• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار رایگان مدیریت دانلود Orbit Downloader اوربیت دانلودر

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
orbit.jpg

Orbit Downloader یک ابزار رایگان جهت Download کردن File های شما با سرعت بالاتر است. این نرم افزار با کاربری بسیار آسان و همینطور بسیار سبک طراحی شده است.

Download کننده Orbit بر اساس تکنولوژی P2P و Download از منابع مختلف قادر به پشتیبانی از Protocol های HTTP, HTTPS, FTP, MMS and RTSP می باشد. به کمک این نرم افزار شما تقریبا قادر به ِدانلود هر چیزی هستید! از بازی ها و Clip های Flash گرفته تا Viedo های Site های YouTube, Google, Metacafe, MySpace یا File های RapidShare و Streaming Video ها.

مطمئنا چنین ابزاری برای Computer شما مورد نیاز خواهد بود. از امتیازات بارز برنامه نسبت به برنامه های مشابه میتوان به امکانی به نام Grab++ استفاده کرد. با استفاده از این امکان میتوان هر نوع فایل فایل فلش یا فیلم یا موزیک را که امکان مشاهده و گوش دادن به آن فقط به صورت Online وجود دارد را دانلود کنید. مثلا فیلمهای سایت یاهو را که هیچ برنامه ای نمیتواند آنها را دانلود کند این برنامه لینک اصلی آنها را شناسایی و دانلود میکند. برای فعال کردن آن میتوانید بر روی آیکون این برنامه در Taskbar راست کلیک کرده و ++Grab را انتخاب کنید. صفحه مورد نظر خود را Refresh کنید تا لینک فایل مورد نظر خود را ببینید.

قابليتهاي كليدي نرم افزار Orbit Downloader :

برنامه اي كاملا رايگان و كابرد بسيار آسان
افزایش 500%سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
دانلود با سرعت بالا، مشغول نبون CPU ، استفاه آسان
توانايي دانلود از HTTP,HTTPS,FTP,MMS,RTSP,RTMP با قابليت Resume
دانلود از سرور هاي ارائه دهنده P2P يا همان Torrent
دانلود فايل هاي YouTube , Rapidshare , Flash ,Music , ...
دانلود بدون درد سر از رپیدشیر و از بین رفتن بسیاری از محدودیت ها
توانایی دانلود ویدئو های آنلاین
پشتیبانی از اکثر مرورگرهای رایج از جمله: IE,Firefox,Maxthon,Opera,Chrome
بهبود سرعت دانلود و پشتيباني كامل از ويندوز محبوب 7

وِیژگی های نرم افزار Orbit Downloader :

سرعت فوق العاده: افزایش سرعت Download تا 500 درصد با استفاده از تکنولوژی P2P و Download از منابع مختلف

فوق العاده سبک: Orbit Downloader با حجمی بالغ بر 2.01 MB کمتر از 3 MB از RAM شما را اشغال و در هنگام Download هم نهایت 3 درصد از CPU شما استفاده می کند

کاربری آسان: با ظاهری روشن و آسان ، انجام تنظیمات را هم برای کاربران تازه کار و هم برای حرفه ای ها آسان نموده است

فراگیرترین Download کننده: با پشتیبانی از تمامی Protocol های موجود برای تمامی Download های شما دارای کاربرد می باشد
رایگان و امن: بدون ابزارهای تبلیغاتی و یا جاسوسی !

جدید ترین ویژگی های اضافه شده در این نسخه : توانایی دانلود موزیک های آنلاین از سایت های Support Social Music Download: Pandora, Yahoo, Myspace, IMEEM, Radioblogclub, Lala and more و ...

توانایی دانلود ویدئو های آنلاین از سایت های Youtube, Dailymotion, Myspace, Yahoo, Metacafe, Google و ... .

دانلود با لینک مستقیم با حجم 4 مگابایت

Orbit Downloader | دانلود رایگان نرم افزار

پسورد فایل فشرده : soft98.ir

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابودن اینترنت دانلود منیجر دیگه کسی نمیاد طرف دانلود منیجرهای دیگه!
اگه واسه مک میزد خیلی کارش راحت تر بود!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893

درسته و تایییید میشه
من هم از آی دی ام استفاده می کنم و با این سرعت شخمی ثانیه ای 120 کیلو بایت دانلود دارم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
درسته و تایییید میشه
من هم از آی دی ام استفاده می کنم و با این سرعت شخمی ثانیه ای 120 کیلو بایت دانلود دارم

اولا اون نرم افزار خودش تاپیک داره

ثانیا این نرم افزار رایگان هست و شما از نسخه دزدی آی دی ام استفاده میکنید . وقتی رایگان هست و امکاناتش هم نسبتا کامل هست نیازی به نسخه کرک شده بقیه نیست .

ثالثا دلم به حالت سوخت که چهار برابر من سرعت داری :D همه دانلود منیجرها از حداکثر سرعت استفاده میکنن . این مزیت حساب نمیشه :)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
شما مطمئنی من از نسخه کرک شده استفاده میکنم؟!
من اصلا ویندوز ندارم مک دارم
بعدشم هیچ ربطی نداره که چون مثلا الان این مجانی و اون پولی هست پس قرار نیست از این استفاده بشه! خودتم که داری میگی خیلی راحت کرک میکنن و استفاده میکنن!
در مورد دوم اینجوری نیست که همه دانلود منیجر ها یه سرعت رو بدن!
مسلما هر کدومش یه روشی دارن و تو اینها طبق نظر اکثر یوزرها دانلود منیجر بیشترین سرعت رو میده! البته تو سرعتهای ایران این بیشترین سرعت آخر آخرش مثلا ۵-۱۰ کیلو بایت بیشتره اما خوب همینم واسه ایرانی ها خیلیه!

اولا اون نرم افزار خودش تاپیک داره

ثانیا این نرم افزار رایگان هست و شما از نسخه دزدی آی دی ام استفاده میکنید . وقتی رایگان هست و امکاناتش هم نسبتا کامل هست نیازی به نسخه کرک شده بقیه نیست .

ثالثا دلم به حالت سوخت که چهار برابر من سرعت داری :D همه دانلود منیجرها از حداکثر سرعت استفاده میکنن . این مزیت حساب نمیشه :)

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
استفاده از این برنامه توصیه نمیشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه میخواهین بخش آپدیت نرم افزارها رو نداشته باشین ورژن 3 رو استفاده کنید . البته این امکان اذیتتون میکنه

کد:
http://dl.4downloads.ir/161/OrbitDownloader3.0.0.5_(www.4downloads.ir).zip

حجم فایل: 2.60 مگابایت
رمز عبور:
کد:
www.4downloads.ir

بالا