• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار ساده برا ریموت دسکتاپ

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به دوستان عزیز
کسی یه نرم افزار ساده سراغ داره که به من معرفی کنه کارم گیره .... مشکلم اینه که میخوام از طریق اینترنت به یه کامپیوتر دیگه ریموت کنم و فایل تصویری که توسط اون کامپیوتر پخش میشه رو من ببینم من با Teamviwer ریموت میکنم کل دسکتاپ هم میتونم ببینم ولی وقتی یه فایل تصویری میذاره من صفحه سیاه میبینم ولی وقتی اون کامیپوتر به من کانکت میشه دستکاپ من و همجنین فایل تصویری رو میتونه ببینه ایراد کار از کجاست

اگه کسی نرم افزار ساده ای مثل team viewer سراغ داره معرفی کنه که احتباج داره ممنون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Radmin
در یک کلام می تونم بگم حرف نداره. ریموت کنترل، ریموت ویو، انتقال فایل، چت صوتی و تصویری، ارسال پیام، خط فرمان، خاموش کردن سیستم میزبان از قابلیت های این برنامه است. سرعتش هم عالیه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دانلود با کرک:
کد:
http://www.4shared.com/file/HL-kLIaM/Radmin_34_Full.htm

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پیرو پست دوستمون اگر از پروتکل vnc خواستید استفاده کنید من برنامه tightvnc را پیشنهاد میدم که رایگان هم هست. اما من با vnc یه سری مشکلات داشته ام تا حالا. کلا اون radmin بهتر جواب میده.

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
داداش ممنون از لطفت ولی این نرم افزار رادمین رو چطور انگلیسیش کنم من یه نرم افزار ساده مثل تیم ویور میخوام که خودش یه یوزر پس میده برا کانکت شدن یه چیز ساده تا حالا چندتا رو امتحان کردن از جمله remote desktop manager که همین vnc رو خواست دانلود هم کردم ولی هر چی باهاش ور رفتم نتونستم کانکت بشم
دنبال یه چیز ساده ام بدون دردسر

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داداش ممنون از لطفت ولی این نرم افزار رادمین رو چطور انگلیسیش کنم من یه نرم افزار ساده مثل تیم ویور میخوام که خودش یه یوزر پس میده برا کانکت شدن یه چیز ساده تا حالا چندتا رو امتحان کردن از جمله remote desktop manager که همین vnc رو خواست دانلود هم کردم ولی هر چی باهاش ور رفتم نتونستم کانکت بشم
دنبال یه چیز ساده ام بدون دردسر
آهان! نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه لهستانیشه! بذارید دو تا شات براتون بذارم از روی اینها انگلیسیش کنید:

برای viewer:

i361332_viewer.jpg

برای server:

i361330_server1.jpg

i361331_server2.jpg

تنظیماتش هم راحته. روی سیستمی که میخوای کنترلش کنی سرور را نصب کن و روی اون یکی سیستم ویور. اینم یه راهنمای تصویری برای تنظیمات سرور:

i361324_perm1.jpg

i361325_perm2.jpg

i361326_perm3.jpg

i361327_perm4.jpg

i361329_perm5.jpg

پ.ن: اگر سیستم ها پشت روتر هستن (مثلا از طریق اینترنت به هم مرتبط میشن نه شبکه محلی) حواست باشه که توی نتظمیات روتر (مودم) پورت رادمین یعنی 4899 را فوروارد کنی به IP سیستمت. این البته یه شرط کلیه و اگر مثلا از vnc هم بخوای استفاده کنی باید پورت مربوط به vnc را هم فوروارد کنی.

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
اقا دمت گرم مشکل زبان حل شد عکس ها گویای همه چیز بود ولی حالا چطور پورت 4899 رو به ip سیستمم فوروارد کنم 2 تا کامپیوتر که از طریق اینترنت میخوان به هم کانکت بشن من خودم از مودم وایرلس استفاده میکنم و ip داخلی داره سیستمم 192.168... در این مورد هم اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اقا دمت گرم مشکل زبان حل شد عکس ها گویای همه چیز بود ولی حالا چطور پورت 4899 رو به ip سیستمم فوروارد کنم 2 تا کامپیوتر که از طریق اینترنت میخوان به هم کانکت بشن من خودم از مودم وایرلس استفاده میکنم و ip داخلی داره سیستمم 192.168... در این مورد هم اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم
خب این دیگه برمیگرده به مدل مودمت. چون هر مودمی تنظیمات خاص خودشو داره. در حالت کلی باید وارد کنسول تنظیمات مودم بشی (آیپیش را تو مرورگر بزنی و ...). بعد بگردی ببینی امکان Port Forwarding کجاست. مثلا تو مودم من زیرگروه بخش تنظیمات NAT هست. اونجا هم مثل کاری که من کرده ام یه مدخل جدید برای پورت 4899 باز کنی و هدایتش کنی به سمت IP سیستمت:

i361429_Untitled.jpg

واضحه به کانکشن سیستمت که به مودم وصل شده هم باید IP استاتیک (دستی) بدی تا بتونی به Port Forwarding معرفیش کنی.

پ.ن: ترجیحا این کار را برای هر دو تا سیستم و مودم انجام بده.

پ.ن2: راستی اگر ISP شما بهت IP حقیقی نمیده و شما را پشت NAT کانکت می کنه متاسفانه نمی تونی از ریموت دسکتاپ استفاده کنی. اگر شاتل هستی مشکلی نیست چون من خودم هم شاتل دارم!

Last edited:

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
خب این دیگه برمیگرده به مدل مودمت. چون هر مودمی تنظیمات خاص خودشو داره. در حالت کلی باید وارد کنسول تنظیمات مودم بشی (آیپیش را تو مرورگر بزنی و ...). بعد بگردی ببینی امکان Port Forwarding کجاست. مثلا تو مودم من زیرگروه بخش تنظیمات NAT هست. اونجا هم مثل کاری که من کرده ام یه مدخل جدید برای پورت 4899 باز کنی و هدایتش کنی به سمت IP سیستمت:

i361429_Untitled.jpg

واضحه به کانکشن سیستمت که به مودم وصل شده هم باید IP استاتیک (دستی) بدی تا بتونی به Port Forwarding معرفیش کنی.

پ.ن: ترجیحا این کار را برای هر دو تا سیستم و مودم انجام بده.

پ.ن2: راستی اگر ISP شما بهت IP حقیقی نمیده و شما را پشت NAT کانکت می کنه متاسفانه نمی تونی از ریموت دسکتاپ استفاده کنی. اگر شاتل هستی مشکلی نیست چون من خودم هم شاتل دارم!

داداش دمت گرم کاری رو که گفتی انجام دادم ولی نمیتونم login کنم تنضیمات مودم رو خود شرکت واسه من انجام داده و من پسور یوزر ندارم و امکان دسرسی ندارم
ولی این نرم افزار کلی دردسر داشت team viewer از همه بی دردسر تره منتها نمیدونم این فیلم چیه سر من در اورده
بازم ممنون از توضیحاتت

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داداش دمت گرم کاری رو که گفتی انجام دادم ولی نمیتونم login کنم تنضیمات مودم رو خود شرکت واسه من انجام داده و من پسور یوزر ندارم و امکان دسرسی ندارم
ولی این نرم افزار کلی دردسر داشت team viewer از همه بی دردسر تره منتها نمیدونم این فیلم چیه سر من در اورده
بازم ممنون از توضیحاتت
خب من با تیم ویوری که شما میگید کار نکرده ام ولی از رادمین راضی بودم. تنظیماتش سخت نیست به نظرم. به علاوه قدرت و سرعت خیلی خوبی هم داره. البته برای همون teamviewer هم باید port forwarding انجام بشه.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
سلام به دوستان عزیز
کسی یه نرم افزار ساده سراغ داره که به من معرفی کنه کارم گیره .... مشکلم اینه که میخوام از طریق اینترنت به یه کامپیوتر دیگه ریموت کنم و فایل تصویری که توسط اون کامپیوتر پخش میشه رو من ببینم من با Teamviwer ریموت میکنم کل دسکتاپ هم میتونم ببینم ولی وقتی یه فایل تصویری میذاره من صفحه سیاه میبینم ولی وقتی اون کامیپوتر به من کانکت میشه دستکاپ من و همجنین فایل تصویری رو میتونه ببینه ایراد کار از کجاست

اگه کسی نرم افزار ساده ای مثل team viewer سراغ داره معرفی کنه که احتباج داره ممنون
اين مشكل تو با نصب net framework 3 و يه بار ريست كردن سيستم طرف مقابل كه ميخواي بهش وصل شي حل ميشه
برا خودم پيش اومده با ريست كردن سيستم مقابل مشكل حل شده
اگر حل نشد يه راهي ديگه بهت بگم

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
خب من با تیم ویوری که شما میگید کار نکرده ام ولی از رادمین راضی بودم. تنظیماتش سخت نیست به نظرم. به علاوه قدرت و سرعت خیلی خوبی هم داره. البته برای همون teamviewer هم باید port forwarding انجام بشه.

ممنون از راهنماییت ویندوز سون نصب کردم خشبختانه مشکل حل شد ولی این پورت فوروارد لازم نیست برا teamviewer
این نرم افزار بسیار ساده عمل میکنه وقتی که ران کردی یه یوز و یه پس خود نرم افزار بت میده اگه همین یوزر و پس کامپیوتری رو که میخوای کانتکت بشی رو بدونی حله بدون احتیاج به دونستن ip و پورت و چیزهای دیگه نیست کاملا ساده و user friendly

امتحانش کن ضرر نمیکنی مطمئنا بیخیال radmin میشی تازه میتونی این نرم افزار به *** اختصاصی هم تبدیل میشه

Last edited:
بالا