• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار طراحي صفحات وب Parsdesign

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تا حالا کسی از بچه های پی تی از نرم افزار طراحی صفحات وب ParsDesign مال شركت Pars Data استفاده كرده؟
مي خواستم نرم فزاري شبيه اينو بخرم گفتم از بچه هاي پي تي هم مشورت كنم. نظرتون چيه؟ خوبه ؟
آدرس سايت

keyhan1100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه بگيد براي چي و به چه دليل ميخواهيد اين نرم افزار رو بخريد ميتونم راهنمائي كنم كه ابزار مشابه وجود دارد كه بجاي پول دادن به پارس ديزاين از آنها استفاده كنيد

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من فکر میکردم ParsDesign یه چیزی شبیه Dreamweaver خودمونه . با لینکی که دادی رفتم امکاناتشو دیدم . جالب بود .
ولی قیمتش نسبتا به نظر من گرون بود . البته برای ما که تو ایران هستیم شاید اینجوری باشه ولی کلی روش کار کردن .. اگه ازش خوب استفاده بکنی و بتونی کارتو باهاش راه بندازی به نظر من خوبه ...

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
مي خوام امكانات شرکتی (Corporate) اين نرم افزار رو داشته باشم.

فقط همينا !!؟

خوب اين موارد ساده كه شما مورد نظر داريد در اكثر CMS ها موجوده !
من توصيه ميكنم به جاي صرف مبلغ 410 توماني براي خريد اين سيستم از پرتال هاي آماده اي نظير مامبو ( http://www.MamboFarsi.com ) و يا زوپس ( http://www.farsixoops.org ) استفاده كنيد.

من خودم به شخصه از مامبو استفاده ميكنم و توصيه اش ميكنم !
قسمت مديريت واقعا مجهز و عالي داره و توسط آقاي بلوردي هم كاملا فارسي شده !
تمامي اين موارد مد نظر شما هم يا بصورت مجزا و يا به صورت ماژول و كامپوننت موجود هستش !
با صرف مبلغي حدود 150 تومان ميتونيد بهينه سازي.. نصب ، طراحي قالب ، ساپورت، نصب كامپوننت ها و ... را تهيه كنيد !
در ضمن ! اين پرتال ها امتحانشون را پس دادند و از لحاظ ساپورت هم در حد خيلي خوب هستند ! (اصلا ايراني هم نيستند !)

com+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید ممکنه کاملا خوب باشه و در عین حال ممکنه خیلی مذخرف باشه.
در هر صورت بهتره رو 400 تومن پول ریسک نکنید.با اندکی جستجو میتونید cms های خوب و مجانی یا بهتر و ارزان رو ÷یدا کنید
موفق باشید

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره من مي خوام يه برنامه شبيه به اين رو داشته باشم.حالا اگه ارزونتر گير اومد كه چه بهتر و اگر هم نه كه همين رو بايد انتخاب كنم.اگه كسي پيشنهاد بهتري داره من حاضرم بخرم.

liniyer_667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه ميخواهي از نرم افزارش استفاده كني حرف نداره.من خودم نسخه شرکتی را خریداری کردم و از نظر پشتیبانی نرم افزار باور نکردنی.تنها شرکتی هست که پشتیبانب تا این حد سریع و قوی میباشد. ولی اگه قصد داشته باشی رو یه سایت درست و حسابی کار کنی .............
موفق باشی

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب . . . ؟!چي؟!

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
اگه قصد داشته باشی رو یه سایت درست و حسابی کار کنی ............. فكر كنم پارس ديزاين خوب نباشه
http://www.parsdemo.com

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
پیشنهاد بنده به شما بهره گیری از برنامه های مدیریت محتوای کدباز هست.
از مهم ترین ویژگی های برنامه های مدیریت محتوای کدباز :
تنوع بسیار زیاد این برنامه ها در گسترش و میزان امکانات و سایر موارد
تنوع بسیار زیاد در گسترش امکانات بسته به برنامه مورد نظر
تنوع بسیار زیاد در افزونه ها بسته به برنامه مورد نظر
رایگان بودن حق نشر , استفاده و استفاده بعد از انجام تغییر و تحول
امکان ویرایش توسط هر فرد آشنا به زبان برنامه نویسی مورد استفاده در این برنامه به خواست و میل فردی
تقویت این برنامه ها از نظر گسترش امکانات و امنیت و سایر موارد بدلیل کدباز بودن توسط افراد آشنا به کار
فارسی بودن تعدادی از این برنامه ها و برخورداری از پشتیبانی بسیار خوب برای فارسی زبانان
ضمنا دو تا از بهترین و انعطاف پذیرترین این برنامه های مدیریت محتوا پیش از این توسط سایان عزیز معرفی شد

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چرا بايد از شركتی نرم‌افزار طراحی وب بخری با اين قيمت، كه سايت خودش و سايت demoاش توی firefox ضايع ديده می‌شه؟ اصل اول ديزاين خوب cross-browser‌ بودنه و طبعيت از استانداردها.....

لينك اول نشان دهنده عدم رعايت استانداردهای وب در سايت شركت پی‌دی

لينك دوم نشان دهنده عدم رعايت استانداردهای وب در سايت دمو

hojjats

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خيلی سايت‌های بزرگ از قبيل مايكروسافت و ياهو و ... غيره هم اين حالت رو دارن. اما اون‌ها هم مشكل دارن. همه جای دنيا W3C رو به عنوان مسئول تعيين قوانين مربوط به HTML و CSS و ... مي‌شَناسن، و صد البته مايكروسافت رو به خاطر استانداردسازی های بي‌ضابطه‌اش در internet explorer نكوهش می‌كنن.

mahmoud_rc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با بیش از ده نرم افزار مختلف تو زمینه طراحی سایت کار کردم اما هیچکدوم به کاملی نرم افزار پارس دیزاین نبود ، من خودم از پارس دیزاین که مال شرکت پارس دیتا استفاده میکنم قبل از اینکه این نرم افزار رو بخرم خیلی تحقیق کردم و سیستم های مدیریت محتوای سایتهای زیادی رو دیدم و با بیشترشون کار کردم تفاوت اون فقط تو امکاناتش نیست ، تیم پشتیبانی مهمه ، راهنمایی مشتری مهمه ، من ازشون یه امکان خواستم به نرم افزار اضافه کنن باورم نمیشد یکی از برنامه نویس هاشون با من تماس گرفت و بعد نیم ساعت صحبت فرداش یه dll به من داد گذاشتم رو سایتم اون امکانی که میخواستم اضافه شد بدون دریافت هیچ مبلغی ، مطمئنم هیچ شرکتی بخصوص شرکتهای خارجی به این سرعت به درخواستم جواب نمیدادن ، یکی هم اینکه موقع نصبش با اینکه Host سایتمو ازشون نگرفته بودم خودشون با شرکت host تماس گرفتن و برام انجام دادن ، در مورد امکاناتش هم تا جایی که من تحقیق کردم امکانات کامل تر از پارس دیزاین پیدا نکردم ، قیمتش هم نسبت به کارش به نظر من مناسبه ، یکی از فرق های مهمش هم اینه که .NET هستش ( aspx ) ، بیشتر نرم افزار های مشابه open source و php هستن که تو اینترنت حتی میشه سرویسهای free هم براشون پیدا کرد ، .NET رو سرور خیلی کارها ماتونه انجام بده که با php نمیشه انجام داد مثلا اینکه پارس دیزان امکان آنلاین آپدیت داره که خودش فایلها رو از سرور اصلی میاره رو سایت و دیگه نیازی به آپلود فایلها نیست فقط کافیه پسورد ftp سایت رو به نرم افزار بدی حتی نصبش هم آنلاین انجام میده من با این امکانش تا حالا چند بار کنترل پنل مدیریتی سایتمو آپدیت کردم و هر بار به کنترل پنلم امکانات جدیدی اضافه میشه به هر حال من بعنوان کسی که در مورد این نرم افزار ها تحقیق کردم و با هم مقایسشون کردم گفتم تصمیمش با خودته

خوش باشی

بالا