازه زمانی دلخواه شما ( مثلا هر ۱۰ ثانیه یکبار یا هر ۴ ثانیه یکبار )
۲ - اطلاع رسانی از امدن کد جدید در سایت به طور کاملا مشخص تا بتونید سریع عمل کنید
۳ - قابلیت مینی مایز ( کوچک کردن ) نرم افزار برای نگرفتن فضای دسکتاپ شما
۴ - کپی کردن کد در حافظه کلیپ برد رایانه شما جهت استفاده سریع تر در سایت
۵ - محیط کاربری بسیار ساده و دل نشین ...
۶ - و ...

عکس از محیط نرم افزار :

5ix4_domin.jpg

قیمت نرم افزار : 10 هزار تومان

شاید به خودتون بگید که من با ۱۰ هزار تومن میرم دامین میخرم چرا اینو بخرم ؟؟ برای پاسخ به این سوال باید بگم که شما توسط این نرم افزار اگر زرنگ باشید میتونید بینهایت دامین ثبت کنید

جهت خرید پیام بدید

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435

احتمالا با سایت پارس دیتا آشنایی دارید و میدونید که این سایت یک قسمت داره که در طور شبانه روز حدودا هر ۳ ساعت یکبار کد تخفیف ۱۰۰ درصدی خرید دامنه ir رو میده .

آدرس توضیحات بیشتر :

اگر به این سایت سر زده باشید و خواسته باشید که یک دامنه ثبت کنید حتما دیدید که با چه سرعتی اعتبار کد تخفیف که فقط یکبار قابل استفاده است تمام میشود .

پس شما باید در سریع ترین زمان از تغییر یافتن کد تخفیف اطلاع پیدا کنید تا بتونید دامنه رایگان خودتون رو ثبت کنید !

ما برای انجام این کار نرم افزاری رو طراحی کردیم که با بررسی سایت در بازه های زمانی معین که توسط خود شما تعیین میشه قرار گرفتن کد جدید در سایت رو چک کنه و بلافاصله بعد از آمدن کد جدید روی سایت شما را از آن مطلع کنه ...

با این نرم افزار میتونید تنظیم کنید بعد از حتی ۳ ثانیه از امدن کد جدید شمارو مطلع کنه !

۱ - بررسی سایت در بازه زمانی دلخواه شما ( مثلا هر ۱۰ ثانیه یکبار یا هر ۴ ثانیه یکبار )
۲ - اطلاع رسانی از امدن کد جدید در سایت به طور کاملا مشخص تا بتونید سریع عمل کنید
۶ - و ...

عکس از محیط نرم افزار :

5ix4_domin.jpg

شاید به خودتون بگید که من با ۱۰ هزار تومن میرم دامین میخرم چرا اینو بخرم ؟؟ برای پاسخ به این سوال باید بگم که شما توسط این نرم افزار اگر زرنگ باشید میتونید بینهایت دامین ثبت کنید

جهت خرید پیام بدید
خیلی نامردی

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99

آدرس توضیحات بیشتر :

۶ - و ...

عکس از محیط نرم افزار :

5ix4_domin.jpg

جهت خرید پیام بدید
دوست عزیز بعید میدونم خودتونم بتونید بیش از یه دامنه ثبت کنید.
چون سیستم پارس دیتا جوری نوشته شده که همه را گول میزنه.
من وقتی اولین دامنه را ثبت کردم فکر کنم حدود نیم ساعت از گذاشتن کد گذشته بود ولی خیلی راحت دامنه ثبت شد.
اما بعد از اون کدهایی که حتی چند ثانیه هم از ارائه شدنش نگذشته بود را هم چک کردم ولی برای همگی این کد ها تا مرحله آخر پیش میره ولی در آخر یهو میگه که کد دیگه قابل استفاده نیست و باید پول بدی. عمدا هم اینطوری کردن که ملت گول بخورن. یعنی کد را که میزنی مشکلی نیست ولی تا میای فرم ها را پر کنی در مرحله آخر میگه ...
هرچه هم فرم را سریع پر کردن فایده نداشت.
جالب اینه که کد اگه نصفه شب هم بیاد بازم همین اوضاعه(در صورتی که اولین کدی که زدم توی روز بود و راحتم ثبت شد)
نمیشه هم با یه یوزر دیگه بری چون برای اینکه دامنه به نامت باشه به مشکل بر میخوری
توی سایتشون هم اگه نظر بذاری و اینا را بگی اصلا تاییدش نمیکنن و راحت حذف میشه

alnajon

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز بعید میدونم خودتونم بتونید بیش از یه دامنه ثبت کنید.
چون سیستم پارس دیتا جوری نوشته شده که همه را گول میزنه.
من وقتی اولین دامنه را ثبت کردم فکر کنم حدود نیم ساعت از گذاشتن کد گذشته بود ولی خیلی راحت دامنه ثبت شد.
اما بعد از اون کدهایی که حتی چند ثانیه هم از ارائه شدنش نگذشته بود را هم چک کردم ولی برای همگی این کد ها تا مرحله آخر پیش میره ولی در آخر یهو میگه که کد دیگه قابل استفاده نیست و باید پول بدی. عمدا هم اینطوری کردن که ملت گول بخورن. یعنی کد را که میزنی مشکلی نیست ولی تا میای فرم ها را پر کنی در مرحله آخر میگه ...
هرچه هم فرم را سریع پر کردن فایده نداشت.
جالب اینه که کد اگه نصفه شب هم بیاد بازم همین اوضاعه(در صورتی که اولین کدی که زدم توی روز بود و راحتم ثبت شد)
نمیشه هم با یه یوزر دیگه بری چون برای اینکه دامنه به نامت باشه به مشکل بر میخوری
توی سایتشون هم اگه نظر بذاری و اینا را بگی اصلا تاییدش نمیکنن و راحت حذف میشه

عزیز من تعجب میکنم شما چطور بعد از نیم ساعت ثبت کردی !!! این سامانه اینقدر معروفه که بعد از یک دقیقه عمرا بشه ثبت کرد !! باید خیلی فرض (!) بود ...
ثبت کردن چندین دامنه رایگان هم طبق گفته خود مدیر سایت مشکلی نداره اما باید با یک نام کاربری باشه ...

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
عزیز من تعجب میکنم شما چطور بعد از نیم ساعت ثبت کردی !!! این سامانه اینقدر معروفه که بعد از یک دقیقه عمرا بشه ثبت کرد !! باید خیلی فرض (!) بود ...
ثبت کردن چندین دامنه رایگان هم طبق گفته خود مدیر سایت مشکلی نداره اما باید با یک نام کاربری باشه ...
من ثبت کردمو شد. نه فرض بود و نه ...
مریضم نیستم که بخوام دروغ بگم .فکرکنم اگه شما هم با یه نام کاربری جدید برین راحت بتونین ثبت کنین.
قبل از اینکه ثبت کنم نظرات را خوندم و دیدم اکثرا میگفتند که کد کار نمیده منم فکر کردم باید صد بار امتحان کنم تا بشه ولی وقتی کد را زدم خیلی راحت ثبت شد. اون موقع تعجب کردم که چرا نظرات اینطوری بود ولی راحت ثبت شد(اونم با کدی که اینقدر زمان ازش گذشته بود)
بعدا که نظرات را نگاه میکردم دیدم کسایی که یه دامنه ثبت کردن مشکل دارند و میگن که توی مرحله آخر یهویی میگه کد تموم شده.
مدیر میگه مشکل نداره ولی مهم اینه که توی سیستمش این اجازه را داده باشه که به نظر من نداده.
جدا از این بحث ها من یه سوال از شما پرسیدم:
خداوکیلی خود شما تونستین با یه اکانت بیش از یه دامنه ثبت کردین؟

بالا