• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار كنترل سرعت دانلود

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام دوستان

دنبال نرم افزاري(يا روشي هستم) كه سرعت دانلود را به صورت ثابت نگه دارد(مخصوصا براي كار با تورنت) مثلا سرعت را روي 4k ثابت كند و هرگز با اضافه شدن امكان دسترسي از طرف مقابل هم تغييري نكند ايا چنين نرم افزاري وجود دارد يا خير اگر بله از چه سايتي امكان دانلود هست/
علت نياز من به اين نرم افزار به خاطر اين است كه به صورت اشتراكي از اينترنت پر سرعت استفاده مي كنم ولي بعضي مواقع سرعت دريافت من به صورت ناخواسته بالا مي رود كه باعث كندي دسترسي سايرين مي شود
متشكرم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
میتونین از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنین مثل dap یا flash get تازه این که بد نیست پهنای باند بیشتری بهتون میرسه
90.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بله اين نرم افزارهايي كه مي فرماييد درست هستند اگر به صورت مستقيم در حال دانلود باشيد من بيشتر منظورم براي بيت تورنت است يا نرم افزارهايي كه قابليت كند كردن سرعت دانلود براشان پيش بيني نشده

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
شما میتونید از برنامه NetLimiter استفاده کنید ...

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
برای تورنت هم از کلاینت Azureus استفاده کنید. که دقیقا چنین امکانی یعنی محدودیت دانلود و آپلود داره و بسیاری از امکانات دیگه.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
شما میتونید از برنامه NetLimiter استفاده کنید ...
از راهنمايي شما ممنونم
احيانا جايي براي دانلود نسخه كامل اين نرم افزار سراغ داريد؟

برای تورنت هم از کلاینت Azureus استفاده کنید. که دقیقا چنین امکانی یعنی محدودیت دانلود و آپلود داره و بسیاری از امکانات دیگه.
از راهنمايي شما هم خيلي ممنونم ادرسي كه شما قرار داديد داراي چند قسمت مختلف است كدام يك را بايد استفاده كرد(بهتر است) در ضمن احتمالا چيزي در مورد نوع فايل هاي با پسوند .jar سراغ داريد؟
در ضمن ايا اين نرم افزار فايل هاي ناقص دانلود شده را هم مي پذيرد يا بايد از اول همه را دانلود كرد؟

یک نکته انحرافی! جناب Yen Yen عزیز! در امضاتون نوشتید که : «چرا قسمت فارسي www.wikipedia.com خالي است»! اما زبان فارسی در ویکی پدیا جزو زبانهایی است که بیش از ۱۰.۰۰۰ نوشتار داره: http://fa.wikipedia.org/wiki/ص%...B5لی
از توجه شما متشكرم شايد كمي اغراق اميز باشه ولي به هر حال نسبت به تعداد مقالات زبان هاي ديگه خيلي كم و محدود و به صورت يكنواخت نيست يعني درباره بعضي موضوعات نوشته هاي زيادي هست ولي براي بعضي هيچ.
اگر شما مي توانيد جمله بهتري با همين مضمون پيشنهاد كنيد خيلي خوشحال مي شم تا جمله مناسب تري را جايگزين كنم

جناب Yen Yen عزیز
در ضمن بنده خانم هستم :blush:

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
از راهنمايي شما ممنونم
احيانا جايي براي دانلود نسخه كامل اين نرم افزار سراغ داريد؟
میتونی‌ از سایت هایی‌ که کرک ها را ارائه می‌ کنن بگیری ... برای راحتی‌ کار از اینجا بگیر ...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
بسيار ممنونم

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
از راهنمايي شما هم خيلي ممنونم ادرسي كه شما قرار داديد داراي چند قسمت مختلف است كدام يك را بايد استفاده كرد(بهتر است) در ضمن احتمالا چيزي در مورد نوع فايل هاي با پسوند .jar سراغ داريد؟
در ضمن ايا اين نرم افزار فايل هاي ناقص دانلود شده را هم مي پذيرد يا بايد از اول همه را دانلود كرد؟

این یک کلاینت مخصوص دانلود فایلهای تورنت است. این آدرس دانلود نسخه ویندوزش: http://prdownloads.sourceforge.net/azureus/Azureus_2.4.0.2_Win32.setup.exe?download
البته باید در اون صفحه یک میرور انتخاب کنید و بعد دانلود کنید.
منظورتون از پذیرفتن فایلهای ناقص دانلود شده رو متوجه نشدم. اگر منظورتون فایلهای تورنت دانلود شده توسط کلاینتهای دیگر است نمیدونم ولی با همین اگر دانلود کنید و دانلود در هر جایی متوقف بشه بعد میشه ادامه داد.

از توجه شما متشكرم شايد كمي اغراق اميز باشه ولي به هر حال نسبت به تعداد مقالات زبان هاي ديگه خيلي كم و محدود و به صورت يكنواخت نيست يعني درباره بعضي موضوعات نوشته هاي زيادي هست ولي براي بعضي هيچ.
اگر شما مي توانيد جمله بهتري با همين مضمون پيشنهاد كنيد خيلي خوشحال مي شم تا جمله مناسب تري را جايگزين كنم

پس بهتره بنویسید: در گسترش مقالات فارسی ویکی پدیا یاریگر باشید.
البته این نظر منه!

در ضمن بنده خانم هستم :blush:

خیلی عذر میخوام سرکار خانم Yen Yen.

موفق باشید.

بالا