• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار سایت ساز

papoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نظرتون راجع به نرم افزار سایت ساز http://www.sitesaz.ir/Software/sitesaz/1.8.aspx چیه کسی تا به حال باهاش کارکرده و نسبت به قیمتش می ارزه یا نه؟؟
برای من که اطلاع خاصی از ساخت سایت یا برنامه نویسی ندارم مفید هست یا نه؟؟؟:D

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
بهتره با تحقیق بیشتر ازین نرم افزار استفاده کنید و از نظر من باید جامع و خوب باشه.
فقط ممکنه باگ هایی به جهت جدید بودنش داشته باشه.

mister

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز همیشه از سرویس هایی استفاده کن که پشتیبانی قوی دارند.من که از جوملا خیلی راضی ام و اونو پیشنهاد می کنم.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
دوست عزیز همیشه از سرویس هایی استفاده کن که پشتیبانی قوی دارند.من که از جوملا خیلی راضی ام و اونو پیشنهاد می کنم.

جوملا مشکلات خیلی زیادی از نظر امنیتی و سئو داره. از طرف دیگه کار کردن با پنل مدیریتش برای افراد مبتدی خیلی سختی و سیستم خیلی کندی هست.

یک سیستم سایت ساز دیگه هم هست که می توانید روی سایت طراحی سایت فوری | طراحی سایت ارزان ببینید. دموی اون هم روی سایت زیر هست:

q24.ir/admin
username: admin
password: admin

موفق باشید

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
جوملا مشکلات خیلی زیادی از نظر امنیتی و سئو داره.
جالبه!
دوست گلم شما احیانا یا در مورد جوملا اطلاعاتتون کمه یا قصد تبلیغ دارین
این حرف را جایی دیگه نزنین هر موردی در خصوص جوملا میتونم باهاتون کارشناسی بحث کنم
موفق باشید

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
جالبه!
دوست گلم شما احیانا یا در مورد جوملا اطلاعاتتون کمه یا قصد تبلیغ دارین
این حرف را جایی دیگه نزنین هر موردی در خصوص جوملا میتونم باهاتون کارشناسی بحث کنم
موفق باشید

خیر دوست عزیز، هیچ کدام از موارد فوق درست نیست.
بهتون پیشنهاد میکنم مقاله طراحی سایت با جوملا را مطالعه نمایید.

در مورد امنیت جوملا که همه چیز مشخص است و حفره های بسیار زیادی در نسخه های مختلف آن وجود دارد که می توانید سرچ کنید و ببینید. یک مثال ساده از اتفاقاتی که در ایران می افتد برایتان میزنم تا یکمی دیدتان باز شود. اگر در حال حاضر عبارت "طراحی سایت" را در گوگل سرچ کنید مشاهده میکنید که سایت کلاه برداری با آدرس sitesazi .com در رتبه اول قرار گرفته است. دلیل این موضوع هک کردن جوملا و قراردادن لینک مخفی در سایت های جوملای فارسی است. در گذشته نیز شرکت کلاه بردار مشابهی با اسم parsian group دقیقا همین کار را انجام میداد.
برای روشن شدن موضوع:

می توانید به آدرس روانشناسی و سلامت روان مراجعه کنید. سپس view source را بزنید و به دنبال لینک این شرکت بگردید. مشاهده میکنید که یک لینک مخفی با اندازه فونت 1 پیکسل در این سایت وجود دارد. در واقع دانشگاه مشهد بدون اینکه اطلاعاتی در مورد امنیت جوملا و افزونه های آن داشته باشد آمده و از این سیستم استفاده کرده و به صورت ناخواسته دارد به این شرکت بک لینک می دهد.

این یک موضوع بسیار رایج در جوملا است. از طرف دیگر بسیاری از افزونه ها مشکلات امنیتی دارند، قالب ها بهینه نیستند، خود سیستم کند است و برای گوگل بهینه طراحی نشده و کافی است در مورد هک کردن جوملا یک سرچی در اینترنت بکنید و مقالات مرتبط را مطالعه کنید.

بالا