• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار مولتی وب کسب درآمد ابتکار جدید از IRANIANINC

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سلام دوستان عزیز باز هم قصد متعجب کردن شما رو داریم.

قصد داریم یک نرم افزار یا یک وب مولتی ارائه بدیم که تمام کلیک ها وب سایت ها کلیکی رو بصورت اتوماتیک و در یک جا انجام بده. تنها کاری که شما باید انجام بدید باز کردن این نرم افزار یا مولتی وب است که ما در اختیار شما قرار می دهیم.

فواید استفاده از این روش:
1.کاهش استفاده از منابع اینترنت شما
2.سرعت عمل بالا به صورتی که تمام کلیک ها سایت های خود را در 10 دقیقه می توانید انجام بدهید.
3.بدون نیاز به کلیک کردن
4. کسب درآمد بیشتر بخاطر انجام تمام کلیک ها

دوستان محبت کنند سایت های که در اون ها عضو هستند بگند تا اون سایت هایی که بیشترین رای رو آوردن توی این نرم افزار یا وب مولتی قرار بدیم.

سایت های که به صورت پیشفرض حتما هستش: نئوباکس - د - باکس - پروباکس اگر درخواست در مورد سایت هایی غیر از مواردی که اسمشون رو بردیم هم می خواید باشه حتما اسم ببرید تا اگر به حد نصاب رسید اون ها رو هم به لیست اضافه کنیم.

تا چند ساعت دیگه اگر مشکلی بوجود نیاد پیش نمایش رو می زاریم.

3ryal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تو نئوباکس و پرو باکس کار میکنم
قیمت نرم افزار؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
رایگان باشه به احتمال زیاد اگر بتونیم حامی برای قسمت تبلیغاتش بگیریم

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
اون اسکریپت پروباکس موقع برداشت 7 دلار که منو بن کرد حتی نوشته بود به خاطر script یا auto clicker
این یکی که دیگه تا برنامه رو اجرا کنی همون موقع بن شدی، 100%

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
اون اسکریپت پروباکس موقع برداشت 7 دلار که منو بن کرد حتی نوشته بود به خاطر script یا auto clicker
این یکی که دیگه تا برنامه رو اجرا کنی همون موقع بن شدی، 100%

کاملا موافقم استفاده کنی بن میشی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من فقط به خاطر این اسکریپت مسخره ایشون،با اینکه خاطره تلخی از نئوباکس داشتم،5 دلار توش ریختم و هر روز با این اسکریپت کلیک می کردم،الان به 2 و نیم دلار رسیدم،وقتی دکمه برداشت رو می زنم و پیزا رو انتخاب می کنم و ایمیلم رو تایید می کنم،به صفحه اول برمی گرده و از پول خبری نیست... :hmm:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من این جا اعلام می کنم که اشتباه کردم برای بعضی کاربران ایرانی کار کردم.نرم افزار هم ارائه اگر بکنیم به قیمت 10 دلار کمتر نمی دیم.
اینم سند که من هروز برداشت داشتم با همین روش و اسکریپت ها

Last edited:
بالا