• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار هاي انيمشن و كارتن كدامند؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان اين نرم افزار هايي كه براي ساخت انيمشن و كارتن هايي مثل تام جري و .. بكار ميره كدوامند؟؟؟
غير از 3 دي مكس و مايا
سوال بعدي اينكه بازارش چطوره؟؟كسي هم اين برنامه ها رو مثلا انيمشن يا كارتن ميخره؟؟؟(ميدونم به اين راحتي نيست گارگردان و نويسنده......ميخواد))

Last edited:

king75

Registered User
لایک‌ها
1
اون کارتون ها 2 بعدیه اصلا با این برنامه ها کار نمی کنم این برنامه ها برای سه بعدی هست برای سه بعدی zbrush هم زیاد استفاده میشه

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
اون کارتون ها 2 بعدیه اصلا با این برنامه ها کار نمی کنم این برنامه ها برای سه بعدی هست برای سه بعدی zbrush هم زیاد استفاده میشه
براي سه بعدي كدومشون بهتره؟؟آيا ارزش وقت گذاشتن داره؟؟(از نظر بازارش)
ممنون

king75

Registered User
لایک‌ها
1
براي سه بعدي كدومشون بهتره؟؟آيا ارزش وقت گذاشتن داره؟؟(از نظر بازارش)
ممنون

من کار نکردم درباره بازارش ولی دوستام کار کردن میگن زیاد خوب نیست سخت قبول می کنن حمایت هم نمی کنن برای خرج هاش

برای سه بعدی خیلی برنامه ها باید بلد باشی همه اینها که خودت گغتی و اونی که من گفتم و ... اینها حرفه ایش میشه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ببین بازار کارش عالیه ، اما خیلی سخته و باید خیلی زیاد وقت بذاری برای یاد گیریش ، حرفه ای که شدی دیگه همه دنبالتن ، ماهی زیر 3-4 تومن نمیاد درآمدت

اینارو دیدم که میگم ، استادان خود ما اینجورین

برای کار سه بعدی : بهترین نرم افزار که لالان استفاده میشه نرم افزار مایا هست ، بعد از اون تری دی مکس ، البته هر جفت اینها از یه خوانواده ان ، یعنی شباهتهای زیادی به هم دارن و با هر دوشون میشه انیمیسن های حرفه ای ساخت ، با این تفاوت که میایا روی مبحث انیمیت تخحصی تر هست و بهتر عمل میکنه ، اما تری دی مکس بیشتر مدل سازی و حالت معماری گونه داره

اما بازم میگم با هردوشون میشه کار حرفه ای انجام داد .

در کنارش باید فتوشاپ رو خوب بلد باشی و اگر بخوای کار جلوه های ویژه هم انجام بدی نرم افزار افتر افکت هم باید بدونی و البته پریمیر .

موفق باشی

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
ببین بازار کارش عالیه ، اما خیلی سخته و باید خیلی زیاد وقت بذاری برای یاد گیریش ، حرفه ای که شدی دیگه همه دنبالتن ، ماهی زیر 3-4 تومن نمیاد درآمدت

اینارو دیدم که میگم ، استادان خود ما اینجورین

برای کار سه بعدی : بهترین نرم افزار که لالان استفاده میشه نرم افزار مایا هست ، بعد از اون تری دی مکس ، البته هر جفت اینها از یه خوانواده ان ، یعنی شباهتهای زیادی به هم دارن و با هر دوشون میشه انیمیسن های حرفه ای ساخت ، با این تفاوت که میایا روی مبحث انیمیت تخحصی تر هست و بهتر عمل میکنه ، اما تری دی مکس بیشتر مدل سازی و حالت معماری گونه داره

اما بازم میگم با هردوشون میشه کار حرفه ای انجام داد .

در کنارش باید فتوشاپ رو خوب بلد باشی و اگر بخوای کار جلوه های ویژه هم انجام بدی نرم افزار افتر افکت هم باید بدونی و البته پریمیر .

موفق باشی

ممنون دوست عزيز
به نظر شما چقدر وقت ميبره تقريبا تا راه بيفتي؟؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون دوست عزيز
به نظر شما چقدر وقت ميبره تقريبا تا راه بيفتي؟؟

حتما باید استاد بالا سرت باشه ، باید بری کلاس ، من الان تغریبا یک سالی هست که کلاسهاشو داریم میرم و تا 6-7 ماه دیگه هم ادامه داره ، البته باز هم به صورت خیلی حرفه ای یاد نمیگیریم اما در حدی که بشه تو بازار ایران کار کرد خوبه .

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
2بعدی Anime Studio و 3بعدی نرم افزارهای ساخت 3d مثل maya و 3d max و ...

saadebady

Registered User
لایک‌ها
4
برای سه بعدی مکس و مایا عالی هستن.اما نرم افزار های سطح پایین تر خیلی زیادن.باید وقتت رو برای چیزی بذاری که ارزش داشته باشه

aram25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

9780786860708.jpg

سال 1995| 576صفحه | ISBN: 9780786860708 | 75,2 MB |
pdf_icon.gif

معرفی: این کتاب یک متن آموزشی، از نوع تاریخی آن است و نویسنده مشتاقانه داستان انیمیشن Disney و چگونگی کارایی آن را بیان می‌کند.
این کتاب، برای دانشجویانی که در حال مطالعه رشته انیمیشن هستند منبعی بسیار مهم است.
این اثر مطمئن از توسعه انیمیشن Diney، چگونگی ساخت سبک منحصر به فرد Disney و خصوصیات طرح‌های اصلی و نقاشی‌های آشکار طرح میکی و غیره را شرح می‌دهد.

book.gif
خوشبخت، کسى است که به یکى از این دو چیز دست‌رسى دارد، یا کتاب‌هاى خوب یا دوستانى که اهل کتاب باشند ." ویکتور هوگو "

بالا