• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار ضبط مکالمه برای One X

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
کسی نرم افزار ضبط مکالمه برای وان ایکس سراغ داره که روی گوشیهایی که روت نشدن هم جواب بده؟

مرسی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
این رو امتحان کنید، برای من رو گلکسی اس2 جواب داده (بدون نیاز به روت و ضبط صدای هر دو طرف) ،
لینک دانلود برنامه:
http://play-store.ir/apk_detail.php?id=15250

audio source = up-link

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این رو امتحان کنید، برای من رو گلکسی اس2 جواب داده (بدون نیاز به روت و ضبط صدای هر دو طرف) ،
لینک دانلود برنامه:
Call Recorder Pro 3.2مارکت ایرانی اندروید

audio source = up-link

مرسی ولی جواب نداد. امتحانش کردم نمیزاره audio source رو تغییر بدم خودش روی میکروفنه (که البته همونم وقتی ضبط میکنه هیچ صدایی پخش نمیشه) وقتی هم میخوام عوضش کنم و بزارمش روی up link مینویسه دیوایس ت ساپورت نمیکنه.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
محسن جان من تا زمانی که اچ تی سی داشتم اکثر نرم افزارهای ضبط صدا رو براش تسا کردم اما هیچ کدوم جواب نداد.به خاطر کاربریه سنسشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مرسی ولی جواب نداد. امتحانش کردم نمیزاره audio source رو تغییر بدم خودش روی میکروفنه (که البته همونم وقتی ضبط میکنه هیچ صدایی پخش نمیشه) وقتی هم میخوام عوضش کنم و بزارمش روی up link مینویسه دیوایس ت ساپورت نمیکنه.

این اپلیکیشن در قسمت reviiew ها همون صفحه اول یه نفر نوشته که رو one x جواب میده، منتها ننوشته گوشیش روت بوده یا نه !
Call + Voice Recorder Pro

بالا